Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την οθόνη Dell U2414H και κάρτα γραφικών την MSI 390.

Στο πρόγραμμα της κάρτας μου έχει την επιλογή για την οθόνη "Εικονική Υπερυψηλή Ανάλυση". Τι είναι αυτό; Αξίζει να το ενεργοποιήσω;

Δημοσ.

Σου δίνει την δυνατότητα να κάνει η Gpu προσομοίωση μιας μεγαλύτερης ανάλυσης από αυτή που υποστηρίζει η οθόνη σου και πχ 2Κ, 4Κ σε 1080, αποδίδοντας πιο ωραία γραφικά, αλλα να ξέρεις ότι γονατίζει αντίστοιχα την κάρτα.

Δημοσ.

https://community.amd.com/docs/DOC-1301

Το κόστος επιδόσεων μπορεί και να φτάσει τα 2/3 απώλεια μιας και πρόκειται για μια μορφή supersampling.

Για παλιότερα παιχνίδια όπου περισσεύει κατά πολύ ο ρυθμός πλήρωσης είναι η απόλυτη ευλογία.

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά, μου άρεσε σαν ιδέα και για λίγο που το δοκίμασα, αλλά : a) Σε μερικά παιχνίδια δε λειτουργεί σωστά ή δε λειτουργεί καθόλου, b ) Όποτε βγαίνεις από παιχνίδι με VSR, κάνει μ***ί το desktop και πρέπει να κάνεις re-arrange παράθυρα και εικονίδια, c) είναι, πρακτικά, μόνο για ελαφριά παιχνίδια, καθώς είναι αρκετά βαρύ

Καλό πειραματάκι, αλλά κατέληξα στο ότι με καλύπτει περισσότερο η λύση της native + MSAA, παρά αυτό...

Δημοσ.

Πραγματικα οπως λετε ξεζουμιζει την καρτα.Το ειχα ενεργοποιημενο (χωρις να εχω δωσει σημασια ή να ειμαι σιγουρος τι ακριβως κανει) και μπαινω να παιξω το syndicate.Βλεπω 5 frames και αφου μπαινω με τα χιλια ζορια ρυμθισεις,βλεπω ολα low. :shock:  Αμαν λεω,τι εγινε?Μετα ειδα οτι η αναλυση ηταν 4Κ.Οτι να ΄ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...