Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα σχολισω την δεύτερη,αλλά η πρώτη που είχες ηταν σίγουρα χειροτερη απο την stock .Εαν έβλεπες την περιγραφη θα διαπιστώνει οτι ανέφερε συμβατή με Ε6700,τον διπυρινο δλδη..

Δεν αρκεί να βάλεις οποιαδήποτε ψυκτρα που απλα κουμπωνει στο socket.

Οι φθηνές arctic cooler ηταν παντα άθλιες,κατα την γνώμη μου ,χειρότερες απο τις stock.

Όσο για τις ram,βάλε τις όλες πανω μιας και τα 4gb είναι οριακά πλέων.Και εγώ θα έλεγα εφόσων ελυσες το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες,ας τον κλοκαρεις και λίγο..

Υ.γ Τώρα είδα πως εχεις τον q6700 under clocked.Τρεχει σε συχνότητες q6600(2.4) εξαιτίας του fsb που θα έπρεπε να είναι 300!

Βασικά δεν το εχω επιλέξει εγω . Μονο του σκαμπανευαζει ...

edit: λαθος αυτη η φωτο ηταν με την νεα ψυχτρα πριν το ανεβασω παλι στο 10. αλλα γενικοτερα η συχνοτητα ανεβαίνει και κατεβαίνει αναλογα την χρηση

Θα μπορουσες να παρεις αυτη που εχει ιδιες επιδοσεις με την evo και να ακους αλλη φορα :P

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

δεν εχω ακουσει γι την συγκεκριμενη. αλλα την evo την βρηκα σε πολυ καλη προσφορα. βεβαια μια βιδα απ αυτες που ειχε μεσα ηταν φθαρμενη απο κακη τοποθετηση με αποτελεσμα το ενα παξιμαδι να μη βιδωνει. του εβαλα ενα δικο μου πιο μικρο κ εφτιαξε ομως. οσο γι το οτι δεν ειχα ακουσει ηταν γιατι ηθελα να ειχα θερμοκρασιες νορμαλ με το λιγοτερο κοστος λογο παλαιοτητας του μηχανηματος. βεβαια κατι που δεν ηταν δυνατο γι αυτο και προχωρησα σε κατι καλυτερο

Δημοσ.

Απλα φιλος καμια φορα δε μπορει να ταχεις ολα, πρεπει να δωσεις κανα ευρω παραπανω, με ολο το συμπαθειο στο λεω αυτο. 

Η themis ειναι πολυ καλη και φθηνη για αυτα που προσφερει, γενικα ολες οι raijintek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...