kavaliotis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδια δουλευει το μοντεμακι αυτο Ελλαδα? Προσπαθω να συνδεθω με Tellas με username: [email protected] και password: tellas αλλα δεν μπαινει..Και δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο μιας και settings δεν εχει να κανεις πουθενα... Στο OTEshop παντως για το δικο μου DSLAM εχει ενα παρομοιο μοντεμ της Alcatel και ειναι και POTS...Τι παιζει? EDIT: Με συνδεσε η Τελλας, απο τον ΟΤΕ ειμαι ΟΚ, αλλα και παλι δεν μπορω να μπω ιντερνετ...Τι μπορω να κανω ρε παιδια???? Κανεις δεν εχει αυτο το μοντεμ στην Ελλαδα να με βοηθησει????? Μου κολλαει στο verifying username & password αλλα τα εχω κανονικα οπως τα λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Έχεις DSL γραμμή; Έχεις κάνει τις σωστές ρυθμίσεις; Έχεις λογαριασμό DSL σε κάποια εταιρία; Δεν νομίζω ότι η Tellas το έχει έτσι χύμα... Υ.Γ. Αυτό έπρεπε να ήταν στο section Internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Υ.Γ. Αυτό έπρεπε να ήταν στο section Internet Θεμα hardware ρωτουσα...Τελος παντων..(θα μας διωξουν και απο το σπιτι μας σε λιγο...) Παντως αυτο με την Τελλας ειναι σωστο που ειπες, πηρα και ρωτησα και μου ειπε οτι δεν θα δουλευει με το guest παρα μονο οταν με συνδεσουν αυτοι...Απο ΟΤΕ ειμαι ετοιμος εδω και μερες...Ελπιζω να μην εχω προβλημα...Αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Ρε Kavaliotis όταν απαντώ, δεν κοιτάω κάποιος αν είναι moderator, αν είναι φίλος μου ή οτιδήποτε. Έχω ένα φίλο ο οποίος είναι προγραμματιστής (original) αλλά απο hardware έχει μεσάνυχτα. Αν με ρωτήσεις για .NET εγώ μπορεί να νομίζω ότι τρώγεται. Αυτός ξέρει όλι την ιστορία και κάνει εφαρμογές πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει με τον καθένα. Αυτό που ξέχασα να σου πω είναι ότι μόνο η Forthnet δίνει Demo μόνο μετά από συννενόηση. Έχω βάλει DSL και έμαθα κάποια πράγματα (λίγα, πολύ λίγα). Για τα υπόλοιπα ρωτάω στο http://www.adslgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Ναι το ξερω το φορουμ, συμμετεχω και εκει, τελικα μαλλον οντως δεν λειτουργει το guest της Tellas παρα μονο οταν σε συνδεσουν... Αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Γιατί δεν παίρνεις Demo από την Forthnet ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Γιατί δεν παίρνεις Demo από την Forthnet ? Ε ασε μωρε ελπιζω σημερα αυριο να το συνδεσουνε, τωρα ποιοοοοοοοοοοοοος παιρνει τηλεφωνο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.