alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχω το nexus 5 και πρόσφατα αγορασα ενα πίσω καπάκι γιατι μου ειχα χαλάσει και δεν δούλευε και η δόνηση που την χρειαζομουν. Εδω και μια εδβομαδα που εχω το καινούργιο καπάκι όλα δούλευεαν μια χαρα, μέχρι σήμερα που διαπίστωσα οπου δεν δουλεύει η κεραια του nfc. Ξανα έβγαλα το καπακι και το κουμπωσα αλλα τίποτα τι να φταίει. Δεν τρελενομαι για το nfc αλλα εντάξει καλό ειναι να δουλεύει.
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το καινούργιο καπάκι έχει κεραία NFC? Είναι κολλημένη ίσια όπως στο παλιό πλαστικό; Αν μπορείς δώσε λίνκ απο εκεί που την πήρες να δούμε αν γράφει τίποτα οτι δεν περιέχει NFC. Αλλιώς βάλε το παλιό πλαστικό και δες αν παίζει, αν δεν παίζει πας πιο μέσα (μπορεί να έχει φύγει καμιά καλωδιοταινία με το άνοιγμα). Αλλιώς αν παίζει πρέπει να δεις να είναι η κεραία κολλημένη όπως στο παλιό ακριβώς στην ίδια θέση, αν και πάλι δεν δουλέψει ζεσταίνεις το παλιό, το βγάζεις και αλλάζεις του καινούργιου.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το καπάκι το αγόρασα απι ένα παιδί απο εδω στο forum εχει κανονικά κεραία την εχω δεν οι ακιδες ακουμπάνε πανω στις υποδοχές δοκίμασα ολη μέρα να το κανω να δουλέψει αλλα πάλι τίποτα.
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Για δοκίμασε μια με το παλιό. Αλλιώς άνοιξε το καπάκι εκεί που είναι οι ακίδες και δες μην έχει φύγει η καλωδιοταινία απο εκείνο το κύκλωμα.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ολα ειναι μια χαρα στο καινούργιο με το παλιό νομιζω δουλευει το λεω με επιφύλαξη γιατι δεν έχω αλλο κινιτο στο σπιτι να το δουλέψω απο οτι θυμαμαι.
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε ένα credit card reader και διάβασε καμιά κάρτα τράπεζας με NFC.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβα τι να βαλω που να την βρω αυτη σορρυ για τι χαζη ερωτηση
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Not a problem. Κατέβασε απο το play κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει κάρτες τραπεζών (δες εδώ: link). Μετά βρες μια κάρτα που να έχει αυτό το σήμα απάνω της (link), μετά άνοιξε το NFC, άνοιξε το πρόγραμμα και πέρνα την κάρτα πάνω απο την κεραία. Αν δουλεύει θα στην διαβάσει.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εχω το παλιο καπακι πανω και περνάω την πιστωτική μου κάρτα και δεν κάνει τίποτα. Χάλασε κάτι απο το κινητό μου ; Εντάξει η αλήθεια ειναι ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή σωστά δεν ενεργοποιείται
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 H πιστωτική έχει το παραπάνω σημάδι; Αν είναι απλή χωρίς NFC ( χωρίς ανέπαφες συναλλαγές κτλπ) τότε δεν την διαβάζει. Μπορεί βέβαια και το πρόγραμμα να μην σου κάνει, εγώ τώρα δοκίμασα το credit card reader NFC και δουλεύει, check it. Α, το NFC έχει 2 mode (τουλάχιστον στο δικό μου) ένα για μεταφορά και ένα για να διαβάζει οτι είναι. Στο δεύτερο το πας. Αν δεν διαβάζει τίποτα ούτε με το παλιό μπορεί να έφυγε η καλωδιοταινία απο κάτω στο κύκλωμα του NFC, δες εδώ: link στα αριστερά βλέπεις μια καλωδιοταινία; Αυτή μπορεί να έχει ξεκουμπώσει.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Περασα το nfc card test αλλα τίποτα. Η πιστωτική μου εχει το σηματακι prepaid Πειραιώς.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι κανονικά αυτη έχωhttps://www.google.gr/search?q=prepaid+card+πειραιως&client=ms-android-google&biw=360&bih=214&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizt8CLj-7KAhUFPBQKHduhDXIQ_AUIBigB#imgrc=oaRI8mf4URfeuM%3A
nikos903 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το κινητό έχει εγγύηση; Αν ναι δεν μπορείς να πας παρακάτω γιατί την χάνεις. Αν δεν έχει όμως βγάλε τις βίδες του πλαστικού που είναι απάνω απο το NFC κύκλωμα και ξεκούμπωσε το για να δεις τι γίνεται απο κάτω. Βγάλε μετά και ξαναβάλε τον κονέκτορα του NFC για να σιγουρευτείς οτι έκατσε καλά. Μετά βιδώνεις και βλέπεις. ps αυτά με κλειστό το κινητό.
alex52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το κινητό έχει εγγύηση; Αν ναι δεν μπορείς να πας παρακάτω γιατί την χάνεις. Αν δεν έχει όμως βγάλε τις βίδες του πλαστικού που είναι απάνω απο το NFC κύκλωμα και ξεκούμπωσε το για να δεις τι γίνεται απο κάτω. Βγάλε μετά και ξαναβάλε τον κονέκτορα του NFC για να σιγουρευτείς οτι έκατσε καλά. Μετά βιδώνεις και βλέπεις. ps αυτά με κλειστό το κινητό. Αυτό έκανα και ξανά δούλεψε δεν είχε φύγει κάτι απλά μάλλον κολησε οπότε είναι οκ και πάλι χίλια ευχαριστώ σε όλους .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα