so93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ΚαλησπέραΤο Δεκέμβρη πήρα δίπλωμα μηχανής Α2 και εκ τοτε οδηγάω το μηχανάκι μου δίχως ουσιαστικά να έχω ασφάλεια. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι θα βρεί δηλαδή ηλεκτρονικά όσους έχουνε άδεια κυκλοφορίας χωρίς ασφάλεια ή δίπλωμα ή ΚΤΕΟ και θα ρίξει πρόστιμα που θα πληρώνεις στην εφορία. Επειδή λοιπόν δεν κάνω ακόμα φορολογική δήλωση και φοβάμαι μην έχω πρόβλημα αύριο θέλω να πάω στο μηχανολογικό εδώ στην πάτρα μπας και βρω καμια άκρη και μου δώσουνε κάποια πιστοποίηση ότι πήρα το δίπλωμα για να βγάλω ασφάλεια. Θα βρω άκρη ή οχι?! Αυτοί οι κερατάδες σε κάνουνε να περιμένεις 4 μήνες για το δίπλωμα..Έλεος δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πιστοποίηση ότι έχεις δίπλωμα είναι μόνο το ίδιο το δίπλωμα. Αν σε σταματήσει η τροχαία και δεν έχεις να τους δείξεις δίπλωμα, κινδυνεύεις ακόμα και με αυτόφωρο. Επίσης ασφάλεια γίνεται να βγάλεις και χωρίς να έχεις δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Το Δεκέμβρη πήρα δίπλωμα μηχανής Α2 και εκ τοτε οδηγάω το μηχανάκι μου δίχως ουσιαστικά να έχω ασφάλεια. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι θα βρεί δηλαδή ηλεκτρονικά όσους έχουνε άδεια κυκλοφορίας χωρίς ασφάλεια ή δίπλωμα ή ΚΤΕΟ και θα ρίξει πρόστιμα που θα πληρώνεις στην εφορία. Επειδή λοιπόν δεν κάνω ακόμα φορολογική δήλωση και φοβάμαι μην έχω πρόβλημα αύριο θέλω να πάω στο μηχανολογικό εδώ στην πάτρα μπας και βρω καμια άκρη και μου δώσουνε κάποια πιστοποίηση ότι πήρα το δίπλωμα για να βγάλω ασφάλεια. Θα βρω άκρη ή οχι?! Αυτοί οι κερατάδες σε κάνουνε να περιμένεις 4 μήνες για το δίπλωμα.. Έλεος δηλαδή.. έτσι είναι ο νόμος. για να οδηγας θέλεις δίπλωμα,αδεια,ασφαλεια,κτεο,κρανος και οτι αλλο χρειάζεται. Αν διαφωνεις να μην οδηγεις. Δεν χρειάζεται διπλωμα για να ασφαλίσεις το όχημα σου. Αποδεικτικό του διπλώματος, είναι το δίπλωμα. Το μόνο που μπορεί να σου βγάλει το μηχανολογικό είναι χαρτί για δικαστική χρήση πως έχεις δίπλωμα. Στα μηχανολογικά επικρατεί ένα χάος, και πρέπει με διαφορά να είναι η χειρότερη δημόσια υπηρεσία. Τόσα χρόνια διαφθορά, ο καθένας μέσα χωρίς να έχει τελειώσει το γυμνάσιο, μετατάξεις, και άντε να δουλέψει. 4μήνες είναι καλό πάντως, εδώ κρήτη το 6μηνο το έχουν χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα