iVentz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Windows 8.1 fully updated, Asus z170-A i56500 8gb ram, 550w psu. ISP ote 24mbps, speedport 2i. το ρουτερ απο το πισι 5 μετρα αποσταση 1 τοιχος ενδιαμεσα. Wireless adapters που εχω δοκιμασει TP Link wn822n (usb) kai TP link wn951n (pci) σημα 4-5 μπαρες παντα. Ανα συχνα χρονικα διαστηματα στο tray βλεπω απο εκει που ειμουν συνδεδεμενος οτι υπαρχουν διαθεσιμα δυκτια (αδειες μπαρες με αστερισκο οχι το κοκκινο σηματακι με το Χ). και το wifi mou δεν φαινεται για 1-2 λεπτα τα υπολοιπα φαινονται. Οι υπολοιπες συσκευες (2 ανδροιδ κινιτα και 1 laptop) οταν γινεται αυτο ειναι κανονικα συνδεδεμενες.... Εβγαλα απο το adapter settings to allow the computer to turn off this device. Απο control panel power settings to wireless ειναι se maximun performance. Δοκιμασα και τα 2 wireless adapters που αναφερω με windows drivers και με ta drivers απο τον κατασκευαστη. Απενεργοποιησα απο device manager sto network adapters την ehternet. Εχω παιξει γενιικα με τα channels απο το ρουτερ. Αλλαξα το wifi σε 20mhz Το wifi ειναι σε 802,11b/g/n (δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ).
Lolarikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ αυτό θα σου έλεγα να παίξεις με τα κανάλια, γιατί αν είναι στο ίδιο κανάλι με άλλα γειτονικά δίκτυα έχεις παρεμβολές. Καλό είναι να είσαι σε κάποιο κανάλι με συχνότητα μακρινή από τα υπόλοιπα. Αλλά αυτό το έκανες και είπες δεν έβγαλε κάτι. Να έχουν πρόβλημα οι κάρτες δικτύου δεν το νομίζω. Μάλλον το speedport μπορεί να σε προδίδει. Τα modem που δίνουν οι isps δεν είναι και τα καλύτερα από ό,τι έχω καταλάβει. Εγώ που είμαι σε hol που δίνει zte μερικές φορές κολλάει το wifi και πρέπει να κάνω reboot για να ξαναλειτουργήσει. Τώρα με τα speedport δεν ξέρω. Μία εικασία κάνω δεν σημαίνει ότι έχει κάτι το router.
iVentz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το προβλημα ειναι οτι το ρουτερ ειναι σε διπλανο διαμερισμα (σε συγγενη εγω δεν εχω καν γραμμη).. Στην τελικη θα παρω ενα τρυπανι θα ανοιξω μια τρυπα και θα περασω μια ethernet 10 metra να ησυχασει το κεφαλι μου με τα βρωμοασυρματα xD... λολ
Lolarikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Την καλυτερη θα κανεις. Αλλο ασυρματο αλλο ενσυρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα