Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί μια 38άρα LG γιατί παρουσίασε μια λεπτή μπλέ γραμμή και όπως μου είπαν είναι από χτύπημα στην συρραφή του πάνελ και δεν επιδιορθώνεται.

Η απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα. Η τηλεόραση κατά βάση χρησιμοποιείται με το OTE TV, για παιδικά προγράμματα, ταινίες και αγώνες μπάσκετ. Οι smart λειτουργίες δεν είναι απαραίτητή μιας και χρησιμοποιώ το chromecast για ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Γενικότερα δεν μπορώ να με κατατάξω στους απαιτητικούς χρήστες. Μιλάμε για απλή καθημερινή οικιακή χρήση.

Θα ήθελα να πάω στις 50 με 55 ίντσες και κάποιες λύσεις που έχω δει είναι:

 

1)      LG-49LF5400 στα 458,00€

http://www.skroutz.gr/s/6667349/LG-49LF5400.html

 

2)      Samsung-UE50J5100 στα 489,00€

 http://www.skroutz.gr/s/6724668/Samsung-UE50J5100.html

 

3)      Panasonic-TX-55C320 στα 599,00 €

http://www.skroutz.gr/s/7815361/Panasonic-TX-55C320.html

 

Οικονομικά η δυνατότητα μου είναι 500 με 600 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε με τα παραπάνω μοντέλα ή να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα;

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Για την απόσταση σου κανονικά πας για 55''. Αν δεν μπορείς να ανέβεις άλλο στο μπάτζετ η Πανασόνικ είναι ψιλομονόδρομος. Με λίγα παραπάνω υπάρχει και η :http://www.skroutz.gr/s/6872882/Samsung-UE55J5550.html. 

Κριτικές για τη Πανασόνικ εδώ:http://www.amazon.co.uk/Panasonic-TX-55C320B-Smart-Freeview-Model/product-reviews/B00UVQRB2I

Δημοσ.

Για την απόσταση σου κανονικά πας για 55''. Αν δεν μπορείς να ανέβεις άλλο στο μπάτζετ η Πανασόνικ είναι ψιλομονόδρομος. Με λίγα παραπάνω υπάρχει και η :http://www.skroutz.gr/s/6872882/Samsung-UE55J5550.html. 

Κριτικές για τη Πανασόνικ εδώ:http://www.amazon.co.uk/Panasonic-TX-55C320B-Smart-Freeview-Model/product-reviews/B00UVQRB2I

 

Tην είχα δεί την Samsung. Αλλά την είχα απορρίψει αρχικά επειδή απ' οτι κατάλαβα δεν έχει την λειτουργία εγγραφής (PVR) κάτι που θεωρώ ότι θα με βόλέψει.

 

θεωρείς ότι η συγκεκριμένη Samsung υπερτερεί σε κάτι; 

 

Δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες και απλά κρίνω απο τα στοιχεία των κατασκευαστών. 

 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Στο σάιτ της Σαμσουνγκ για το μοντελο J5500 λέει ότι υπάρχει PVR. Φαντάζομαι ότι ισχύει και για το 5550. http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE50J5500AWXXH. Οι Σαμσουνγκ υπερτερούν στο media player (αν θα σε ενδιαφέρει). Αν μπορείς πάνε με ένα στικάκι και σύγκρινε τα media players σε μιαSamsung και σε μια Panasonic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...