haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μακαρι να φθασει στο επιπεδο χρηστικοτητας του moto active display: 3
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Α ναι; Και το κινητό σου ήταν τόσο καλό τότε που έβλεπες ταινίες, έπαιζες παιχνίδια, έβγαζες φωτογραφίες ισάξιες από το 90% των point and shoot σήμερα, τσέκαρες το email σου και όλα τα άλλα που κάνουν τα κινητά σήμερα. Καθίστε να δούμε την ανακοίνωση και μιλάμε μετά. Το να αντιλαμβάνεσαι τον σαρκασμό και γενικά το χιούμορ είναι δείγμα ανθρώπινης νοημοσύνης λένε οι επιστήμονες.. Η ικανότητα αυτή ξεχωρίζει (προς το παρόν) την τεχνητή νοημοσύνη από την φυσική (ας πούμε ανθρώπινη) καθώς η τεχνητή δυσκολεύεται να αντιληφθεί τα παραπάνω. Ελπίζω να μην είσαι robot όπως υποπτεύομαι.. (και αυτό χιούμορ είναι ) 8
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω δεν έχουν τι να προσθέσουν πλέον...
P270 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Α ναι; Και το κινητό σου ήταν τόσο καλό τότε που έβλεπες ταινίες, έπαιζες παιχνίδια, έβγαζες φωτογραφίες ισάξιες από το 90% των point and shoot σήμερα, τσέκαρες το email σου και όλα τα άλλα που κάνουν τα κινητά σήμερα. Καθίστε να δούμε την ανακοίνωση και μιλάμε μετά. ήταν κινητό τώρα ειναι πολλά μαζί
giotis7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι λέτε για μπαταρία... Δηλαδή το Glance screen που δεν λες ότι ξοδεύει κιόλας τι διαφορες έχει;
dali13gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον αστοχησανε και δεν ειδανε το σχολιο σου, γιατι το αρθρο γραφει ξεκαθαρα οτι δεν εβαλε oled. Έτσι λένε οι πληροφορίες, θα δούμε όταν θα βγει 1
tarif16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Kαι μένα ο υπολογιστής μου το 100πΧ δεν ήθελε καν φόρτιση...σιγά την πρόοδο.. να σαι καλά φίλε μου....λίγο γέλιο το χρειαζόμαστε!!!! υ.γ. χαχαχαχαχαχαχα 2
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Kαι μένα ο υπολογιστής μου το 100πΧ δεν ήθελε καν φόρτιση... σιγά την πρόοδο.. ναι αλλά ήθελε κούρδισμα 2
kyanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Οπως παντα ο ελληναρες φωστηρες (βαζω και μενα μεσα) εχουν βρει ηδη τι θα κανει η lg στο κινητο ετσι ωστε να μην καταναλωνει εξτρα μπαταρια το τηλεφωνο για τις σουπερ ουαου δυνατοτητες του!! Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως γινεται να εχουμε ξεφυγει τοσο! Το smartphone που εχουμε πλεον ο καθενας μας περισσοτερο δουλευει το κομματι του smart και κατα πολυ λιγοτερο το κομματι του phone! Χασαμε τη μπαλα βρεεε!!!
Chocobo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει ωραίο feature.Όχι κάτι απίστευτο που προσωπικά θα λάβω υπόψην για αγορά συσκευής αλλά αν υπάρχει χωρίς να τρώει την μπαταρία έχει καλώς. Απο την άλλη ο κόσμος έχει τόσο πολύ ανάγκη οι συσκευές να κρατάνε περισσότερο που πιστεύω ακόμα και η ελάχηστη μείωση της διάρκειας της μπαταρίας θα φανεί βουνό.
vapits Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ρε δεν θυμίζει iPhone 6 space gray .... Τι μάτι είναι αυτό ρε μεγάλε! Πραγματικά είναι και τα δύο ορθογώνια! Και τώρα έτσι όπως το βλέπω ξεκάθαρα (γιατί ξεκάθαρα το βλέπουμε στις φωτό) μη σου πω ότι έχει και το μήλο πάνω του. nUh...
Agnwstos_X Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ολα τα ξερετε μερικοι, τα Ν8 και 808 μου εχουνε always on οθονες και κρατανε 2-3 μερες με αρκετη χρηση. Προσωπικα το θεωρω απαραιτητο και χρησιμοτατο feature και πραγματικα απορω που δεν το εχουν στανταρ ολα τα τηλεφωνα ή τουλαχιστον αυτα με led οθονες. Edit: Κινδυνος για burn in δεν υπαρχει, το γραφικο μετατοπιζεται ελαφρως καθε λεπτο. 1
Balrog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν και διάφορα app, για όσους δεν έχουν motorola: Dynamic Notifications AC Display Led Actor 1
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το να αντιλαμβάνεσαι τον σαρκασμό και γενικά το χιούμορ είναι δείγμα ανθρώπινης νοημοσύνης λένε οι επιστήμονες.. Η ικανότητα αυτή ξεχωρίζει (προς το παρόν) την τεχνητή νοημοσύνη από την φυσική (ας πούμε ανθρώπινη) καθώς η τεχνητή δυσκολεύεται να αντιληφθεί τα παραπάνω. Ελπίζω να μην είσαι robot όπως υποπτεύομαι.. (και αυτό χιούμορ είναι ) Τρολλάρω αδερφέ χαλάρωσε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα