voltmod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν και το teaser της LG δεν αποκαλύπτει και πολλά και την νέα της ναυαρχίδα, τουλάχιστον μαθαίνουμε ότι το νέο G5 θα διαθέτει οθόνη “Always On”. Αν και οι περισσότερες συσκευές με “ambient screens” όπως τα Moto X και Nexus 6P εμφανίζουν κάποιες πληροφορίες στην οθόνη για μικρά χρονικά διαστήματα –και όταν εκτελούνται συγκεκριμένες χειρονομίες- “ανάβοντας” μόνο τα pixels που απαιτούνται για τις ανάγκες της σχετικής ειδοποίησης, το Android Authority ισχυρίζεται ότι η οθόνη του LG G5 θα είναι κυριολεκτικά “always on”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το G5 δεν θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED αλλά η οθόνη του θα είναι ουσιαστικά η “full version” της μικρής, δευτερεύουσας οθόνης του LG V10. Αν θυμάστε, το LG V10, πάνω από την κύρια οθόνη, διέθετε μία μικρή δεύτερη οθόνη για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών, για την απεικόνιση ειδοποιήσεων κ.ά. Για την ώρα, είναι άγνωστο ποια στοιχεία θα χαρακτηρίζουν την “always on” οθόνη του LG G5, ωστόσο στο teaser της LG, διακρίνουμε ότι μπορεί να δείχνει την ώρα, την ημερομηνία ή ακόμα και τις κλήσεις, τα μηνύματα και τα emails. Περισσότερα για την συσκευή θα μάθουμε στις 21 Φεβρουαρίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα από την Κορεάτικη εταιρεία στην Βαρκελώνη, στα πλαίσια του Mobile World Congress 2016, μια παρουσίαση την οποία θα παρακολουθήσουμε και φέτος από κοντά. Site: Engadget
Δημοφιλής ανάρτηση aekoupoli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και η μπαταρια θα ειναι always off?? 44
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και η φορτιση θα γινει κολλητος σου φιλος... 11
forgotten Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 χωρις να το δουμε ηδη αρχισαν τα σχολια περι μπαταριας κλπ ,αληθεια αν ηταν μηλο μεχρι τωρα θα ειχαν πεσει χιλια ουαου 13
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γιατι ειμαι γνωστος apple fanboy ειδικα εγω!! Απλα το λογικο ειπα. Κατι μονιμα αναμενο οποτε bye bye μπαταρια! (Μιλαω για τον εαυτο μου απλα) 1
aekoupoli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω ετσι το σκεφτηκα οπως ο stelios. 1
dinko Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 σιγά τη μπαταρία που θα ξοδεύει για να κάψει 50 λευκά πιχελς με φωτεινότητα 20% 10
liberostelios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς παίζει για να το αξιολογήσουμε. Σίγουρα, πάντως, η LG κατάφερε να κερδίσει την περιέργειά μας.
Thrylos7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 προφανως και δεν ειναι ηλιθιοι οι μηχανικοι τους για να μη σκεφτουν το αυτονοητο που σκεφτηκατε και εσεις σε 30' ...και προφανως για να γινεται στο g5 και οχι στο g4 πχ καπου θα εχουν προνοησει με την τεχνολογια της οθονης στο θεμα της καταναλωσης. Πχ μπορει να εχει lg oled panel με αρκετα χαμηλη καταναλωση και σαν oled μπορει να αναψει μονο συγκεκριμενα pixels και να μην καταναλωνουν τα υπολοιπα, οποτε και με χαμηλη φωτεινοτητα ισως εχουν δει οτι η διαφορα στη διαρκεια της μπαταριας ειναι ελαχιστη. Ας περιμενουμε 15 μερες την εκθεση και ας μη κανουμε τους εξυπνακηδες απο το πληκτρολογιο... 12
Othal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα τα Always on που τα βαζετε στους τιτλους σαν να λετε "το ζευγαρι τα παπουτσια θα ερχεται με ενα δεξι και ενα αριστερο" πολυ μου αρεσει... 2
panoramix80s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Οπως ειπε και ο φίλος πιο πάνω στα windows phone υπάρχει ήδη το glance screen. Σιγα το νέο για το νέο LG G5 χάχα χάχα 3
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 To 1998 το κινητό μου είχε always on οθόνη και δεν ήθελε κάθε μέρα φόρτιση.. σιγά την πρόοδο 20
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 To 1998 το κινητό μου είχε always on οθόνη και δεν ήθελε κάθε μέρα φόρτιση.. σιγά την πρόοδο Α ναι; Και το κινητό σου ήταν τόσο καλό τότε που έβλεπες ταινίες, έπαιζες παιχνίδια, έβγαζες φωτογραφίες ισάξιες από το 90% των point and shoot σήμερα, τσέκαρες το email σου και όλα τα άλλα που κάνουν τα κινητά σήμερα. Καθίστε να δούμε την ανακοίνωση και μιλάμε μετά. 3
dali13gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς, οι της LG με διάβασαν στο Insomnia που είχα πει πριν κάποιες μέρες να βάλει OLED φέτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα