Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται αυτο; (Δεν ειρωνευομαι, ρωταω από περιέργεια) Έχει σκάσει λεφτά η nvgreedia για να είναι optimised τα παιχνίδια για τις κάρτες της ή είναι λόγω κάποιας εξτρα δυνατότητας που εχουν; Προσωπικα δεν ειμαι μετοχος εταιριας για να ψαξω το γιατι ισχυει αυτο αν και προφανως και απο τα δυο με βαση την λογικη ισχυει το πρωτο. Το θεμα ειναι οτι σαν καταναλωτης με ενδιαφερει(οπως ολους μας)το τελικο αποτελεσμα,ετσι δεν ειναι???
MechaCorn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα δεν ειμαι μετοχος εταιριας για να ψαξω το γιατι ισχυει αυτο αν και προφανως και απο τα δυο με βαση την λογικη ισχυει το πρωτο. Το θεμα ειναι οτι σαν καταναλωτης με ενδιαφερει(οπως ολους μας)το τελικο αποτελεσμα,ετσι δεν ειναι??? Συμφωνώ, εγώ προτιμώ τα open world rpgs και για αυτό προτιμώ την amd καθώς προσφέρει αρκετά καλες κάρτες για την τιμή τους που συνήθως ξεπερνούν τις αντιστοιχες gtx σε αυτά τα games.
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Και για τον TheElf βαλε και κανενα παιχνιδι που να ενδιαφερει τον κοσμο ή αλλιως να το παιζει τι μου εβαλες το σαπιο Defiance??? Ε μας έχει φάει τα αυτιά ο άλλος ότι για κάποιον λόγο αυτό το ένα το συγκεκριμένο θα το παίξει χάλια ο I3 και ότι θέλει i5 και ακόμα και εκεί του τον πηγαίνει 100%,έτσι είπε... nvidia/amd δεν ξέρω ποια είναι καλύτερα για mmo αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν καθόλου καλό optimization για την nvidia,φαίνεται στην εικόνα 10% driver χωρίς να δείχνει και τίποτα στην οθόνη,ΑΑΑ παιχνίδια όπως το mgsV (βίντεο στο λινκ) θέλουν πολύ λιγότερα για τον driver.
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ε μας έχει φάει τα αυτιά ο άλλος ότι για κάποιον λόγο αυτό το ένα το συγκεκριμένο θα το παίξει χάλια ο I3 και ότι θέλει i5 και ακόμα και εκεί του τον πηγαίνει 100%,έτσι είπε... nvidia/amd δεν ξέρω ποια είναι καλύτερα για mmo αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν καθόλου καλό optimization για την nvidia,φαίνεται στην εικόνα 10% driver χωρίς να δείχνει και τίποτα στην οθόνη,ΑΑΑ παιχνίδια όπως το mgsV (βίντεο στο λινκ) θέλουν πολύ λιγότερα για τον driver. Ναι ρε ανθρωπε μου αλλα παλι βγαινεις εκτως θεματος οταν αναφερεις παιχνιδια που δεν ενδιαφερουν τον ts οπως το MGS. Εγω παντως ειπα οτι και στο Final Fantasy XIV και στο Wow και στο Rift τουλαχιστον που δοκιμασα και σε forum που διαβαζα και απο αλλους χρηστες παντα το συμπερασμα ηταν οτι intel+nvidia ειναι το καλυτερο combo. Βεβαια σε αυτο δεν βοηθαει και ο ts που ενω γραφει για mmo δεν αναφερει για ποια συγκεκριμενα σκεφτεται.
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ρε ανθρωπε μου αλλα παλι βγαινεις εκτως θεματος οταν αναφερεις παιχνιδια που δεν ενδιαφερουν τον ts οπως το MGS. Δείχνει πάντως το πόσο λιγότερο optimized είναι τα mmo όσων αφορά (και) τα γραφικά. Πάρε και ένα aion για να είμαστε ποιο ot το ίδιο πράμα, ένα νήμα και ο driver αρκετά ψιλή χρήση σε σχέση με ΑΑΑ.
lefteris210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δείχνει πάντως το πόσο λιγότερο optimized είναι τα mmo όσων αφορά (και) τα γραφικά. Πάρε και ένα aion για να είμαστε ποιο ot το ίδιο πράμα, ένα νήμα και ο driver αρκετά ψιλή χρήση σε σχέση με ΑΑΑ. αρα καλα λεω με i3 + 960 θα ειμαι μανουλα στα MMO
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 αρα καλα λεω με i3 + 960 θα ειμαι μανουλα στα MMO Στάνταρ,αν ήταν καθαρά και μόνο για mmo μάλιστα ο g3258 με καλό Oc θα ήταν ακόμα καλύτερος, όπως βλέπεις όσο παραπάνω ταχύτητα σε έναν πυρήνα τόσο το καλύτερο με την έννοια ότι θα έχεις παραπάνω περιθώρια όταν γίνεται της κακομοίρας,αλλά όπως είπαν και οι άλλοι τα παραπάνω νήματα κάνουν καλή δουλειά σε πολλά άλλα παιχνίδια αλλά και στην γενική χρήση,αν η γενική χρήση είναι έντονη βέβαια.
panagiotis1974 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 celeron g1850 ακόμα καλύτερος για να μη σου πω pentium 4 ότι νάνε!
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ για να έχεις δικαίωμα να ξανά μιλήσεις πάνω σε αυτό το θέμα θα πρέπει πρώτα να μας δείξεις πως κατάφερες να σου γεμίσει το defiance 100% έναν τετραπύρηνο.
lefteris210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Στάνταρ,αν ήταν καθαρά και μόνο για mmo μάλιστα ο g3258 με καλό Oc θα ήταν ακόμα καλύτερος, όπως βλέπεις όσο παραπάνω ταχύτητα σε έναν πυρήνα τόσο το καλύτερο με την έννοια ότι θα έχεις παραπάνω περιθώρια όταν γίνεται της κακομοίρας,αλλά όπως είπαν και οι άλλοι τα παραπάνω νήματα κάνουν καλή δουλειά σε πολλά άλλα παιχνίδια αλλά και στην γενική χρήση,αν η γενική χρήση είναι έντονη βέβαια. αρχικα θα βαλω i3 και αργοτερα βαζω i5 αν δω και ζορίζεται
panagiotis1974 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ για να έχεις δικαίωμα να ξανά μιλήσεις πάνω σε αυτό το θέμα θα πρέπει πρώτα να μας δείξεις πως κατάφερες να σου γεμίσει το defiance 100% έναν τετραπύρηνο. Εσύ για να ξαναδώσεις συμβουλές για νέα σύνθεση πρέπει να έρθεις στο 2016 και να φύγεις απο το 1999 που ζεις!
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ για να ξαναδώσεις συμβουλές για νέα σύνθεση πρέπει να έρθεις στο 2016 και να φύγεις απο το 1999 που ζεις! Αυτό πες το στους devs του μοναδικού τύπου παιχνιδιών για τον οποίο κάνει λόγο ο lefteris210 (αντί να λες ψέματα ότι και καλά τερματίζει 4 πυρήνες και ότι και καλά θα κλάσει ο i3)
panagiotis1974 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη αλλά πρέπει να πω ψέματα για να πουλήσω ι5 και ι7,είμαι γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος! Ότι νάνε είσαι ρε φίλε,αστεία αστεία πρέπει να πας σε κάνα γιατρό να σε δει. Άλλος λέει ότι με 960 παίζει ultra GTA5 άλλος ότι ο pentium Gxxx αρκεί για gaming και ότι του φανεί του λολοστεφανή. Φαντάζομαι το witcher θα το παίζεις με celeron και 8600gt 1440p και 60 fps ακατέβατα. 1
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως για το ότι σου ανεβάζει 100% τους 4 πυρήνες το defiance μια χαρά είπες καρά ψεματάρα.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καποια στιγμη αυτοι που ανεβαζουν τα παραπανω video για να χερονται με το συστημα τους σε σαπια παιχνιδια οπως το Aion πρεπει να μαθουν να ανεβαζουν video σε μεροι ειτε που εχει πολυ κοσμο/raids/pvp να δουμε εκει πως πανε ομορφα τα fps. Οχι τπτ αλλο αλλα τα βλεπουν αυτα ατομα που δεν γνωριζουν και νομιζουν οτι με πολυ δυνατα συστηματα θα εχουν 500fps στα παιχνιδια και οταν παιζουν ερχεται η μεγαλη σφαλιαρα. Επισης για το παραπανω παιχνιδι το Aion,καταρχας δειτε ποσο ασχημο ειναι και σαν παιχνιδι πλεον(παλιο φυσικα)τι απαιτησεις μπορει να εχει αυτο απο το συστημα??? Το οτι μου εχει γεμισει το youtube απο ακυρα ατομα που μονο με Pentium 4 που δεν εχουν ανεβασει για συχρονα παιχνιδια λεει πολλα. Δεν εχεις μεγαλε πολλα λεφτα για pc απολυτα δεκτο ειδικα λογω και της κρισης. Δωσε καποια χρηματα παραπανω και πηγαινε σε καταστημα και δωσε οσα χρηματα διαθετεις μετρητα και τα υπολοιπα βαλτα με δωσεις δεδομενου οτι το pc θα το κρατησεις για πολυ καιρο.Τι μου ανεβαζουν καποιοι gameplay video με σαπια συστηματα δεν το καταλαβαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα