Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ψάξει απο την ημέρα που έστησα το συστηματάκι μου όλα τα games,Το μόνο που μπορώ να σου πώ με σιγουριά είναι ότι μετανιώνω καθημερινά που δεν πήγα σε 4770.

Ακούω κάτι τρελά για pentium Gxxx και για Ι3 και μου γυρίζει το μάτι...

Άλλο να έχεις πρόβλημα λόγου κάρτας γραφικών και άλλο λόγου επεξεργαστή...είδες που χρειάζεσαι επιχειρήματα για το «αυτονόητο» τελικά;

Την ώρα που τραβάει τις βουτιές δουλευει 100% η cpu,μην βιάζεσαι,η κάρτα δεν φουλάρει,απο επεξεργαστή στεγνώνει.

Η gpu είναι χαμηλά.

CPU "κακά" γκέγκε?

Χέζεται στο βρακάκι του...

Το βλέπω στην δευτερη TV που έχω πανελάκι.

Άν νομίζεις οτι η 770 ζορίζεται με το defiance 3 χρονών game,είσαι πολύ λάθος.

Γενικά τα MMO με πολύ κόσμο θέλουν cpu με αρχίδι@ κι όχι πορδές τύπου pentium,I3

Προλαβαίνω και λεω για να μην αρχίσουμε τα περίεργα: απο θερμοκρασίες είμαι με υδρο 15-58C full load με prime+intel burnTest .

Επεξ/σία από panagiotis1974
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ι7 4770κ και Gtx 970 και το Rift το παιζω σε ολα medium με μερικα προς high γιατι αλλιως 60ρια δεν βλεπω ουτε σε high settings. και σκεψου οτι αυτο το βλεπω σε lvl up καταστασεις.Το ιδιο και στο Wow σε dungeon μεσα μπορει να ειχα απειρα fps,στα raids παλι πεφτανε στον Θεο.Και αυτο γιατι τα mmo ειναι κακογραμμενα παιχνιδια μεχρι αηδιας.

Απο την στιγμη που στο budget ειναι και η οθονη,δηλαδη -150ευρω περιπου αρα τα χρηματα ειναι λιγα. Οι Amd σε αρκετα mmo ειναι παρα πολυ πισω σε επεξεργαστες αρα μαλλον δεν γνωριζεις τοσο καλα τι παιζει οσο νομιζεις.

Μιλησα με παραδειγματα γνωστων mmo παιχνιδιων. Θα μπορουσα να ελεγα περισσοτερο για το δημοφιλες wow στο επομενο expansion αλλα η γενικη εικονα των mmo αυτη ειναι. Οσο τουμπανο pc και να εχεις δεν αξιοποιειται δυστηχως. Και αυτο οφειλεται προφανως στην μαζα των ατομων που παιζουν τα παιχνιδια αυτα που το 85-90%περιπου εχουν pc πολυ χειροτερα απο αυτο που φτιαχνεις.

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο καλα τα πηγαινει ο g3258 στα Mmo παντως αν σε ενδιαφερουν και αλλα παιχνιδια τυπου gta v κτλπ θα σου ελεγα να πας σε i5/ FX.

Εδω ενα video με τον g3258 στα 4.5 ghz+ ati 7870  παιζοντας gta v για οποιον θελει να δει

https://drive.google.com/file/d/0BwIuNLXkzi6zWTJ2UDlBd25ER28/view

Δημοσ.

Την ώρα που τραβάει τις βουτιές δουλευει 100% η cpu,μην βιάζεσαι,η κάρτα δεν φουλάρει,απο επεξεργαστή στεγνώνει.

Η gpu είναι χαμηλά.

CPU "κακά" γκέγκε?

Και το defiance δυο πυρήνες αξιοποιεί, δεν γίνεται να πάει 100% έναν τετραπυρηνο εδώ 2 πυρήνες δεν μπορεί να φτάσει στο 100% καλά καλά,τώρα αν εσύ είσαι τίγκα στα miner είναι άλλο θέμα και δεν αφορά τον επεξεργαστή.

Το βλέπω στην δευτερη TV που έχω πανελάκι.

Για ανέβασε κάνα screenshot να δούμε και εμείς το τι βλέπεις εσύ.

Δημοσ.

Και να και ενα προσφατο video για αυτα που λεω για Wow στο τελευταιο expansion με i7 4790k και Gtx 970 σε Ultra. Πριν ξεκινησει το boss fight 85-90fps σε Ultra,στο Boss encounter τα frames πεσανε και στα 40 σε ενα διαστημα και γενικα ηταν ολη την ωρα κατω απο 60ρια.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο φίλος fulgore είναι και σε μένα ακόμα χειρότερα γιατι εκεί που λέει έπεσε στα 40(μια χαρά :-D) εμένα μπορεί να πάει και 19-29 το fraps

theELF αν εσύ είσαι με celeron η με ι3 και είσαι ευχαριστημένος καλά κάνεις.

Όλοι οι άλλοι που έχουν προβλήματα δεν είναι όμως μαλάκες ούτε γουστάρουν να κακολογούν το μηχάνημα που με οικονομίες έχουν στήσει.

Δημοσ.

theELF αν εσύ είσαι με celeron η με ι3 και είσαι ευχαριστημένος καλά κάνεις.

Όλοι οι άλλοι που έχουν προβλήματα δεν είναι όμως μαλάκες ούτε γουστάρουν να κακολογούν το μηχάνημα που με οικονομίες έχουν στήσει.

Ε με τόσο ατράνταχτες αποδείξεις ότι θέλει παραπάνω πυρήνες το defiance δεν μπορώ παρά να πάω πάσο,το εξήγησες περίφημα...  

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σε βλέπω να κάνεις όλο τον πονηρό,γιατί στα recommended requirements λέει ι5 cpu ?

Ασε τις ειρωνίες και τα πονιριλίκια και μη μου πεις οτι αναφέρεται σε ι5 με 2 πυρίνες που είχαν κάτι λαπτοπια και κάτι mac του χίλια πρόπερσυ.

Θες απόδειξη; Κατέβασέ το και δες τσάμπα είναι,free.

τσίμπα και το λίνκ των req http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/defiance/11595?p=r

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση εκτός από το να την λέει ο ενας στον άλλον ?

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια αναβάθμιση στο παλιό pc ? Αν όχι τότε απο στρατόπεδο amd fx4300 η να τολμήσω να ρωτήσω κ apu ? Έχουν ελπίδα στο gaming ?

Μην κολλάτε σε εναν τίτλο παιχνιδιού παιδιά.... κανένας δεν στήνει pc για συγκεκριμένο τίτλο

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σε βλέπω να κάνεις όλο τον πονηρό,γιατί στα recommended requirements λέει ι5 cpu ?

Ασε τις ειρωνίες και τα πονιριλίκια και μη μου πεις οτι αναφέρεται σε ι5 με 2 πυρίνες που είχαν κάτι λαπτοπια και κάτι mac του χίλια πρόπερσυ.

Θες απόδειξη; Κατέβασέ το και δες τσάμπα είναι,free.

τσίμπα και το λίνκ των req http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/defiance/11595?p=r

Μέχρι να φτάσω στην σκηνή που λες πόσες ώρες θα πρέπει να παίξω;

JOW2bI8.jpg

Πάντως ποιο μπαμ δεν μπορεί να κάνει ότι τρέχει μόνο με δυο νήματα. (Ένα νήμα βασικά και το nv3d δηλαδή τον driver)

Μην κολλάτε σε εναν τίτλο παιχνιδιού παιδιά.... κανένας δεν στήνει pc για συγκεκριμένο τίτλο

Όλα τα MMO το ίδιο τρέχουν μόνο οι απαιτήσεις των γραφικών αλλάζουν,θες τουλάχιστον δυο όσο το δυνατών ποιο δυνατούς πυρήνες γίνεται.

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση εκτός από το να την λέει ο ενας στον άλλον ?

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια αναβάθμιση στο παλιό pc ? Αν όχι τότε απο στρατόπεδο amd fx4300 η να τολμήσω να ρωτήσω κ apu ? Έχουν ελπίδα στο gaming ?

CoolerMaster Elite 332 Black Case

Enermax EPR525AWT PRO82 PSU (525W)

AMD Phenom II X3 720 (sAM3, 2.8 GHz, Cache 7.5MB)

MSI 770-C45 (sAM3, DDR3, AMD770)

Adata 2χ2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 7-7-7-24)

Western Digital Caviar Black 640GB HDD (32MB Cache, 7.200 rpm, Sata2)

LG GH22NS40 Black DVD-RW

Gigabyte ΑΤΙ 4890 1Gb

Με αυτά που βλέπω , δύσκολο φίλε ... ας πούμε κρατάς PSU και HD και monitor ... 

750 με 800 λοιπόν 

CPU i5-6600K 260 ή i7-6500 350

GPU Αν βρείς μεταχειρισμένη 770 ή R9 280Χ ( R9 290 δεν βάζω γιατί δεν φτάνει το PSU ) στα 190-220 αλλίως R9 380x στα 270 ή R9 390 στα 360

RAM 60

MOBO χωρίς OC 90 με OC 125 

i5-6600K + Μεταχειρισμένη GPU α) Σούμα 260 + 200 + 60 + 125 = 650 euro για ελαφρύ OC 

i5-6600K + Καινούργια GPU R9-380X β) Σούμα 260 + 270 + 60 + 125 = 730 euro για ελαφρύ OC  

i5-6600K + Καινούργια GPU R9-390X β) Σούμα 260 + 360 + 60 + 125 = 800 euro για ελαφρύ OC  

i7-6500 + Καινούργια GPU R9-380X β) Σούμα 350 + 270 + 60 + 90 = 780 euro

Κερασάκι η Διεστραμμένη πρόταση μου :

i7 6700Κ + Μεταχειρισμένη GPU R9-280X β ) Σούμα 390 + 200 + 60 + 125 = 780 euro  :-D

Σε κάποια έχω βάλει κάνα 10 euro παραπάνω να υπάρχει στην άθροιση 

Δημοσ.

Κακως το γραφεις το παραπανω γιατι δυστηχως δεν ισχυει και εχει γινει απειρες φορες,ειτε για το Lol,ειτε για το Wow,ειτε για Counter Strike κλπ.

Δεν ειναι το θεμα οτι ο ενας την λεει στον αλλο αλλα πιο πολυ οτι καποιοι μιλανε παρολο που δεν γνωριζουν ή που αναμεταδιδουν οτι ακυρα διαβαζουν απο εδω και απο εκει.

Και για τον TheElf βαλε και κανενα παιχνιδι που να ενδιαφερει τον κοσμο ή αλλιως να το παιζει τι μου εβαλες το σαπιο Defiance???

Παντως να το ξανατονισω οτι και απο την προσωπικη μου πειρα με το FF XIV A realm reborn το καλυτερο combo για mmo δυστηχως ή ευτυχως ειναι Intel cpu και Nvidia Καρτα γραφικων.

Δηλαδη ενας i5 6500 πχ μαζι με GTx 960 οτι καλυτερο για 1080p.

• Like 1
Δημοσ.

Edit: μια r9 380 εννοεις :P

Οχι Gtx 960 λογω του οτι ειναι nvidia(ή Ngreedia οπως θελει την λεει ο καθενας)και στα περισσοτερα Mmo απο οτι εχω δει εχουν λιγο καλυτερη αποδοση απο οτι οι αντιστοιχες Amd.

Αλλωστε εν μερη στεκει αυτο. Οταν πχ τα mmo απευθυνονται σε εκ. κοσμο με διαφορετικο hardware και βλεπουν οι devs οτι η nvidia εχει το 70-75% των πωλησεων σε καρτες γραφικων(μια απο τα ιδια και χειροτερα μεταξυ Intel και Amd)για ποιο λογο κανει εντυπωση σε καποιους γιατι λεμε Intel-nvidia για mmo.? :P

Σε απολυτα νουμερα αν τα παρουμε η R9 380 ειναι λιγο καλυτερη απο την 960 ισχυει αλλα στα mmo ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα(οπως και στους επεξεργαστες αλλωστε).

Δημοσ.

Οχι Gtx 960 λογω του οτι ειναι nvidia(ή Ngreedia οπως θελει την λεει ο καθενας)και στα περισσοτερα Mmo απο οτι εχω δει εχουν λιγο καλυτερη αποδοση απο οτι οι αντιστοιχες Amd.

Ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται αυτο; (Δεν ειρωνευομαι, ρωταω από περιέργεια)

Έχει σκάσει λεφτά η nvgreedia για να είναι optimised τα παιχνίδια για τις κάρτες της ή είναι λόγω κάποιας εξτρα δυνατότητας που εχουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...