Προς το περιεχόμενο

lumia 640 XL ή LG FLEX 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του 640 XL και αν και είμαι ευχαριστημένος σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και τσοντάροντας την διαφορά τιμής να τσιμπήσω το Flex 2,με έχει δελεάσει η αρκετά χαμηλή τιμή του :P O μόνος μου ενδοιασμός αφορά το θέμα της κάμερας,στο  640 XL η κάμερα γενικά κάνει παπάδες,για το Flex 2 δεν έχω άποψη προσωπική παρά μόνο από reviews και γενικά δεν ενθουσιάστηκα,και το software μου φαίνεται πολύ φτωχό..Αν είχε κανείς ολοκληρωμένη άποψη από προσωπική χρήση και για την κάμερα του Flex 2 θα με βοηθούσε αρκετά και ακόμα καλύτερα αν έχει δουλέψει και τα 2..

Δημοσ.

Του lg έχει ois + laser auto focus!

Είναι ένα κλικ πιο πάνω από του g3 είναι αρκετά καλύτερη από τοτ 640χλ ειδικά στο βίντεο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακράν καλύτερη κάμερα αλλά και γενικότερα σαν συσκευή,το LG G Flex 2.

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.

Τα specs τα γνωρίζω,ασε που το Lumia έχει f 2.0 και το LG f 2.4 πως είναι καλύτερο;

και γενικα μην συγκρινεις το flex(high-end) με το 640xl (low-mid) ειναι σε τελειως διαφορετικες κατηγοριες

Μακράν καλύτερη κάμερα αλλά και γενικότερα σαν συσκευή,το LG G2.

ο καθένας με τον πονο του

Δημοσ.

Τα specs τα γνωρίζω,ασε που το Lumia έχει f 2.0 και το LG f 2.4 πως είναι καλύτερο;

μονο το διαφραγμα ειναι καλυτερο σε ολα τ αλλα ειναι χειροτερο

Δημοσ.

Το flex ειναι ανωτερο σε ολα τεχνικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης(flagship vs lowmid συσκευης). Ειδικα η καμερα του ειναι μακραν καλυτερη, θα το δεις κυριως σε νυχτερινες και συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

Δημοσ.

και γενικα μην συγκρινεις το flex(high-end) με το 640xl (low-mid) ειναι σε τελειως διαφορετικες κατηγοριες

ο καθένας με τον πονο του

Διορθώθηκε.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...