Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα laptop Fujitsu και την πρώτη φορά φόρτισε μέχρι το 95%. Από την επόμενη φόρτιση έφτασε το 100%.

Είπα να βάλω ένα πρόγραμμα για wear test όπως το batteryInfoView και μου έβγαλε wear level 84,3%. Οπότε σκέφτηκα οτι είναι ελαττωματική η μπαταρία.

Το θέμα είναι ότι έβαλα το ίδιο πρόγραμμα στον παλιό μου φορητό που η μπαταρία του είναι πεθαμένη και το πρόγραμμα μου την έβγαλε ότι είναι σαν καινούργια.

Μήπως υπάρχει πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για έλεγχο της μπαταρίας ή υπάρχει κάποιος άλλος συγκεκριμένος αξιόπιστος τρόπος ελέγχου της μπαταρίας;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από 4-5 φορτίσεις-εκφορτίσεις το HW monitor μου δείχνει wear level 6, να υποθέσω ότι η μπαταρία είναι τελικά ελαττωματική ή να τις δώσω ακόμα χρόνο?

Οι φορτίσεις πλέον φτάνουν ως το 100% αλλά το wear level έπαιζε μεταξύ 3-8% και στις τελευταίες 2 φορτίσεις είναι σταθερό στο 6!

Δημοσ.

Μετά από 4-5 φορτίσεις-εκφορτίσεις το HW monitor μου δείχνει wear level 6, να υποθέσω ότι η μπαταρία είναι τελικά ελαττωματική ή να τις δώσω ακόμα χρόνο?

Οι φορτίσεις πλέον φτάνουν ως το 100% αλλά το wear level έπαιζε μεταξύ 3-8% και στις τελευταίες 2 φορτίσεις είναι σταθερό στο 6!

Στη διάρκεια έχεις κάποιο θέμα; Εντάξει δεν είναι το 6%; Δεν πιστεύω να έχουν και ακρίβεια χιλιοστού τα προγράμματα!

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οπως ειπώθηκε αν ειναι στην διάρκεια εντάξει γιατι και καινούργιο laptop να εχει θέμα ειναι δύσκολο , μετα απο 2 3 φορτίσματα θα στρώσει η μπαταρία οσο για τα προγράμματα δεν θα τα εμπιστευόμουν

Δημοσ.

Βασικά φαίνεται να μην έχει θέμα χρόνου οπότε ίσως πρέπει να μη δίνω ιδιαίτερη σημασία στο πρόγραμμα.

Σωστός. Εμένα δύο προγράμματα βγάζανε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Το ένα 80% ας πούμε και το άλλο 15%! Πιο κοντά είμαι στο 15% :)

Δημοσ.

Ενα καλο προγραμμα και free ειναι το Battery Care απλα μην μπερδευτεις γιατι στην καινουρια μπαταρια το wear level ειναι 0% και οταν κοντευει να ψοφησει παει 70-80-90%

Με αυτο το προγραμμα μπορεις να δεις για ποση χωρητικοτητα εχει κατασκευαστει η μπαταρια και ποση πραγματικα εχει, αν εχει λιγοτερη ασχετα αν ειναι καινουρια εχει ελαττωμα κατασκευαστικο.

Δημοσ.

Σε μπαταρία λαπτοπ 3 ετών πλέον, δείχνει wear level 0% με το battery care. Έπεσα σε καλή μπαταρία ή κράτησε τόσο λόγο ότι όταν δεν χρησιμοποιούσα το λαπτοπ έβγαζα το φις του φορτιστή?

Δημοσ.

Ναι μπορει μου ετυχε και εμενα αλλα για καλυτερα δες το design capacity αν ειναι ιδιο με αυτο που λεει ο κατασκευαστης και αυτο που εχει τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...