thiva7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, XIAOMI REDMI Note 3 η Letv x800? ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και δεν μπορω να επιλεξω. Περισσότερο μ αρεσει το Letv x800 μιας και ειναι και πιο τουμπανο αλλα το αλλο εχει καλυτερη μπαταρια, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Ερωτηση : Αγορες απο εξωτερικό μπορω να κάνω με προ πληρωμένη?
driverpit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα πρότεινα το Meizu-MX4-Pro από σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/5939544/Meizu-MX4-Pro-16GB.html 1 1
KwstasXt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Xiaomi Redmi note 3 Pro! Πολυ καλυτερο deal και περνει και επεκταση μνημης! Αποκλειστικα μεταξυ αυτων των δυο το xiaomi και παλι.
dieccast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά να ρωτησω με το meizu και το xiaomi αν αγοράσω από Σκρουτζ τι γίνεται με το service?
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά να ρωτησω με το meizu και το xiaomi αν αγοράσω από Σκρουτζ τι γίνεται με το service?Πανε Κινα
ziaba Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα πρότεινα το Meizu-MX4-Pro από σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/5939544/Meizu-MX4-Pro-16GB.html +1 για μειζου τουμπανο
aces Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Xiaomi Redmi note 3 Pro! Πολυ καλυτερο deal και περνει και επεκταση μνημης! Αποκλειστικα μεταξυ αυτων των δυο το xiaomi και παλι. +1 σε ΟΛΑ (πρωτη επιλογη το Pro ή το απλο μετα)
dieccast Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πανε Κινα Αλήθεια ε? Άρα μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίπτωση βλάβης
saruman123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αλήθεια ε? Άρα μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίπτωση βλάβηςΚοιτα καλυτερα γενικα για να ξερεις οτι τουλαχιστων θα γινει δουλεια...Τωρα το ποσο θα κανει δεν ξερω κανενα μηνα ισως....
net_vamp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αλήθεια ε? Άρα μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίπτωση βλάβης Καλύτερα να υπολογίζεις περίπου 2 μήνες. Γι'αυτό προτιμώ τα XIaomi. Εκτός από specs, έχουν τρομερή κατασκευή! 1
thiva7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα απο ενα φιλο εδω στης αγγελιες το REDMI Note 3 και εχω απογοητευτεί λιγάκι . εκτος το οτι μου γλιστράει απο το χερι δεν μ αρεσει καθόλου το UI, Θα το δωσω να παω για LETV
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα απο ενα φιλο εδω στης αγγελιες το REDMI Note 3 και εχω απογοητευτεί λιγάκι . εκτος το οτι μου γλιστράει απο το χερι δεν μ αρεσει καθόλου το UI, Θα το δωσω να παω για LETV Αυτο δεν ειναι λογος οτι δεν ειναι καλο ενα κινητο...Το να σου γλιστραει τη ειναι "χελι"....σιλικονη δεν ειχε? Και το UI μια χαρα ειναι μου θυμιζει και τον Nova Launcher και ανταποκτρινεται παρα μα παρα πολυ καλα... Απλος απο την αρχει ηθελες το LETV και ειπες δεν ανοιγω και κανενα θεμα να περαση η ωρα....
thiva7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο δεν ειναι λογος οτι δεν ειναι καλο ενα κινητο... Το να σου γλιστραει τη ειναι "χελι"....σιλικονη δεν ειχε? Και το UI μια χαρα ειναι μου θυμιζει και τον Nova Launcher και ανταποκτρινεται παρα μα παρα πολυ καλα... Απλος απο την αρχει ηθελες το LETV και ειπες δεν ανοιγω και κανενα θεμα να περαση η ωρα.... Συγγνώμη για να καταλάβω το ότι δεν μπορεί άρεσε για τους χ ψ λόγους πρέπει να κριθεί από σένα ως λάθος? Είναι καθαρά θέμα γούστου νομίζω... Εμφάνιση το κινητό είναι γαματο αλλά μου φεύγει από τα χέρια τι να κάνουμε?, και το iu δεν μπορώ αρέσει και ας μοιάζει με το Nova launcher. Επειδή σε αρέσει εσένα πρέπει να αρέσει και στους άλλους? Ναι από τη αρχή ήθελα το letv και δε το έκρυψα το είπα καθαρά αλλά ανοίξα το θέμα για να ακούσω και άλλες γνώμες... Και κοίτα από δεις.... Πήρα και έχω στα χέρια μου αυτό που μου προτείναν... Πως άνοιξα το θέμα για να το ανοίξω? Α και πουθενά δε είπα ότι το κινητό δεν είναι καλό
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη για να καταλάβω το ότι δεν μπορεί άρεσε για τους χ ψ λόγους πρέπει να κριθεί από σένα ως λάθος? Είναι καθαρά θέμα γούστου νομίζω... Εμφάνιση το κινητό είναι γαματο αλλά μου φεύγει από τα χέρια τι να κάνουμε?, και το iu δεν μπορώ αρέσει και ας μοιάζει με το Nova launcher. Επειδή σε αρέσει εσένα πρέπει να αρέσει και στους άλλους? Ναι από τη αρχή ήθελα το letv και δε το έκρυψα το είπα καθαρά αλλά ανοίξα το θέμα για να ακούσω και άλλες γνώμες... Και κοίτα από δεις.... Πήρα και έχω στα χέρια μου αυτό που μου προτείναν... Πως άνοιξα το θέμα για να το ανοίξω? Α και πουθενά δε είπα ότι το κινητό δεν είναι καλό Το οτι ειναι θεμα γουστου θα συμφωνήσω.Αλλα δεν ειναι λογοι αυτοι για να απορριψεις ενα κινητο. Να μου πεις π.χ οτι κολλαει ή οτι η μπαταρια ειναι χαλια να το καταλαβω. Εξαλλου ειδα οτι κανενας δεν ειπε για το Letv ολοι για meizu,xiaomi....οχι οτι δεν ειναι καλο... Εννοητε οτι θα ανοιξεις και θεμα για γνωμες γι'αυτο υπαρχουν τα forum. Εν πάση περιπτωσει πες μας και της εντυπωσεις του Letv οταν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα