arrows Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Σημαντικό ότι η ASUS προσφέρει 3ετή εγγύηση έναντι της 2ετης της Asrock. Λαθος κανονικοτατα 3ετη εγγυηση εχουν οι asrock
RigasGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εχοντας και τις 2 εταιριες σε Ζ97 και Ζ170 πλατφορμα, θα σου απαντησω οτι εχω δει εγω. Η Asrock εχει πολυ ποιο απλο BIOS απο μια ASUS και δεν ειναι και πολυ extreme στο overclocking, η ASUS εχει digital και η Asrock analog/hybrid controller, + οτι η ASUS εχει ποιο stable συστηματα στο overclocking, η μονη που τις παει κοντρα ειναι η OC series της Asrock.. Aπο την αλλη η Asrock δινει ποιο πολλα εξτρα π.χ ειχε Μ2 απο περυσι στο Ζ97 και πλεον βαζει και μεχρι 3 Μ2 στην καλη σειρα της, Στην Fatal1ty εχει καλη καρτα ηχου, και το Killer Ethernet που δεν ξερω αν κανει δουλεια, + το usb 3.1 που το δινει και σε μερικες πλατφορμες για τοποθετηση εμπρος στο tower. Απο aftersale η Asrock ειναι πολυ ποιο καλη και αν στηλεις email σου απαντανε αμεσως, π.χ καποτε ζητησα ενα back-plate για μια Ζ77 Fatality και τους ειπα οτι την πηρα μεταχειρησμενη και μου εστειλαν τσαμπα το back-plate και το CD με τους οδηγους. Παμε ξανα στην ASUS ειδικα στην ROG σειρα βγαζει up-date bios συνεχεια, για την HERO ειδικα οτι πληροφορια μαζεψει απο το φορουμ το βλεπει και αν ειναι βγαζει update οπoτε σαν αναβαθμισμενη πλατφορμα σε θεμα BIOS υπερ εναντι της Asrock. Τελος η Asrock στο boot δεν την πιανει κανεις. Αυτα εχω δει μεχρι στιγμης, και γουστα του καθενος ειναι. Αν θες overclocking στο σημερα και βαθεια το χερι θα προτινα XPOWER MSI και GIGABYTE SOC Force σειρες ειναι αλλου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα