Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σήμερα το πρωί βρήκα στην αποθήκη το παλιό μου PC το οποίο λειτουργεί κανονικότατα. Έχω ένα πρόβλημα όμως.

Για να επιλέξω σε ποιον χρήστη θέλω να μπω (έχει WIN xp) ο κερσορας του ποντικιού δεν κουνιεται.Το ποντίκι δεν φτεει (ενσύρματο είναι), η θύρα USB δεν φτεει τότε τι λέτε να φτεει??

Υ.Γ. Η θύρα USB λειτουργεί 100% διότι το πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει

Δημοσ.

Μπορεί να χρειάζεται να κάνει μια φόρα ξεκίνημα και να είναι στο internet για να χρειάζεται να ενημερώσει τους αντίστοιχους drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή. Προσπάθησε να μπεις χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σου. Αλλιώς προσπάθησε να βρεις ένα παλιό mouse με θύρα ps/2 για να δουλέψει το συγκεκριμένο χρειάζεται να κάνεις restart και να είναι συνδεδεμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα να γίνει κάτι..προσπαθησα να βρω κάτι που να μπορεί να βοηθήσει μέσα από το bios αλλά τίποτα..ακόμα να το αναγνωρίσει. Και το σπαστικό είναι ότι το πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ενώ το ποντίκι όχι..τελος πάντων...επειδη τον θέλω οπωσδήποτε τον υπολογιστή (να δω τα αρχεία μου, και να ξαναδώ άλλη μια φορά τα παλιά και καλά win xp) θα βρω κάνα ps/2 mouse...

Δημοσ.

Μπορεί να έχει χαλάσει και το ποντίκι. Από κάτω βγάζει φωτάκι να δείξει ότι λειτουργεί, εφόσον βέβαια δεν είναι μπίλιας; Τι drivers να χρειάζεται ένα ποντίκι; Δοκίμασε αν έχεις εύκαιρο και κανένα άλλο ποντίκι usb. Αλλιώς να καταφύγεις στην λύση με ποντίκι σε θύρα ps/2. Αν τελικά καταφέρεις να τον ανοίξεις με κάποιο άλλο ποντίκι, συνδέεις το παλιό και πας device manager να δεις αν φαίνεται. Αν δεν φαίνεται καθόλου, πάει να πει ότι τα έχει παίξει μάλλον. Αν εμφανίζεται με ερωτηματικό, λείπει προφανώς κάποιος driver. Αν και δεν έχω πετύχει ποτέ να χρειάζεται ποντίκι driver. Πάντα σε όσα format και αν έχω κάνει τα ποντίκια λειτουργούν από την πρώτη στιγμή. Έχει μέσα built drivers κάθε λειτουργικό για αυτά τα περιφερειακά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...