syban Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα έχω 2 δίσκους με 3tb video files που πρέπει να τα έχω backup, είναι εφικτό να πάω σε cloud υπηρεσία όπως το Crashplan ; ή λόγο του χαμηλού upload δεν θα πάνε ποτέ online τα data ; κάποια συμβουλή θα ήταν πολύτιμη, ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Με τοσα tb και το uplodad που έχουμε μπορεί να κάνουν και μήνες να ανέβουν ..
syban Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό φαντάζομαι και εγώ αλλά επειδή δεν είναι για προσωπική χρήση λέω ας ρωτήσω μήπως κάνω λάθος. Θα τους το ξαναπώ και ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Θα προτείνω έναν 5tb και όταν γεμίσουν σε κάνα χρόνο + παίρνουν άλλους 2.
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που λες με τους δίσκους είναι ή καλύτερη λύση και πιο ασφαλές για εμένα , όχι οτι και το cloud δεν είναι καλό αλλά αν ειναι μεγάλος ο όγκος των αρχείων και με τις συνδέσεις μας θα πάρει πολύ χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα