constantineparas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Προσφάτως απέκτησα το Lumia 640 το απλό(Dual Sim) το οποίο και έκανα απευθείας update σε Windows 10 με Windows Insider. Έχω τις εξής απορίες: Πως κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού; Γιατί όταν βάζω τον φορτιστή, με κλειστή τη συσκευή, ενεργοποιείται; Φορτίζει μεν, αλλά φορτίζει ενεργοποιημένο και αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και σωστό. Έχω τρέμουλο στην οθόνη αν και μικρό και αν δεν κάνω λάθος μόνο στην πολύ χαμηλή-εντελώς χαμηλή φωτεινότητα εμφανίζεται. Υπάρχει κάποιο fix για αυτό; Πως βάζουμε full wallpaper, δλδ όλη την φωτογραφία και όχι για να την ορίσουμε θα πρέπει να την περικόψουμε; Υπάρχει περίπτωση να διαβάζει την παρακάτω κάρτα; http://www.skroutz.gr/s/6070971/Kingston-microSDHC-16GB-UHS-Speed-Class-3-with-Adapter.html Και αν ναι θα βγάζει την μέγιστη ισχύ; ή και μία μικρότερης ταχύτητας είναι ok; Ευχαριστώ
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την επανεκκίνηση κατά την φόρτιση είναι κανονικό. Το τρέμουλο της οθόνης είναι λογικό αφού εβαλες την εκδοση beta. Και για το full wallpaper το ρυθμίζει στο θέμα νομίζω.
rookieold Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ηθελα να ρωτήσω αν στο lumia 640 xl που εχει προεγκαταστημενο το office 365 (excel, word) ληγει η συνδρομη για το ofiice μετα απο 1 ετος και πόσο στοιχίζει η συνδρομη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα