Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GTX 760, γιατί όχι παρακαλώ; Αν την βρει σε κάποιο κατάστημα στοκ είναι μία καλή αγορά. Πρέπει ντε και καλά να αγοράσει από ονλαιν κατάστημα και δει Ελληνικό; Αναφέρθηκαν κι άλλες πάντως οπότε δεν τον περιόρισα εκεί. Τέσπα.

Επίσης, θα έχει δεδομένα bottleneck εκτός κι αν overclock-άρει τον επεξεργαστή κοντά στα 4ghz . Μιλάμε για παλαιότερης γενιάς i5 στα 2.8...Καλός, σεβαστός ο cpu αλλά δεν είναι πλέον για μεγάλα πράγματα. Δεν είναι σοβαρή πρόταση να πάει σε r9 380. Ο συνδυασμός του με οποιαδήποτε νεώτερη κάρτα ασφαλώς θα του δώσει ένα boost σε fps αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Για παραπάνω θα..κωλύεται λόγω επεξεργαστή. 

Πρόσφατα έβλεπα έναν παρόμοιο cpu,  τον Q9650 (στοκ) με 750τι, να bottleneck-ιάζει σε παιχνίδια όπως το Battlefield 4.. Με o.c βελτιώθηκε η κατάσταση.

Aν είναι να κάνει την επένδυση του adtakhs σε τέτοιο σύστημα τότε ας πάει σε νέο ολοκληρωτικά.

Οκ για ολα τα οσα γραφεις εκτως απο τις πρωτες δυο σειρες,και εν μερη μου κανει εντυπωση που το γραφεις κιολας.

Πες μου απο περιεργεια πως θα βρει την εν λογω καρτα στοκ σε καταστημα??Γιατι ειδικα αν μιλαμε για καταστηματα που δεν ειναι καν στο skroutz και οντως παιζει να τους εχει μεινει η καρτα ελπιζω να γνωριζεις οτι σε τιμη παιζει να την εχουν οσο την 960 τωρα ξερω γω :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν παίρνω όρκο ότι θα την βρει :P. Πιο πολύ είχα στο μυαλό μου ένα μικρό κατάστημα στο Ηράκλειο/ Την είχε στα 200 ευρώ. Σκέφτηκα να την τσιμπήσω (πριν 2-3 μήνες) αλλά με τόσα χρήματα + λίγα έξτρα παίρνεις κάτι πιο τουμπανιάρικο.

Φαντάζομαι ότι κάποιοι ίσως την έχουν πιο φθηνά. Στα 120-160 ευρώ είναι εξαιρετική αγορά πάντως (καινούργια)

Δημοσ.

o fulgore έχει προηγούμενα με την 760 και δικαιολογημένα γιατί με λίγα παραπάνω όσο ήταν στην αγορά έπαιρνες 960. Δεν υπάρχει πλέον αλλα άν την έβρισκε μεταχειρισμένη θα ήταν μια χαρά επιλογή και σίγουρα οικονομική. Εγώ επιμένω πάντως στην 750 και καλό τροφοδοτικό. Δεν απάντησε μέχρι τώρα όμως, μήπως βρήκε και τζάμπα φαγωνόμαστε;

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικο σκεφτομαι κατι τετοιο

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020097-EU.htm

Οσον αφορα για καρτα ειμαι μεταξυ τς GTX 950 και R7 370.Τεινω προς τν R7 τι λετε?

Τι διαφορα εχει η Sapphire VGA R7 370 Nitro Dual-X OC 4GB απο τν MSI VGA R7 370 GAMING 4GB?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...