Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι με 8.1, stock ψυκτρα amd και amd phenom 9950 be. Εχω εναν ανταπτορα tp-link tl-wn422g. Για τον συγκεκριμενο ανταπτορα εχει βγει driver για 8, αλλα ειναι beta. Τον ειχα βαλει και δεν εμπαινε πουθενα. Τερμα αργο. Περασα των 7. Ολα καλα, αλλα με το που τον βαζω στο usb, απο 35 βαθμους idle που ειναι ο επεξεργαστης, ανεβαινει αυτοματα στους 45 με 50!! Επισης, αυτο γινεται και με απλα συνδεμενο τον ανταπτορα, χωρις να συνδεθω στο δικτυο, να πεις δηλαδη οτι τραβαει δεδομενα απτο internet. Επισης, μια στο τοσο οταν τον εχω επανω, ξεσυνδεονται ολες οι θυρες usb και μετα απο λιγο ξαναμπαινουν μονες τους. Τι κουλο ειναι αυτο? Να παρω καινουργιο ανταπτορα ε?

Δημοσ.

Μπορεί οι beta drivers να μην είναι σωστοί ή να έχει πρόβλημα σαν συσκευή. Δε ξέρω!

Δοκίμασε το αν θέλεις και σε άλλο σύστημα με 8.1 ή 10 να δεις πως συμπεριφέρεται.

Δημοσ.

Οκ δοκιμαζω και ενημερωνω.

Ασυμβατοτητα mic. Ξεθαψα ενα netbook που ειχα με xp, περασα τον driver και λειτουργει ρολοι. Μπηκα στο speecy και δεν εκαναν περιεργα οι θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα, ενταξει, δεν υπαρχει ετσι? Παρελαβα εχθες ενα tp-link με διαθεσιμο driver 8.1 κανονικα. Παλι τα ιδια με τις θερμοκρασιες, με το που το κουμπωνω, 50 και βαλε ο επεξεργαστης!! Το μονο που δεν κανει πλεον ειναι αυτο με τις συσκευες usb. Θα το διαλυσω!  :mad: Ειμαι καθαρος απο ιους και σαβουρα. Δεν εχω ομως αλλο pc με 8.1. Ε δεν νομιζω να εχουν ολοι τετοιο θεμα.

Δημοσ.

μηπως κρατάει τα ρολόγια του επεξεργαστή στο μέγιστο κ ας μην έχεις χρήση cpu;

δες απο την διαχείριση συσκευων τι επιλογές δίνει για τον ανταπτορα.

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα πραγματικα δεν μου εχει ξανατυχει. Μισο να δω και θα σου πω.

Chris, που ακριβως θες να δω? Εχει πολλα tabs στις ιδιοτητες. Λεπτομερειες, μπλα μπλα...

Δημοσ.

Για προχωρημένους υπάρχει;

να δεις τι ρυθμίσεις έχει η κάρτα.

Δεν ξέρω και μένα μου φαίνεται παράξενο γιατι χρησιμοποιώ στο λαπτοπ ενα 722Ν μιας και το εσωτερικό του λαπτοπ έχει αρχίσει να παραδίνει πνεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...