PennyG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπέρα, Έψαχνα τις προάλλες πρόγραμμα για να κάνω περιστροφή ενός βίντεο από το κινητό μου και κατέβασα 3 προγράμματα. Στο ένα το antivirus avira που έχω εντόπισε κακόβουλο λογισμικό. Οι αναφορές από τότε ήταν οι 2 πρώτες εικόνες που επισυνάπτω. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι η κάμερά μου δεν λειτουργούσε μου έβγαζε ότι απέτυχε η εκκίνηση και κωδικό σφάλματος 43 και σαν ονομασία ήταν πλέον unknown device. Απεγκατέστησα την κάμερα και ξαναπέρασα και τους drivers από την επίσημη σελίδα της toshiba αλλά το πρόβλημα δεν έφτιαξε. Όταν πήγα να συνδέσω το κινητό μου κατάλαβα ότι δεν συνδέεται ως usb ούτε η θύρα της sd κάρτας διαβάζει την κάρτα. Έτρεξα το combofix, το jankware removal tool και το emsisoft και πήρα τις παρακάτω αναφορές. Το combofix επισυναψα πολύ λίγο γτ είναι μεγάλο. Στο ccleaner στο registry μου εμφάνισε το πρόγραμμα iskysoft που όμως εγώ δεν βρίσκω πουθενά και όντως είχα κατεβάσει μαζί με τα άλλα 2. Δεν έχω πατήσει ακόμη επιδιόρθωση. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Προφανώς είναι κάποιο malware ή κάτι άλλο που κρύβεται πολύ καλά. Πλιζ βοηθήστε. Το λαπτοπ που έχω είναι το toshiba satellite l505-138. Eυχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κάνε έλεγχο με malwarebytes, adwcleaner και τρέξε και το eset online scanner μήπως βρουν κάτι παραπάνω. Με το emsisoft έπρεπε να κάνεις full scan για να ψάξει όλο τον δίσκο για μολύνσεις. Το μητρώο των windows (registry) δεν το πειράζoυμε, γιατί μπορεί να προκύψουν δισλειτουργίες προγραμμάτων ή των windows. Πριν από την εγκατάσταση οποιοδήποτε προγράμματος να ελέγχεις για ιούς πριν το τρέξεις.
PennyG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τίποτα ακόμη. Έχω τρέξει πόσα προγράμματα για ιούς δεν βρήκα κάτι περαιτέρω. Καμιά άλλη ιδέα; θα μπορούσε αντί για ιός να ναι κ τίποτα αλλο;
Euclides Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Και η κάμερα του laptop, USB συσκευή είναι. Κάνε έλεγχο της λειτουργίας των USB: http://www.makeuseof.com/tag/dead-usb-port-heres-how-to-diagnose-and-fix-it/
alkis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη, δεξί κλικ ο υπολογιστής μου , ιδιοτητες, διαχείριση συσκεων, σε αυτες που εχεις προβλημα δεξι κλικ απενεργοποίηση και μετά ενεργοποίηση. Στο asus moy K53-sv είχα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι.
PennyG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπέρα, ο οδηγός με τα αγγλικά σίγουρα κάνω απεγκατάσταση; Αλκη το χω δοκιμάσει κ αυτό και δυστυχώς τίποτα. Έχω εξωτερικό hub στην υποδοχή e-sata γτ ανεπιτυχώς δεν είχαν καταφέρει να μου φτιάξουν τις θύρες τ λαπτοπ όταν επαψε να λειτουργεί η μία και η άλλη απλά πότε δουλεύει πότε όχι. Η θέση της unknown device αναφέρει κάτι για hub. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως φταίει ο card reader και μηπως ξαναπερασω τς drivers εκεί!
Euclides Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η θέση της unknown device αναφέρει κάτι για hub. Ξαναπέρασε τους drivers του chipset. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα