Secret Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα μάγκες, σήμερα έκανα ένα ταξίδι και πήρα μαζί μου το pc, που μέχρι το πρωί δούλεύε όλα κομπλέ. οταν πήγα να το συνδέσω στο σπίτι δεν άνοιγε καν(δεν έδινε ρεύμα) και αποφάσισα να το ανοίξω να δω τι παίζει, με τα πολλά ξανακούμπωσα ολα τα καλώδια στη mobo και πήρε τα πάνω του. Ωστόσο ενώ δούλευε κανονικά τώρα μου έκανε επανεκίνηση και μου έβγαλε το εξής μήνμα Asus anti-surge was triggered to protect system from unstable power supply. Μετά απο κανα τριάρι απανοτά restart έβγαλα το καπάκι απο το case, προσπάθησα λίγο να φτιάξω τα καλωδια του psu και το pc λειτουργει σωστά εδώ και περίπου δύο ώρες. Τι μπορεί να σήμαινει αυτό το μήνυμα και αν ξαναεφανιστεί τι να κάνω? θενξ ιν αντβανς
La_MoRt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τι PC είναι σταθερός ή laptop; Εκεί που πήγες δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα;
Secret Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Desktop είναι, και ναι δούλευε κόμπλε. Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App
La_MoRt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν θέλεις τσέκαρε το παρακάτω link: Site: Error
Roger Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα μάγκες, σήμερα έκανα ένα ταξίδι και πήρα μαζί μου το pc, που μέχρι το πρωί δούλεύε όλα κομπλέ. οταν πήγα να το συνδέσω στο σπίτι δεν άνοιγε καν(δεν έδινε ρεύμα) και αποφάσισα να το ανοίξω να δω τι παίζει, με τα πολλά ξανακούμπωσα ολα τα καλώδια στη mobo και πήρε τα πάνω του. Ωστόσο ενώ δούλευε κανονικά τώρα μου έκανε επανεκίνηση και μου έβγαλε το εξής μήνμα Asus anti-surge was triggered to protect system from unstable power supply. Μετά απο κανα τριάρι απανοτά restart έβγαλα το καπάκι απο το case, προσπάθησα λίγο να φτιάξω τα καλωδια του psu και το pc λειτουργει σωστά εδώ και περίπου δύο ώρες. Τι μπορεί να σήμαινει αυτό το μήνυμα και αν ξαναεφανιστεί τι να κάνω? θενξ ιν αντβανς Δουλευε κανονικα,εβγαλες το pc απο το ρευμα για να πας ταξιδι,αποφορτιστηκαν οι προβληματικοι πυκνωτες και τωρα σου δειχνει το προβλημα,γι 'αυτο και δεν σου αναψε αμεσως. Θα σε προδωσει,ή αλλαξε το ,ή δωστο να στο επισκευασουν αν ειναι καλο και αξιζει τον κοπο και τα χρηματα.
Secret Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Και το μήνυμα για το power surge από που προκύπτει; Τροφοδοτικό εχω το corsair cx 600 αλλά το θέμα είναι ότι το έχω σε χρήση 2-3 μήνες τώρα και μου φαίνεται περίεργο αυτο που λες. Με το no name 450w του πλαίσιο έβγαλα δεκαετία σχεδόν. Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το μήνυμα συνήθωε εμφανίζεται σε προβληματικο τροφοδοτικό. Αφού τσεκάρεις ότι όλα είναι συνδεδεμένα σωστά και συνεχίζει το πρόβλημα δοκίμασε ένα άλλο ροφοδοτικό για κάποιες μέρες. Αν τότε είναι οκ γυρίζεις πίσω το corsair να πάρεις ένα πιο ποιοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα