gregvibe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα παιδια, εχω κανει καθαρη εγκατασταση σε φρεσκοστημενο pc και θελω να αγορασω αδεια windows 10 απο ebay. γνωριζει καποιος αν ειναι ασφαλη και αξιοπιστα τα κλειδια απο εκει? γυρω στο 20αρικο παιζουν οι τιμες.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το ερώτημα σου ειναι σα να θες να αγοράσεις nike απο το ebay. Έχει κάποια αυθεντικά και κάποια μαϊμου. Άρα πολύ προσοχή από που αγοράζεις Στα υποψη οτι σε περιπτωση προβλήματος το paypal/ebay δεν θα σε καλύψει γιατί ειναι είναι τύπου υπηρεσίας και οχι αντικείμενο 1
driverpit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια, εχω κανει καθαρη εγκατασταση σε φρεσκοστημενο pc και θελω να αγορασω αδεια windows 10 απο ebay. γνωριζει καποιος αν ειναι ασφαλη και αξιοπιστα τα κλειδια απο εκει? γυρω στο 20αρικο παιζουν οι τιμες. Όχι για μένα δεν είναι αξιόπιστα εφόσον δεν είναι από επίσημο μεταπωλητή η μαγαζί για να συνοδεύεται και με απόδειξη αγοράς του προϊόντος σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ρισκάρεις να χάσεις τα χρήματα σου αν προχωρήσεις στην αγορά τους. Καλή τύχη. Διάβασε αυτό το νήμα http://www.insomnia.gr/topic/554951-προέλευση-των-προς-πώληση-κλειδιών-windows/?p=53722580 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από driverpit 1
gregvibe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 μμμ μαλιστα.. λεω κι εγω, 20 euro για μια αδεια κατι θα παιζει δε μπορει! ειναι ωρα λοιπον να στραφω αλλου. ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια!
kalodrei Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 τα κλειδια απο cd-key store/ebay ειναι αυθεντικα απλα ειναι 99,99% ΟΕΜ κλειδια, καλυτερα πειρατικο 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Είχα αγοράσει 3 κλειδιά για win 7 από πωλητή που δεν ήταν Top Rated και την πάτησα. Αγόρασα όμως κλειδί από Top Rated 1 κλειδί win 7 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά το αναφέρω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα