Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!

τον τελευταίο καιρό κατάφερα να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη και σκεφτόμουν άμα αξίζει να αναβαθμίσω σε skylake. 

σύστημα:

case:nzxt s340

gpu: 7870 flex

mobo:msi z77 g45m

cpu:i5 3470

ssd1:agility 3 120gb

ssd2:samsung 850 evo 250gb

hdd:1 tb blue

ram:8gb corsair vengeance 

psu:800w

σκεφτικα να παω σε skylake τωρα και μετα να μαζεψω καποια χρηματα και να παρω gpu απο την καινουργια (φουρνια)nvidia

budget 500+-(50)ευρω

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με την σκέψη σου,το Z77 chipset το θεωρώ ένα κακό chipset σε σχέση με τα επόμενα,από αυτή την άποψη λοιπόν συμφωνώ,διαφορές θα δεις περίπου κ χονδρικά +30% μέσω όρο (ανάλογα κ την χρήση) ,επίσης θα συμφωνήσω να περιμένεις την next gen nVidia.

Από εκεί κ πέρα κρίνεις κ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Κοίτα, το σύστημα σου κρατάει ακόμα λίγο καιρό,σκέψου εγώ με sandy ι5 δεν έχω κάποιο θέμα ακόμα,θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάρτα γραφικών σε λίγο καιρό(καλοκαίρι) όταν βγούν τα Arctic Islands της AMD και η Pascal της Nvidia και να δεις τι σου κάνει.

Μετά περίμενε λίγο, και αν πιστεύεις ότι θέλει η cpu upgrade , πήγαινε σε cannonlake/zen που θα έχουν βγει μέχρι τότε (λίγο μετά το τέλος του καλοκαιριού). Ενναλακτικά, αφού έχεις Ζ77 και δεν το αξιοποιείς πρακτικά γιατί η cpu σου είναι κλειδωμένη, μπορείς να κοιτάξεις για κάποιον μεταχειρισμένο ξεκλείδωτο ι7 (3770k-2600κ-2700κ) με μικρότερο κόστος

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με την σκέψη σου,το Z77 chipset το θεωρώ ένα κακό chipset σε σχέση με τα επόμενα,από αυτή την άποψη λοιπόν συμφωνώ,διαφορές θα δεις περίπου κ χονδρικά +30% μέσω όρο (ανάλογα κ την χρήση) ,επίσης θα συμφωνήσω να περιμένεις την next gen nVidia.

Από εκεί κ πέρα κρίνεις κ αποφασίζεις.

ποτε περιπου υπολογιζουμε για καινουρια σειρα απο nvidia? μέσα του 2016 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...