Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω iPhone 6 με iOS 9.2.1, το αφήνω 7 ώρες τη βράδυ με όλες τις εφαρμογές κλειστές, την λειτουργία χαμηλής ισχύος ενεργοποιημένη και η μπαταρία πάει απο 45% σε 35%.

Είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.

όχι συνήθως δε πέφτει ούτε 1% και χωρίς να είναι σε χαμηλής ισχύος λειτουργία εκτός κι αν έχεις ενεργοποιημένα το Location, το wifi το 4g και όλες τις ειδοποιήσεις και τα push των email αλλά η λειτουργία χαμηλής ισχύος τα περιορίζει.

Δες αν φταίει κάποια εφαρμογή αρχικά.

Μετά προσπάθησε κανένα restart

Μετά επαναφορά ρυθμίσεων μόνο για να μη χάσεις τα περιεχόμενα.

Αν συνεχίσει να το κάνει...

Μετά μπες στο itunes και πέρνα του απ' την αρχή το λειτουργικό του.

Δημοσ.
όχι συνήθως δε πέφτει ούτε 1% και χωρίς να είναι σε χαμηλής ισχύος λειτουργία εκτός κι αν έχεις ενεργοποιημένα το Location, το wifi το 4g και όλες τις ειδοποιήσεις και τα push των email αλλά η λειτουργία χαμηλής ισχύος τα περιορίζει.

Τα έχω ανοιχτά όλα αυτά ππυ λές, όμως ναι η λειτουργία χαμηλής ισχύος τα περιορίζει.. Έκανα restore από το iTunes και setup as new αλλά συνεχίζει τα ίδια.. Γενικά παρατηρώ μια μικρή πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας αλλά δεν ξερω μπορεί να είναι και η ιδέα μου... Αν όμως λες οτι δεν θα επρεπε να χανει σχεδον καθολου τη νυχτα τι να πω...
Δημοσ.

Βεβαια οταν εκανα restore κατεβασα ξανα οσες εφαρμογες ειχα.... Το προβλημα αρχησε οταν αρχικα πηγα να κανω update το asphalt 8 απο το app store και κολησε σ εκαποιο σημειο επειδη αποσυνδεθηκα απο το wifi και μετα απο 11GB χώρου που ειχα μου τα εφαγε ολα πηγε στα 0byte ελευθερα, ζεστενοταν η συσκευη, και μετά μονο του ελευθερωσε πλι χωρο αλλα οχι τοσο οσο πριν... Οταν εκανα το restore ομως κατεβασα παλι ολες τις εφαρμογες (συν το asphalt)... Οποτε μηπως πρεπει να ξανακανω restore και να μην κατεβασω κανια εφαρμογη? ή να μην κατεβασω το asphalt? ή δεν υπέρχει λόγος?

Δημοσ.

Δεν γινεται με 7 ωρες λειτουργιας το βραδυ το κινητ να μην πεφτει ουτε 1% μην τρελαθουμε.Δηλαδη με αυτη την λογικη αν κανεις τετοια χρηση και την υπολοιπη μερα θα πρεπει να εχεις αυτονομια 1μηνα απλα αν κουβαλας το κινητο.....

Δημοσ.

Λοιπόν είχα το 5s και το 6 και δεν επέφτε καθόλου από τότε που το άφηνα μέχρι να ξυπνήσω.

Εγώ είχα απενεργοποιημένα τα location-4g, το push των mail και τις αχρηστες γιά μενα ειδοποιήσεις των εφαρμογών, εκτός του wifi που το είχα πάντα ανοιχτό.

Απ τη στιγμή που τα έχεις όλα αυτά ενεργοποιημένα είναι λογικό να έχεις αυτή τη παραπάνω κατανάλωση.

Αν θες να τσεκαρεις προσπάθησε μια μέρα να κοιμηθείς έχοντας τα όλα αυτά που ανέφερα κλειστά. (Ωστόσο μπορεί να έχει και κανένα bug το asphalt δε το έχω παίξει ποτέ.)

Δημοσ.

Δεν γινεται με 7 ωρες λειτουργιας το βραδυ το κινητ να μην πεφτει ουτε 1% μην τρελαθουμε.Δηλαδη με αυτη την λογικη αν κανεις τετοια χρηση και την υπολοιπη μερα θα πρεπει να εχεις αυτονομια 1μηνα απλα αν κουβαλας το κινητο.....

Και όμως φίλε εγώ έχω πάρει ένα 6s με την 9.2.1 και σήμερα συγκεκριμένα που είχα πολύ δουλειά και ούτε που άγγιξα το κινητό απο το πρωί 7:00 που το έβγαλα απο τον φορτιστή μεχρι τις 16:00 που το έπιασα στα χέρια μου να δω αν με έπαιρνε κανείς ήταν ακόμα στο 100%. Δεν το ακούμπησα όλη μέρα, με κλειστά τα wifi, data και Bluetooth και σε περιοχή με σήμα καμπάνα και δεν έχασε καθόλου για 8+ ώρες. Απίστευτο και όμως αληθινό. Στο λέω γιατί σήμερα μου έτυχε και το σχολίασα με έναν συνάδελφο. Όποτε κάτι τρέχει στον φίλο. Το βράδυ εμενα μου χάνει γυρω στο 2-4 % και αυτο σε περιοχή με πολύ ασταθές σήμα που προφανώς το ζορίζει. Μιλάω για απλό standby με κλειστά αυτά που σου είπα πιο πάνω.

Δημοσ.

Με κλειστά wifi 4g και gps ανοιχτό μόνο όταν ενεργοποίησε κάποια εφαρμογή και τέλος με 2 κλήσεις διαρκείας το πολύ 5 λεπτών εγώ εβγαλα 15 ώρες και 46 λεπτά με 100% με 6s plus !

Το κράτησα και screenshot από την χαρά μου

Δημοσ.

Εγώ είχα κρατήσει απ' το Iphone 6 screenshot που είχε πιάσει με συνεχώς ανοιχτό μόνο wifi κι όλη την ώρα ιντερνετ τουιτερ facebook Instagram 10 ώρες περίπου χρήσης με χαμηλή φωτεινότητα. 

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια.... Εχω παρατηρησει μια ελαφρυα μειωση της διαρκειας της μπαταριας μου... Εκανα ξανα clean restore και δοκιμασα να μην εγκαταστησω καμια εφαρμογη αλλα τα ιδια... Να πω οτι ιδια χρηση εκανα παντα, με wifi, data, GPS, push κλπ ανοιχτα, και βλεπω μια μικρη αλλα αισθητη μειωση στη διαρκεια της μπαταριας εδω και μια βδομαδα ξαυνικα απο το απογευμα της περασμενης πεμπτης συγκεκριμενα τοτε που ειχα το θεμα με το update του asphalt.. Βεβαια τωρα δεν το ξαναεγκατεστησα το asphalt.. Λετε να εχει ζημια η συσκευη μου??

Υ.Γ. Επίσης μου φαίνεται ότι το πάνω δεξι μέρος της συσκευής (εκεί όπου βρήσκεται ο επεξεργαστής δηλαδή) χεστένεται παραπάνω από ότι πριν... Δηλαδη με απλή χρήση το νιώθω ελαφρώς ζεστό ενώ νομίζω ότι πριν δεν το ένιωθα.. Δεν ειμαι και 100% σίγουρος όμως... Εσας με απλή χρηση (δηλαδη πχ λιγο σερφαρισμα στο facebook, μηνυματα κλπ) σας ζεστενεται το πανω δεξιο μερος στο μερος της οθονης διπλα στο power button δηλαδη?

Δημοσ.

Και όμως φίλε εγώ έχω πάρει ένα 6s με την 9.2.1 και σήμερα συγκεκριμένα που είχα πολύ δουλειά και ούτε που άγγιξα το κινητό απο το πρωί 7:00 που το έβγαλα απο τον φορτιστή μεχρι τις 16:00 που το έπιασα στα χέρια μου να δω αν με έπαιρνε κανείς ήταν ακόμα στο 100%. Δεν το ακούμπησα όλη μέρα, με κλειστά τα wifi, data και Bluetooth και σε περιοχή με σήμα καμπάνα και δεν έχασε καθόλου για 8+ ώρες. Απίστευτο και όμως αληθινό. Στο λέω γιατί σήμερα μου έτυχε και το σχολίασα με έναν συνάδελφο. Όποτε κάτι τρέχει στον φίλο. Το βράδυ εμενα μου χάνει γυρω στο 2-4 % και αυτο σε περιοχή με πολύ ασταθές σήμα που προφανώς το ζορίζει. Μιλάω για απλό standby με κλειστά αυτά που σου είπα πιο πάνω.

Εγω δεν μιλησα για οταν το κινητο το βγαλεις απο την φορτιση που και στο 6ρι που ειχα θυμαμαι οτι στην αρχη φορτιζε παραπανω απο το κανονικο και σου κραταγε λιγο παραπανω η μπαταρια στην αρχη μεχρι να πεσει απο το 100%. Μιλαω αν πχ βαλεις το κινητο με 45%μπαταρια πχ πριν κοιμηθεις και οταν ξυπνησεις να ειναι το ιδιο.

Έχω iPhone 6 με iOS 9.2.1, το αφήνω 7 ώρες τη βράδυ με όλες τις εφαρμογές κλειστές, την λειτουργία χαμηλής ισχύος ενεργοποιημένη και η μπαταρία πάει απο 45% σε 35%.

Είναι φυσιολογικό?

Αυτο αλλωστε ρωτησε και ο ts.

• Like 1
Δημοσ.

Μου το παρουσιασε και εμενα με το που εβαλα την 9.2.1,το βραδυ επεφτε 9-10%.

Περασα απο την αρχη την 9.2.1 και ολα οκ απο τοτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...