Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SOS!SOS!

Παιδιά αν γνωριζει κάποιος ας απαντήσει!!!

Θελω να μάθω ποια τα κόστη που θα προκύψουν απο τη δημιουργιας επαγγελματικης ιστοσελιδας

η σελιδα θα περιεχει τα εξης: βιντεοδιαλεξεις, forum, ονλαιν εγγραφα και τεστ οπου θα δινονται ονλαιν και θα διορθωνονατι αυτοματα. 

επειδη ειμαι ασχετη με αυτα απλως κανω ενα προτζεκτ για ενα διαγωνισμο, αν ξερετε ποια ειναι τα βηματα που θα γινουν(τι διαδικασιες ακολουθουνται, τι προγραμματα χρειαζονται) και ποια τα εξοδα που θα προκυψουν!

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να απευθυνθεις σε μια εταιρια κατασκευης ιστοσελιδων. Δωσε με ακριβης λεπτομερεια τις αναγκες σου σε 3-4 εταιριες τις οποιες θα διαλεξεις βαση της δουλειας που εχουν κανει (οποτε θα κανεις μια ερευνα αγορας) και επειτα θα συζητησεις με τους υπευθυνους και θα διαλεξεις τελικα με ποιον θα συνεργαστεις.

Τα βηματα που ρωτας, θα σου τα πουν οι ιδιοι. Σου τονιζω μονο να εισαι πληρως αναλυτικη στο τι αναγκες εχεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεως σε εξτρα εξοδα αργοτερα.

Κατι τετοιο ισως κοστισει, αναλογως την εταιρια φυσικα απο 800 - 1500 ευρω.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι ο κατάλληλος για αυτό που ρωτάς,

Από ότι κατάλαβα θες μια σελίδα για on-line διδασκαλία ή κάτι παρεμφερές. Νομίζω πως με moodle θα κανεις την δουλειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...