kleo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 έχω έναν υπολογιστή : win7 64bit msi P965 platinum E8400 @3GHz 8Gb RAM 667MHz XFX R7 240 1Gb psu superflow 450Watt κατά καιρούς γινόταν αναβαθμίσεις.... η κάρτα γραφικών αλλάχτηκε πριν 1+χρόνο ίσως και 2, δε θυμάμαι. από τότε πολύ συχνά μου κρασάρει ο υπολογιστής λόγω κάρτας. μαυρίζει η οθόνη και όταν επανέρχεται εμφανίζει το μήνυμα: μερικές φορές μπορεί να το κάνει 4-5 φορές συνεχόμενα, άλλες φορές ηρεμεί. άλλες πάλι το κάνει αρκετές και στο τέλος εμφανίζει μπλε οθόνη και κάνει ρεσταρτ. έχω κάνει 2-3 φορές εγκατάσταση τα win 7 από τη στιγμή που έβαλα αυτή την κάρτα. έχουν βγει 2-3 νέοι drivers. τίποτα δεν άλλαξε θεώρησα ότι ίσως έφταιγε το τροφοδοτικό. πρόσφατα άλλαξα αλλά μου το εμφάνισε πάλι. παιχνίδια δε παίζω και γενικά η κάρτα δε ζορίζεται καθόλου. το πρόβλημα εμφανίζεται σε τυχαία διαστήματα και δε μπορώ να το συνδέσω με κάτι. τι προτείνετε; λέτε να είναι προβληματική η κάρτα. δεν έχω εγγύηση. μου φαίνεται θα την πετάξω και θα βάλω μια παλιά Nvidia 6200
πανοςτ52 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ξανακατεβασε τους drivers τις καρτας και δες αμα εγινε
kleo1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 με την προηγούμενη κάρτα δεν είχα θέμα. όταν έβαλα την R7 240 άρχισαν τα κόλπα αλλά δεν έδωσα τόση σημασία γιατί το έκανε αραιά και θεώρησα ότι ίσως έφταιγαν τα windows που τα είχα κάνει μπάχαλο. πίστευα ότι με την επόμενη εγκατάσταση να διορθώνοταν. από τότε έγινε εγκατάσταση πάλι, βγήκαν νομίζω 3 νέες εκδόσεις drivers και με όλους το πρόβλημα εμφανίζοταν. επειδή το τροφοδοτικό μου ήταν λίγο προβληματικό, το ανεμιστηράκι πήγαινε αργά και έκανε θόρυβο, νόμιζα ότι αυτό προκαλεί πρόβλημα. άλλαξα τροφοδοτικό και 2 μέρες μετά τα ίδια. έχω τους τελευταίους drivers. το θέμα είναι ότι το κάνει τυχαία. γράφω κείμενο στο word και το κάνει. όταν το πιάνει μπορεί να το κάνει 3-4 φορές συνεχόμενα, να μαυρίζει η οθόνη και να επανέρχεται σε σύντομο διάστημα. τότε καταλαβαίνω ότι θα κάνει ρεσταρτ. τώρα θέλω να ξαναβάλω τα windows
tmaestros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου καλησπερα!κρασαρει λογο ρευματος!αυξησε το ρευμα στην καρτα κ με την πρωτη ευκαιρια αν εχει εγγυηση αλλαξετην
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου καλησπερα!κρασαρει λογο ρευματος!αυξησε το ρευμα στην καρτα κ με την πρωτη ευκαιρια αν εχει εγγυηση αλλαξετην Ναι να την κάψει απο την τάση (τάση ανεβάζουμε όχι ρεύμα) και μετά να μην έχει εγγύηση. Γίναμε όλοι μηχανικάρες. Εκανες το O.V στον 6600Κ στο 1.6, τώρα θες και άλλα θύματα. TS, αλλαγή όσο έχει εγγύηση. Μόνο. Μην κάνεις κάτι άλλο. Δοκιμές κτλ μόνο αν δεν υπάρχει εγγύηση. Νόμος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα