cliobaccarra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν παιδιά τοποθέτησα την νέα μητρική, μεν το σύστημα δουλεύει καλύτερα αλλά δυστυχώς οι θερμοκρασίες πάλι παίζουν μπάλα! Κάθε δευτερόλεπτο και διαφορετική θερμοκρασία! Τώρα τι κάνουμε ? Έβαλα αρκετή θερμοαγωγικη πάστα και η ψυκτρα τοποθετήθηκε σωστα, αλλά τίποτα! Τις στιγμες που βλεπεις διαφορετικες θερμοκρασιες τι cpu usage εχεις;
Chocobo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Scan για malware και ιούς.Κάτι μάλλον κρατάει το cpu σε μεγάλο φόρτο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τα στραβωμενα πιν δεν θα σου δημιουργουσαν αυξημένες θερμοκρασίες αλλά ούτε και μεγάλες διαφορές, από στραβωμενα pin μπορεί να μην μπορούσες να δεις θερμοκρασίες, να μην λειτουργουσαν θύρες /σλοτ μνήμης η οτιδήποτε άλλο πάνω στη μητρική, είτε κοίταξε μήπως έχεις κανένα miner και για αυτό οι αύξηση στις θερμοκρασίες είτε βρες πιο πρόγραμμα είναι αυτό που επιβαρύνει τον επεξεργαστή σου οπότε δεν κάθετε idle
Chocobo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα ακυρο για virus κλπ καθως ειπες πως αλλαξες μητρικη οποτε εισαι απο φορματ. Πες μια απο τι αποτελειται ολο το pc. Επισης με τι προγραμμα βλεπεις θερμοκρασιες,το εχεις διασταυρωσει και με αλλο. ?
Dev1l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 1. Cpu usage 0-25%! 2. Καθαρό είναι το σύστημα από ιούς! (Έψαξα με Serch & Destroy, Malwarebytes Anti Malware, Kaspersy Internet Security, τρία διαφορετικά antivirus σε κάθε εκκίνηση -εγκατάσταση -ελεγχος -απεγκατάσταση και ξανά από την αρχη) τώρα έχω το Malwarebytes. 3. Mining δεν κάνω έτσι και αλλιώς! 4. Hardware Monitor / MSI Afterburner Το σύστημα αποτελείται από: Intel Core i5-4670K 3.4GHz G.Skill RipjawsX 4x4GB CL11 @2133MHz DLCH Gigabyte Z97x Gaming 5 MSI Radeon R9 390 8GB OC GAMING SSD Samsung 840 EVO 120GB HDD Barracuda 1TB @7.200RPM Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ;
arrows Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Προβληματικος digital themal sensor που βρίσκεται στον επεξεργαστή ίσως, σπάνιο αλλά θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση rma τον επεφεγαστή εφ όσον έχει εγγύηση
conkal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν παιδιά τοποθέτησα την νέα μητρική, μεν το σύστημα δουλεύει καλύτερα αλλά δυστυχώς οι θερμοκρασίες πάλι παίζουν μπάλα! Κάθε δευτερόλεπτο και διαφορετική θερμοκρασία! Τώρα τι κάνουμε ? Έβαλα αρκετή θερμοαγωγικη πάστα και η ψυκτρα τοποθετήθηκε σωστα, αλλά τίποτα! προσδιορισε μας το "αρκετη" 3
Dev1l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 προσδιορισε μας το "αρκετη"Όσο ένα ρεβίθι, όπως λένε και οι περισσότεροι! Προβληματικος digital themal sensor που βρίσκεται στον επεξεργαστή ίσως, σπάνιο αλλά θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση rma τον επεφεγαστή εφ όσον έχει εγγύηση Έχει εγγύηση κανονικά, από τότε που τον πήρα βλέπω αυξομείωσεις στις θερμοκρασίες, κάπου είχα διαβάσει ότι οι λανθανουσες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή είναι φυσιολογικές λόγο του turbo boost και το άφησα αλλά τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει! 1
aetos1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Όταν είσαι στο BIOS συμβαίνει το ίδιο; Επίσης δοκίμασε άλλο πρόγραμμα για την μέτρηση της θερμοκρασίας
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Όσο ένα ρεβίθι, όπως λένε και οι περισσότεροι! ΔΟκίμασε να βάλεις λιγότερη πάστα. Μπορεί το ρεβίδι να ήταν μεγάλο 1
Chocobo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αδελφέ rma.Αλλά μπορείς να βρείς και κάποιον φίλο με 1150 να κάνεις τέστ σε δεύτερο pc να είμαστε σίγουροι πως φτέει ο cpu.Δεν χρειάζεται φορμάτ.
Dev1l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αδελφέ rma.Αλλά μπορείς να βρείς και κάποιον φίλο με 1150 να κάνεις τέστ σε δεύτερο pc να είμαστε σίγουροι πως φτέει ο cpu.Δεν χρειάζεται φορμάτ.Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μου τον αλλάξουν, εκεί στο plaisio είναι ότι να ναι. Φίλο με 1150 δεν έχω, αλλά δεν τα λέει όλα ότι και στις δύο μητρικές μου έκανε τα ίδια ο dts ?
fallen4ngel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μην το ψαχνεις όλα είναι μια χαρά και τζάμπα πήρες μητρική. Από την στιγμή που έχεις usage ή θερμοκρασία παίζει μπάλα συνεχώς, δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό
Chocobo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μου τον αλλάξουν, εκεί στο plaisio είναι ότι να ναι. Φίλο με 1150 δεν έχω, αλλά δεν τα λέει όλα ότι και στις δύο μητρικές μου έκανε τα ίδια ο dts ? Στην ουσία είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι δεν πάει καλά με τον cpu.Aπλά αν είχες δεν θα ήταν κόπος να το τεστάρεις. Αν ήταν απλά θέμα σένσορα τότε θα σου έλεγα να αγνοείς τις θερμοκρασίες αλλά αφού εχεις throttle asap rma. Μην το ψαχνεις όλα είναι μια χαρά και τζάμπα πήρες μητρική. Από την στιγμή που έχεις usage ή θερμοκρασία παίζει μπάλα συνεχώς, δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό Ε να παίζει μπάλα μία στους 39 και την άλλη στους 70 δεν μου πάει καλά..Να παίζει άντε στα 10 διαφορά ναι αλλά η διαφορά που βλέπει είναι χάος.Επίσης γράφει πως κάνει throttle και έχει κολήματα σε games και απαιτητικές εφαρμογες κάτι που δεν είναι καθόλου φυσιολογικό ειδικά με aftermarket cooler και σε στόκ ρολόγια. Για την ακρίβεια δεν παίζει καν το 70ρι που λέει ο φίλος για στοκ ταχύτητες.Οπότε rma 1
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για την ακρίβεια δεν παίζει καν το 70ρι που λέει ο φίλος για στοκ ταχύτητες.Οπότε rmaΤο θέμα είναι ότι θα τον βάλουν να τον δουν θα τρέξουν κάνα stress θα δουν ότι δεν θα ρίξει Blue screen και θα του τον δώσουν πίσω (μετά από κάνα μήνα) Δεβίλ κλείσε τα πάντα από εξοικονόμηση ενέργειας και μέσα από το Bios και μέσα από τα windows,έχε ανοιχτή και την διαχείριση εργασιών και δες αν συνεχίζουν τα κόλπα και αν συμβαδίζουν με την εκτέλεση κάποιου προγράμματος. Με το cpuz μπορείς να δεις αν όντως κάνει throttle ο επεξεργαστής όταν έχεις κολλήματα ή αν τελικά οφείλονται κάπου αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα