isidorosr20595 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Το αφεντικό μου μου έχει πει να εγκαταστήσω το DVR στο σπίτι του. Δεν έχω ξαναβάλει ποτέ οπότε έψαξα στο Google και βρήκα μερικές πληροφορίες αλλά έχω κάποιες απορίες ακόμα και θέλω τα φώτα σας. Καταρχάς να αναφέρω ότι έχει το Turbo-X DVR 8 Channel TXN-8100 (οι οδηγίες και το λογισμικό που δίνει η ΠΛΑΙΣΙΟ είναι πραγματικά ΑΘΛΙΑ) και στο σπίτι έχει ΟΤΕ με το κλασικό router Speedport (δεν έχει στατική IP). Εννοείται ότι έχω συνδέσει τις κάμερες με το DVR και το DVR μέσω Ethernet στο router. Μπορείτε να μου πείτε τα βήματα για να συνδέσω το DVR στο Internet για να βλέπει τις κάμερες από το κινητό του; Ποιες IP βάζω στις ρυθμίσεις δικτύου του DVR, ποιες πόρτες να ανοίξω στο router ( αυτές οι οδηγίες είναι σωστές; ) και πως ρυθμίζω το DDNS; Επίσης να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ για να του πω ότι έχω βάλει DVR ή δεν ισχύει αυτό πλέον; Για να καταλάβω την όλη διαδικασία, αυτά τα βήματα ακολουθείς;: Σύνδεση DVR με κάμερες και router Ρύθμιση IP στις ρυθμίσεις του DVR Άνοιγμα πορτών στο router Ρύθμιση DDNS Ενημέρωση ΟΤΕ Τέλος; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου - θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα και ύστερα να βοηθήσουμε και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα!
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 1.Σύνδεση DVR με κάμερες και router 2.Ρύθμιση IP στις ρυθμίσεις του DVR 3.Άνοιγμα πορτών στο router 4.Ρύθμιση DDNS 5.Ενημέρωση ΟΤΕ 1.ναι 2.ναι 3.ναι 4.Πρέπει να βρεις ενα free ή με πληρωμή dns να καταχωρίσεις ενα όνομα στην δυναμική ip του dvr 5.οχι Επίσης πρεπει να πας στο λινκ που παραθεσες και να απενεργοποιήσεις τον "Βαθμός προστασίας" Το projeκτακι ειναι αρκετά δύσκολο αν δεν το κατέχεις 1
isidorosr20595 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Ναι μου φαίνεται δύσκολο αλλά πιστεύω δεν είναι μόλις καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις. Για αυτό θέλω να κάνω έναν οδηγό μόλις τελειώσω. Εφόσον πλέον ξέρω τα βήματα, να κάνω τις πιο σημαντικές ερωτήσεις: Στο Network Settings του DVR να βάλω μια τοπική IP (τύπου 192.168.1.110) ή του router (πχ 80.79.223.24); Σε 2-3 οδηγούς που έχω δει μερικοί λένε τοπική, μερικοί του router. Ποιες πόρτες να ανοίξω στο router; 80, 554 και 34567 (<- default media port); Σε έναν οδηγό διάβασα για το dvrdydns.com και έκανα εκεί λογαριασμό (φαίνεται δωρεάν). Πάλι όμως μπερδεύτηκα γιατί σε έναν οδηγό διάβασα να βάλω τα στοιχεία του dvrdydns.com στο DVR και σε έναν άλλο εδώ στο Insomnia διάβασα ότι πρέπει στο router. Τελικά που πρέπει; Προσπάθησα να τα βάλω στο DVR αλλά δεν έχει εικονικό πληκτρολόγιο και ένα ασύρματο που σύνδεσα δεν το αναγνώριζε, οπότε δεν μπόρεσα να τα συμπληρώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα