Προς το περιεχόμενο

KISS DivX Player στο Πλαίσιο !?!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα πριν λίγο με ένα φίλο μου στο τηλέφωνο και μου είπε πως είδε σήμερα το πρωί στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη το επιτραπέζιο DVD & DivX Player της Kiss με τιμή 284ευρώ (με ΦΠΑ).

Σκέφτηκα να το αναφέρω μιας και θυμάμαι πως παλιότερα είχα διαβάσει εδώ πως κάποιοι το έψαχναν... :)

Δημοσ.

Thanks pou to aneferes georgeadams, an kai sth selida tou plaisiou den to exei akoma. Elpizw na yparxoun neotera syntoma, kai na to feroun kai Thessalonikh :) Mhpws gnwrizeis poio montelo htan? (450 h 500)

Δημοσ.
Μίλησα πριν λίγο με ένα φίλο μου στο τηλέφωνο και μου είπε πως είδε σήμερα το πρωί στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη το επιτραπέζιο DVD & DivX Player της Kiss με τιμή 284ευρώ (με ΦΠΑ).

Μα, με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα mini-case PC με DVD-ROM και TV-out και να βλέπεις στην TV από DivX και XviD μέχρι ...Microsoft Video!!!

Δημοσ.

To thema einai ti poiothta tha exeis me to ena kai ti me to allo. Ta xamena frames kai to pixelisma sta xrwmata einai sigouro me to tv out apo pc (logw kathara texnologias tou tv out kai ths thleorashs), ase pou gia na exeis thlexhristhrio tha xreiastei kai mia karta tuner, opote to poso tha einai (outws h allws) poly parapanw apo 284e. Bale kai to thorybo pou kanei ena pc, thn emfanish tou saloniou, thn dyskolh metafora se allh tv kai tha deis oti yparxei terastia diafora... Ti ki an den yposthrizei microsoft video? Poios to thelei gia tetoia format? Egw to thelw kyriws gia dvd, divx kai xvid. Ante kai kana vcd h mp3... Mia tetoia syskeyh einai pleon must gia opoiodhpote saloni. As to parw egw, kai de ksanablepw divx apo pc ;)

Δημοσ.

Re einai panakrivo min to skefteste...

Edo prin apo ligo kairo ipirxe stin ameriki se prosfora divx player me 40 euro...

Ante mexri 150 axizoun alla gia parapano me tipota.

crAss

Δημοσ.

oxi re pos den axizei analoga poio modelo einai..ama einai to 500 eidika simferie..

oso gia to xbox pou leei o filos pou anavathmizete..kai to kiss anavathmizete kai malista polu pio eukola ap oti to xbox episis ama psaxete se forum eidika se auto ..

/http://www.gooddvdstuff.com/kissdvd/viewforum.php?f=1

mou to eixe dosei palaiotera kapoios apo edo..kathisa kai diavasa kai ida pos to mixanima exei PARA POLLES dinatotites..kai oi anavathmisis ginontai para polu efkola me flashakia...

den to sizito..to xbox einai gia paixnidia de mporis na exeis tora ena xbox sto saloni pano sto epiplaki sou..oute kanena pc..den leei eipame re paidia ntaxei kathe pragma sti thesi tou...

Egw tha to agoraza mono an itan pantos to 500 idalos einai kapos akribo..pantos egw tha to tsimpiso apo agglia me 150 europoula ;)

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Από τη μια λες ότι η τιμή του (284 ευρώ) είναι καλή και συμφέρει και από την άλλη ότι θα το πάρεις από Αγγλία με 150 ευρώ? :shock:

Δημοσ.

Sto ekswteriko oi times paizoun poly, yparxoun diafores etairies apo opou mporeis na agoraseis (mesw internet) kai megalos antagwnismos. Ostoso, tosh megalh diafora me to plaisio de kserw an yparxei, ti diaolo, sthn eurwpaikh enwsh den anhkoume ki emeis?

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα το KISS είναι μια συσκευή που παίζει διάφορα media format (θα κοιτάξω να βρω λεπτομέρειες). Πάντως εγώ αυτό που θέλω να κάνω για αυτό το σκοπό είναι να πάρω κανα mini-ITX board και να συνδέσω σε αυτό ενα dvd, μια sb live! 5.1 και έναν μικρό (και φθηνό) adapter για να βάλω compact flash 32ΜΒ αντί για σκληρό δίσκο. Στην συνέχεια θα του φορτώσω το GeexBox (το οποίο το είδα πρωτη φορά πριν κανα δίμηνο http://www.geexbox.org).

Το geexbox αξίζει να το δοκιμάσετε γενικότερα (είναι μικρό σχετικα, περίπου 4ΜΒ). Υπολογίζω οτι ένα τέτοιο σύστηματακι θα μου κοστίσει λίγο, αν εξαιρέσουμε φυσικά το κουτί του που συνήθως για mini-itx ειναι πολύ ακριβά. Αυτό που σκοπεύω με αυτό είναι να έχω ένα multi-format audio/video σύστημα που θα επεκτείνεται (όπως για παράδειγμα μια ασύρματη κάρτα δικτύου που θα τραβάει τα mp3 απο το pc στο δωμάτιο :D). Σας έπρηξα όμως και ίσως βγαίνω εκτός θέματος :wink:.

Δημοσ.
Τώρα που τα dvd-r εχουν φτάσει στα 140 € ασχολείται ακόμα κανείς με div-x?

Τώρα,με την πτώση των τιμών στα αποθηκευτικά μέσα(εν προκειμένω dvdr)και με τα back-up να έχουν φτάσει (αισίως,με τάσεις ανάπτυξης) τα 500+,άρχισε να εμφανιζεται δειλά-δειλά το πρόβλημα της αποθήκευσης.Γεμίσαμε ράφια,ραφάκια,προσπάθεια εκμετάλευσης και της παραμικρής ελεύθερης επιφάνειας στους τοίχους....

Προβλέπω "επανάσταση" των divx,ιδίως τώρα τελευταία με τις νέες εξελίξεις στο μέτωπο της ανάπτυξης του xvid καθώς επίσης και στην έλευση "ισχυρού" gui για "one-click του GKnot).Επίσης και στην υποστήριξη όλο και περισσότερων "Brand" κατασκευαστών στα players...

Όταν λοιπόν ο οποιοσδήποτε χειριστής computer,χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικείμενο και χωρίς τα ξενύχτια "διαμόρφωσης" και "ταιριάσματος" προγραμμάτων και codecs και calculators και και και,φτιάχνει τα back-up του σε 3 1/2 ώρες-εφάμιλα ποιοτικώς με τα πρωτότυπα σε ήχο και εικόνα- και μετά πηγαίνει στο super market και αγοράζει(μέχρι και επώνυμο) divx player και τα βλέπει στο σαλόνι του,χωρίς το βάλε-βγάλε καλώδια κλπ,φυσικό είναι ακόμη και παλιοί να πισωγυρνάνε.Ιδίως τώρα,με τα dvdr,όταν μάλιστα χωράνε 3 ταινίες ά ν ε τ α !!!!

Σκόρπιες σκέψεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...