Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,πηγα το πισι μου στο πλαισιο οπου διαπιστωθηκε η καμενη καρτα γραφικων μου(HD 4870 sapphire) και πηρα μια καινουρια.Πηρα την R7 370 4GB.Την συνδεω στον ΗΥ και κανενα σημα στην οθονη.Δοκιμασα με VGA+ adaptora,με ΗDMI παλι τιποτα.Η τηλεοραση μου ειναι LG 2380DF.και μοβο Gigabyte z77x D3H.βαζωντας παλι ομως στο πισι πισω την παλια καρτα γραφικων εχω κανονικα σημα στην οθονη.Ο ΗΥ ανοιγει κανονικα και με την νεα καρτα απλα δεν δινει καθολου σημα.(η παλια καρτα γραφικων βγαζει γραμμες μετα απο ωρα στην οθονη και πεταει blue screen) εχει κανεις καμια ιδεα μπας και γλυτωσω κοπο και χρημα απο το πλαισιο;

Παρατηρησα οτι τα ανεμιστηρακια της νεας καρτας αρχιζουν να λειτουργουν 5 δευτερολεπτα αφου ανοιξει το πισι.Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο η αν επιρεαζεται λογω των παλαιων ντριβερ που εχουν μεινει μεσα.Αλλα στο πλαισιο που δοκιμασαν αλλη καρτα για να δουν οτι φταιει η προηγουμενη ανοιξε κανονικα.Τροφοδοτικο εχω το Corsair tx 650,Cpu i5 3rd generation,16 GB ram DDR3.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο θεμα ακριβως. Αν δεν εχεις προβλημα βγαλε την μπαταρια απ την μητρικη περιμενε γυρω στα 30 δευτερολεπτα και βαλτην παλι. Θα κανει restore το bios και λογικα θα δει την καρτα σου

Δημοσ.

Περιεργο και ακομα πιο περιεργο ειναι οτι κ η προηγουμενη σ καρτα ηταν AMD οποτε δεν υπαρχει θεμα για Drivers. εχεις να δοκιμασεις σε αλλη οθονη?

Δημοσ.

Ολα τα λ7 "διαπιστωθηκε η καμενη καρτα γραφικων μου(HD 4870 sapphire) " και φυσικά δεν ήταν καμμένη

Σε τέτοια περίπτωση εξετάζεις τροφοδοτικά και μετά μητρική δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο με την προυπόθεση ότι έχουμε μια οθόνη που γνωρίζουμε οτι λειτουργεί

Δημοσ.

Το πηγα συο πλαισιο...τα ειχα δοκιμασει ολα..μου ειπαν ηθελε καποιες ρυθμισεις στο ΒΙΟS...

Ποια? Να υποθέσω ότι ήταν αυτό πυ έγραψε ο La_MoRt post#4?

Δημοσ.

Μου ειπε εβαλε σε ενα φλασακι ρυθμισεις και τις περασε...οι γνωσεις μου δεν φτανουν σε αυτο το σημειο οποτε δεν ξερω!σας ευχαριστω παντως ολους για το χρονο σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...