Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύγκριση έκανα.... το ξέρω ότι δεν συγκρίνεται... απλά είναι Samsung...

Πούλα το P8 Lite Dual και πάρτο... αλήθεια πόσο θα το έδινες

150 το δινω

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα παιδιά χαλαρώστε, το κινητό πολύ καλό,τα μειονεκτήματα είναι ελάχιστα σε αυτά πού προσφέρει.Η μπαταρία του σε καμιά περίπτωση δεν κρατάει δύο μέρες, εκτός και αν δεν το πιάνεις καθόλου στα χέρια σου,εμενα με αρκετή χρήση και συνέχεια ανοιχτά δεδομένα και 4g βγάζει περίπου 5-6 ώρες, σε αντίθεση με το παλιό ζτε967ς που έβγαζε μέρα γεμάτη. Η οθόνη, η κάμερα και το μέγεθος είναι πάρα πολύ καλά και μπορεί να συγκριθεί και με πιο ακριβά κινητά. Τέλος δεν έχω μπορέσει να το κάνω ρουτ, όποιος φίλος το έχει κάνει ας μας πει και σε μας τον τρόπο

Δημοσ.

ευχαριστω,αλλα το θεμα με την μπαταρια με προβληματιζει...to moto το εχει φιλος και του βγαζει με νορμαλ χρηση 2 μερες.για το zte διαβαζω οτι δεν τα παει καλα σε αυτον το τομεα.βεβαια οι φωτο που εχω δει απο το moto g 3 ειναι πολυ μετριες .για το zte δεν γνωριζω ,αλλα με ενδιαφερει μια αξιοπρεπεστατη καμερα.για την ραμ που λες,το g3 που εχω δουλεψει παει αρκετα καλα .οποια γνωμη δεκτη και σεβαστη! 

Αν σε ενδιαφέρει αξιοπρεπέστατη κάμερα θα πάρεις ένα Lumia, ένα ακριβό Samsung... όχι μια κινεζιά του κιλού όπως το ZΤΕ του θέματος.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο A570 στα 179€ και στο S6 στα 149€. Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά είναι στην οθόνη, τον επεξεργαστή, την μπαταρία και στην 2η κάμερα. Η μπαραρία παρόλο που είναι μεγαλύτερη, θα κρατάει άραγε περισσότερο ή λόγω μεγαλύτερης οθόνης, μπορεί να είναι και χειρότερος ο χρόνος αναμονής ; Μεταξύ των 2 πιο θα διαλέγατε ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο Α570 στα 179€ και στο S6 στα 149€. Από ότι καταλαβαίνω η διαφορά είναι στην οθόνη, τον επεξεργαστή, την μπαταρία και στην 2η κάμερα. Η μπαραρία παρόλο που είναι μεγαλύτερη, θα κρατάει άραγε περισσότερο ή λόγω μεγαλύτερης οθόνης, μπορεί να είναι και χειρότερος ο χρόνος αναμονής ; Μεταξύ των 2 πιο θα διαλέγατε ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Lenovo δεν θα έπαιρνα... Θα προτιμούσα xiaomi. Ανάμεσα στα δύο blade.

Δημοσ.

Να το ξαναγράψω;

βρείτε στα 150 ευρώ 8πυρηνο (antutu ~30.000), δίκαρτο, με 2 GB RAM, και 16 GB (ονομαστικά περίπου 10GB) αποθηκευτικό χώρο.

Αν είχε κορυφαία μπαταρία (>3000mA), κάμερα ή ποιότητα κατασκευής, δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο φτηνό.

Όταν το aliexpress και το geekbuying το δίνουν κοντά στα 130 ευρώ, ε νομίζω πως για Ελλάδα, είναι μια χαρά τιμούλα.

Και η ΖΤΕ σταθερά είναι στις 10 πρώτες θέσεις κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων (με ανοδικές τάσεις μάλιστα).

• Like 1
Δημοσ.

Να το ξαναγράψω;

βρείτε στα 150 ευρώ 8πυρηνο (antutu ~30.000), δίκαρτο, με 2 GB RAM, και 16 GB (ονομαστικά περίπου 10GB) αποθηκευτικό χώρο.

Αν είχε κορυφαία μπαταρία (>3000mA), κάμερα ή ποιότητα κατασκευής, δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο φτηνό.

Όταν το aliexpress και το geekbuying το δίνουν κοντά στα 130 ευρώ, ε νομίζω πως για Ελλάδα, είναι μια χαρά τιμούλα.

Και η ΖΤΕ σταθερά είναι στις 10 πρώτες θέσεις κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων (με ανοδικές τάσεις μάλιστα).

σωστος φιλε απλα τωρα διαβασα σε αλλο φορουμ οτι η ZTE τα εκανε σαλατα με τον αποθηκευτικο χωρο...

Τα καθαρα ειναι γυρω στα 7 GB . Κατι τετοια ειδα και σε ενα βιντεο . ΨΑξτο λιγο κ εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, θα αγόραζα το S6 λόγω επεξεργαστή και μικρότερης οθόνης. Επίσης είναι δίκαρτο, βασικό για μένα.

Μου φαίνεται μεγάλη 5,5 ίντσες οθόνη (ίσως και γι'αυτό μεγαλύτερη μπαταρία), αλλά αυτά είναι γούστα.

• Like 1
Δημοσ.

2καρτα είναι και τα 2 zte, αλλιώς δεν θα τα σύγκρινα, μιας και χρειάζομαι 2 συνδέσεις.

Συγνώμη, τώρα το είδα, έχεις δίκιο. Και όντως ο αποθηκευτικός χώρος του S6 είναι κάτω απο 10 GB όπως αναφέρει ο normal.

Όσο για root, σε άλλο zte δοκίμασα με επιτυχία αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

και μιας και μιλάμε για τον αποθηκευτικό χώρο, σε παρουσίαση του Α570, τον δείχνει 11,52GB. Όλο και χάνει πόντους το S6...

Επιπλέον το A570 στo mediamarkt έχει 6 άτοκες και στη wind 12 άτοκες, ενώ το S6 δεν έχει δόσεις.

Δημοσ.

και μιας και μιλάμε για τον αποθηκευτικό χώρο, σε παρουσίαση του Α570, τον δείχνει 11,52GB. Όλο και χάνει πόντους το S6...

Επιπλέον το A570 στo mediamarkt έχει 6 άτοκες και μέσω wind 2 άτοκες, ενώ το S6 δεν έχει δόσεις.

Και το άλλο που γράφει στα σχόλια, μου προκαλεί εντύπωση όμως : "Σαν συσκευή είναι αρκετά καινούρια, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε επιλεγμένες χώρες μόνο (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και για αυτό είναι δύσκολο να βρεις πληροφορίες On-line"

Προσωπικά θα πήγαινα σε "δοκιμασμένη" αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιπλέον το A570 στo mediamarkt έχει 6 άτοκες και στη wind 12 άτοκες, ενώ το S6 δεν έχει δόσεις.

Μπορεις να βαλεις καρτα φιλε...ενταξει ειναι γυρω στα 8 γιγα τα  ελευθερα δεν ειναι κατι δραματικο !

Μην παρεις lenovo...με τιποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...