Προς το περιεχόμενο

τηλεφωνικό κέντρο Elmeg T240

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Highlander,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα στο γραφείο το εν λόγω τηλεφωνικό κέντρο Elmeg T240 για να μπορώ να διαχειριστώ την ISDN γραμμή που έχω με ένα κεφαλικό και δύο msn.

Όλα καλά , ενδοεπικοινωνία των 5 τηλεφωνικών συσκευών , προώθηση κλήσεων από την μία στην άλλη κλπ.

Αυτό που δεν μπόρεσα να κάνω ήταν να προγραμματίσω να κτυπάει σε μία και μόνο τηλεφωνική συσκευή η  εισερχόμενη κλήση ενός msn. 

Δηλαδή όταν με καλεί κάποιος στο συγκεκριμένο msn νούμερο 262_._._._._._.6 να πηγαίνει στην τηλεφωνική συσκευή του FAX και μόνο σ' αυτή και όταν με παίρνουν στο msn νούμερο 262_._._._._._.1 να πηγαίνει στη συσκευή της γραμματείας.

Μπορεί να βοηθήσει κανένας?

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. 

Για αρχή όμως να σιγουρέψεις ότι το σύνδεσες σωστά. Αν το σύνδεσες στην θύρα S του Netmode, θέλεις ένα καλώδιο. Αν το σύνδεσες στην μία θύρα ab του netmode, θα πρέπει να συνδέσεις και την δεύτερη ab στο Elmeg.kαι να ρυθμίσεις το netmode το msn που θέλεις να βγαίνει σε μία ab.

Δημοσ.

Από ότι διάβασα , αυτή η παραμετροποίηση γίνετε μέσω του Η/Υ. 

Έχω συνδέσει το κέντρο Elmeg T240 με το Η/Υ ο οποίος έχει τα windows 7 - 64bit με το USB της συσκευασίας.

To CD που δίνει στη συσκευασία του το τηλεφωνικό κέντρο έχει drivers μέχρι τα windows XP .

Βρήκα στο ιντερνετ το "funkwerk RNDIS64 Driver V1.00" που είναι το κατάλληλο για τα Windows 7 - 64bit.

To  έκανα setup , επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν διορθώθηκε η επικοινωνία μεταξύ του κέντρου και του Η/Υ.

Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος driver ή προγραμμα επικοινωνίας για το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο που να συνεργάζετε με τα windows 7 -64bit ?

Οσο για την συνδεσμολογία που αναφέρει ο χρήστης mitsus είναι η σωστή. Δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ κλήσεις και από τα τρία νούμερα που μου δίνει η ISDN γραμμή , ούτε να πάρω εγω (Εξερχόμενες) κλήσεις. Το θέμα είναι πως δεν μπορω να ορίσω το κάθε msn να χτυπάει σε μία και μόνο τερματική συσκευή. Τώρα κτυπάνε όλα μαζί όταν με παίρνουν τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο cd με τους drivers δεν εχει κανενα αρχειο με το manual?

edit:Με ένα γρήγορο ψάξιμο, εδώ είναι το manual: http://v-data.dk/webshop/catalog/images/PDF/Manual-T240.pdf

Σου έχει οδηγίες για να ρυθμίσεις αρκετά πράγματα με μια τηλ. συσκευή σου.

Βρες δανεικό κανένα λαπτοπ με win 32άρια να δοκιμάσεις. Στείλε email στον κατασκευαστή για ενημερωμένους drivers.

Μπορείς να εγκαταστήσεις τα ΧΡ σε virtual machine

Επεξ/σία από mitsus
Δημοσ.

Εγκατέστησα στο γραφείο το εν λόγω τηλεφωνικό κέντρο Elmeg T240 για να μπορώ να διαχειριστώ την ISDN γραμμή που έχω με ένα κεφαλικό και δύο msn.

Όλα καλά , ενδοεπικοινωνία των 5 τηλεφωνικών συσκευών , προώθηση κλήσεων από την μία στην άλλη κλπ.

Αυτό που δεν μπόρεσα να κάνω ήταν να προγραμματίσω να κτυπάει σε μία και μόνο τηλεφωνική συσκευή η  εισερχόμενη κλήση ενός msn. 

Δηλαδή όταν με καλεί κάποιος στο συγκεκριμένο msn νούμερο 262_._._._._._.6 να πηγαίνει στην τηλεφωνική συσκευή του FAX και μόνο σ' αυτή και όταν με παίρνουν στο msn νούμερο 262_._._._._._.1 να πηγαίνει στη συσκευή της γραμματείας.

Μπορεί να βοηθήσει κανένας?

αυτα ειναι τα βασικα που μπορει να κανει ενα κεντρο το να κανει match το νουμερο και να χτυπαει εκει που θες.δες μηπως μπορεις να το κανεις και απο master συσκευη περα απο διασυνδεση του κεντρου με το pc.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. 

Για αρχή όμως να σιγουρέψεις ότι το σύνδεσες σωστά. Αν το σύνδεσες στην θύρα S του Netmode, θέλεις ένα καλώδιο. Αν το σύνδεσες στην μία θύρα ab του netmode, θα πρέπει να συνδέσεις και την δεύτερη ab στο Elmeg.kαι να ρυθμίσεις το netmode το msn που θέλεις να βγαίνει σε μία ab.

θελει προσοχη γιατι αμα δεν ορισει τα msn σωστα μπορει ναι μεν να δεχεται εισερχομενες και στα 2 νουμερα αλλα οταν κανει εξερχομενη να φαινεται μονο το ενα νουμερο παντα.

Από ότι διάβασα , αυτή η παραμετροποίηση γίνετε μέσω του Η/Υ. 

Έχω συνδέσει το κέντρο Elmeg T240 με το Η/Υ ο οποίος έχει τα windows 7 - 64bit με το USB της συσκευασίας.

To CD που δίνει στη συσκευασία του το τηλεφωνικό κέντρο έχει drivers μέχρι τα windows XP .

Βρήκα στο ιντερνετ το "funkwerk RNDIS64 Driver V1.00" που είναι το κατάλληλο για τα Windows 7 - 64bit.

To  έκανα setup , επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν διορθώθηκε η επικοινωνία μεταξύ του κέντρου και του Η/Υ.

Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος driver ή προγραμμα επικοινωνίας για το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο που να συνεργάζετε με τα windows 7 -64bit ?

Οσο για την συνδεσμολογία που αναφέρει ο χρήστης itsus είναι η σωστή. Δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ κλήσεις και από τα τρία νούμερα που μου δίνει η ISDN γραμμή , ούτε να πάρω εγω (Εξερχόμενες) κλήσεις. Το θέμα είναι πως δεν μπορω να ορίσω το κάθε msn να χτυπάει σε μία και μόνο τερματική συσκευή. Τώρα κτυπάνε όλα μαζί όταν με παίρνουν τηλέφωνο.

δες αν γινεται απο master συσκευη.επισης μιλα με εταιρεια τι drivers δινουν.μπορει να μην ειναι θεμα 7 αλλα θεμα πιο πολυ οτι ειναι 64 bit.

Στο cd με τους drivers δεν εχει κανενα αρχειο με το manual?

edit:Με ένα γρήγορο ψάξιμο, εδώ είναι το manual: http://v-data.dk/webshop/catalog/images/PDF/Manual-T240.pdf

Σου έχει οδηγίες για να ρυθμίσεις αρκετά πράγματα με μια τηλ. συσκευή σου.

Βρες δανεικό κανένα λαπτοπ με win 32άρια να δοκιμάσεις. Στείλε email στον κατασκευαστή για ενημερωμένους drivers.

Μπορείς να εγκαταστήσεις τα ΧΡ σε virtual machine

συνηθως πολλες ρυθμισεις μπορει να γινουν και απο την master συσκευη οπως στα panasonic.αλλα ναι το πιο ευκολο ειναι ειτε να βρει xp σε καποιο μηχανημα ειτε και Live cd των xp ισως να του κανει δουλεια.

μερικες φορες καλυτερα ενα Pc για τηλεφωνικο κεντρο παρα κεντρα τα οποια ειναι λιγο ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επισης αν και παλι δεν παιζει για χ ψ λογο μπορεις να δοκιμασεις με κανα Live cd των windows xp να κανεις παιχνιδι ειτε με vm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...