Προς το περιεχόμενο

jailbreak iOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για iPad mini 4 βγηκε jailbreak 9.3;

εκανα μια αναζητηση αλλα βρηκα οχι απο την official σελιδα του pangu αλλα απο κατι αλλες παρομοιες

απλα ρωταω μηπως κανεις τις δοκιμασε και ηταν επιτυχης

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για να κανω jailbreak ? αυτή την στιγμή εχω iOS 9.2.1

Συγνώμη για την  άγνοια μου. Ειμαι εντελως νεος στα Apple. Μολις πήρα ενα Ipad 2, μεταχειρισμενο. Τι ειναι το jailbreak?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαλλον bb το jailbreak για iOS 9.3.1. Πριν βγει ελεγαν οτι ειχαν καταφερει να βρουν exploits  μεσα στα betas  και οτνως υπηρχε proof απο εμπιστα μελη του jb community.Πιστευω πως αν ηταν να κανουν κατι θα το ειχαν κανει μεχρι τωρα... το ios 9.3 με το 9.3.1 δεν εχει καποια μεγαλη διφορα που θα μπορουσε να εμποδισει το jailbreaking...οποτε αν δεν κανουν τιποτε και μεσα σε αυτον τον μηνα τοτε σιγουρα περιμενουμε  jb στο ios 10 οταν βγει το public version τον Σεπτεμβριο( τον ιουνιο βγαινει το πρωτο beta του 10 ).

Δημοσ.

Jailbreak ειναι το σπασιμο του λογισμικου ωστε να κανεις μικρες μετατροπες και να βαζεις προσθετα. Το αντιστοιχο του root στα android

Δημοσ.

Jailbreak ειναι το σπασιμο του λογισμικου ωστε να κανεις μικρες μετατροπες και να βαζεις προσθετα. Το αντιστοιχο του root στα android

ειναι ασφαλες?

ρωτω γιατι τα apple βλεπω οτι ειναι πολυ ελεγχομενα

Δημοσ.

Αν δεν εισαι εμπειρος χρηστης δε θα στο προτεινα γιατι αν παρουσιαστει καποιο κολλημα θα πελαγωσεις και θα ψαχνεσαι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τζίφος ακόμα να φανταστώ ε;

Ακόμα από το iOS 9 εκδόσεις μπορείς να κάνεις jb απο την 9 μέχρι την 9.1 (9,9.01,9.0.2 9.1) απο εκεί και πέρα περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη με την κυκλοφορια του iOS 10 ίσως βγει jb για όλες της εκδόσεις του 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...