Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop και θα ήθελα να αλλάξω τον σκληρό δίσκο που έχει ήδη με SSD. Πιστεύω πως η χωρητικότητα των 240 GB είναι αρκετά καλή. Είμαι ανάμεσα σε δύο δίσκους:

--- http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/SanDisk-SSD-240GB-Sata-III-Ultra-II-SDSSDHII-240G-G25.htm

--http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή;

Δημοσ.

Έχεις βάλει το θέμα σε λάθος ενοτητα. Πριν ανοίξεις ένα θέμα κάνε μια βόλτα στο φόρουμε και βρεις την κατάληλη ενότητα να κάνεις την ερώτησηή σου.

Στο θέμα... παίρνεις τον samsung. Υπόψιν ότι ο sandisk στο skroutz κοστίζει 40 ευρώ!!!!!!!! λιγότερο. Στην ίδια τιμή με τον samsung. Ούτε αυτό το έψαξες. 

ΥΓ: Πόσους έχει κάψει αυτό το πλαίσιο και πόσυς θα κάψει.

Δημοσ.

Τις έχω ψάξει καλά τις τιμές. Δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν το έψαξα........

Δημοσ.

Τις έχω ψάξει καλά τις τιμές. Δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν το έψαξα........

εβαλες το λινκ απτο πλαισιο που τον εχει 127 ευρω Source.png Πηγή: sandisk

ενω στο skrutz ειναι 40 ευρω φθηνοτερο Link.png Site: sandisk

αυτο εννοουσε ο φιλος απο πανω οτι δν τα εψαξες.. απλα μπορει να μπερδευτηκες κ να εβαλες λαθος λινκ

• Like 1
Δημοσ.

εβαλες το λινκ απτο πλαισιο που τον εχει 127 ευρω Source.png Πηγή: sandisk

ενω στο skrutz ειναι 40 ευρω φθηνοτερο Link.png Site: sandisk

αυτο εννοουσε ο φιλος απο πανω οτι δν τα εψαξες.. απλα μπορει να μπερδευτηκες κ να εβαλες λαθος λινκ

Το ότι βάζω κάποιο λινκ δεν έχει να κάνει με την τιμή. Δεν ανέφερα πουθενά κάτι για το οικονομικό. Προφανώς το έχω κοιτάξει και ξέρω εγώ πόσο αντέχει η τσέπη μου ώστε να συζητήσω για τους συγκεκριμένους δίσκους. Εγώ ρώτησα για γνώμες σχετικά με την επίδοση των προϊόντων. Για να ξέρουμε τι λέμε.

ΥΓ. Αν δεν το κοίταξες χθες, στο πλαίσιο είχε βγει σε "προσφορά" χθες κοντά στα 85€... Σήμερα επέστρεψε στην αρχική του τιμή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι βάζω κάποιο λινκ δεν έχει να κάνει με την τιμή. Δεν ανέφερα πουθενά κάτι για το οικονομικό. Προφανώς το έχω κοιτάξει και ξέρω εγώ πόσο αντέχει η τσέπη μου ώστε να συζητήσω για τους συγκεκριμένους δίσκους. Εγώ ρώτησα για γνώμες σχετικά με την επίδοση των προϊόντων. Για να ξέρουμε τι λέμε.

ΥΓ. Αν δεν το κοίταξες χθες, στο πλαίσιο είχε βγει σε "προσφορά" χθες κοντά στα 85€... Σήμερα επέστρεψε στην αρχική του τιμή...

Ναι ξερω φιλε μου γιαυτο σου ειπα οτι απλα μπορει να εβαλες αλλο λινκ, οσο για την προσφορα δν ξερω κ δν εχει σημασια

Τωρα οσο αφορα τους σκληρους, κ γω την ιδια απορια ειχα μιας κ φτιαχνουμε ενα πσ για εναν φιλο μου, κ απο'τι μιλησα με κατι ατομα απο δω μεσα κ εψαξα στο ιντερνετ reviews και τετοια κ οι 2 δισκοι (samsung evo,ultra II) ειναι κ οι 2 πολυ καλη κ ειναι ισαξιοι.

Εμεις θα προχωρησουμε στην αγορα του samsung evo. Το ενα pc μου φοραει ultra II κ δν εχω παραπονω αν και στον φιλο μου θα βαλουμε samsung evo κ σκεφτομαι να βαλω το ιδιο κ στο λαπτοπ μου

Επεξ/σία από Revail1
Δημοσ.

Ναι ξερω φιλε μου γιαυτο σου ειπα οτι απλα μπορει να εβαλες αλλο λινκ, οσο για την προσφορα δν ξερω κ δν εχει σημασια

Τωρα οσο αφορα τους σκληρους, κ γω την ιδια απορια ειχα μιας κ φτιαχνουμε ενα πσ για εναν φιλο μου, κ απο'τι μιλησα με κατι ατομα απο δω μεσα κ εψαξα στο ιντερνετ reviews και τετοια κ οι 2 δισκοι (samsung evo,ultra II) ειναι κ οι 2 πολυ καλη κ ειναι ισαξιοι.

Εμεις θα προχωρησουμε στην αγορα του samsung evo. Το ενα pc μου φοραει ultra II κ δν εχω παραπονω αν και στον φιλο μου θα βαλουμε samsung evo κ σκεφτομαι να βαλω το ιδιο κ στο λαπτοπ μου

Εγώ, πάντως, με όσους έχω μιλήσει μου είπαν να προτιμήσω τον Samsung. Κι εγώ αυτόν είχα στο μυαλό μου αλλά είπα ας πάρω και κάποιες πρόσθετες γνώμες.

Δημοσ.

Οι αντίστοιχοι καλύτεροι είναι ο samsung pro 850 και ο sandisk extreme pro. Και οι δύο με 10 χρόνια εγγύηση. Κοστίζουν παραπάνω φυσικά κοντά στα 130. Τους αναφέρω γιατί δεν είπε κάποιο ποσό.

Δημοσ.

Από άποψη συμβατότητας τι παίζει σχετικά με το λάπτοπ που έχω; Είναι αυτό:

http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Series-15-6-Inch-GeForce/dp/B00XQXZM3S#featureBulletsAndDetailBullets_secondary_view_div_1455234074119

Κανένα πρόβλημα. Οι ssd ανασταίνουν μηχνήματα πολύ παλαιότερα στα νεότερα θα τα βρουν σκούρα?

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα. Οι ssd ανασταίνουν μηχνήματα πολύ παλαιότερα στα νεότερα θα τα βρουν σκούρα?

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...