lighto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερααα εχω ενα θεματακι,οποιος μπορει να μου πει κατεβαζω υποτιτλους srt και μου ανοιγουν κινεζικα με το jubler ειτε wordπως μπορω να τα ανοιγω κ να ειναι ελληνικα? στο mac στο language & region εβαλα ελληνικα, (εαν παιζει ρολο) το θεμα μου δεν ειναι να το βαλω στο vlc γτ εκει μου τα διαβαζει ελληνικα, αλλα να βαλω την ταινια κ τα subs στο usb για να δω στην tv καποια ρυθμισει στο mac ειναι ετσι δεν ειναι? osx 10.11.1τι να κανω??
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά είναι θέμα κωδικοποίησης. Καλύτερα να τους μετατρέπεις σε UTF8 ώστε να παίζουν παντού. Δες και αυτό
lighto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 save as : UTF8 κλπ , δεν αλλαζει κατι και παλι οταν το ξανα ανοιγω παραμενει το ιδιο.
georgeadams Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Άνοιξε τα με το TextWrangler (πολύ καλή δωρεάν εφαρμογή text editor) και σώσε τα από εκεί ως UTF-8.
lighto Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 δεν νομιζω το θεμα ειναι με τι θα το ανοιξω, αλλα πως θα διαβασει ελληνικα , γτ πιστευω οτι και με το textwrangler να το ανοιξω παλι κινεζικα θα ειναι
lighto Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 θα το δοκιμασω, μολις γυρισω μακαρι. απλα δεν ξερω αν ειναι θεμα προγραμματος η συστηματος
lighto Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τί χάνεις να το δοκιμάσεις; δεν αλλαξε κατι :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα