Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μου εστειλε φιλος εικονες απο μηνυματα με σφαλματα που του βγαζουν τα windwos αλλα πρωτη φορα τα βλεπω. Τι μπορει να σημαινουν ? Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στο πρωτο καποιο πιστοποιητικό δεν μπορει να εγκατασταθεί και στο δευτερο ο υπολογιστής του εχει ιδια ιπ με κάποιο αλλο μηχάνημα στο δίκτυο
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και πως διορθωνεται αυτο με την ιδια ip ? Ευχαριστω.
Euclides Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και πως διορθωνεται αυτο με την ιδια ip ? Ευχαριστω. Βάλε να παίρνει αυτόματα IP. 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Aν ηξερα το δικτυο σου θα σου ελεγα, σε τι δικτυο εισαι, εταιρικο, στο σπιτι με ρουτερ τι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ενός φιλου είναι με ΟΤΕ vdsl . Οικιακο δικτυο και μαλιστα μου κανει εντυπωση ότι πιανει τα 22 από τα εως 24 !!!Δεν πιστευα στα ματια μου όταν το ειδα.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι οικιακο δικτυο εχει πειραξει τον ρουτερ ο φιλος σου "πιανει τα 22 από τα εως 24" αυτο τι ειναι τωρα καλο? γιατι για vdsl ειναι πάτος, εκτοs αν εχει 24αρα adsl σε vdsl
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι οικιακο δικτυο εχει πειραξει τον ρουτερ ο φιλος σου "πιανει τα 22 από τα εως 24" αυτο τι ειναι τωρα καλο? γιατι για vdsl ειναι πάτος, εκτοs αν εχει 24αρα adsl σε vdsl Δικο μου λαθος !!! Adsl εχει και δεν εχει ιδεα από router.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει στήσει δίκτυο και εκμεταλλεύεται τα κοινόχρηστα αρχεία τότε μάλλον την θέλει τη στατική ip. Θα πρέπει να ελέγξει όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο του και να βρει ποιες μοιράζονται την ίδια ip. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι ασύρματες συσκευές/κινητά/τάμπλετ κτλ. Επίσης να προσέξει μήπως του μπαίνει κάποιος παρείσακτος. Ας αλλάξει κωδικό και ssid στο ασύρματο καλού-κακού. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει στήσει δίκτυο και εκμεταλλεύεται τα κοινόχρηστα αρχεία τότε μάλλον την θέλει τη στατική ip. Θα πρέπει να ελέγξει όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο του και να βρει ποιες μοιράζονται την ίδια ip. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι ασύρματες συσκευές/κινητά/τάμπλετ κτλ. Επίσης να προσέξει μήπως του μπαίνει κάποιος παρείσακτος. Ας αλλάξει κωδικό και ssid στο ασύρματο καλού-κακού. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα