ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι τέλος Φλεβάρη να πάρω αυτοκίνητο. Το παλιό μου μας έχει αφήσει χρόνους και εχω πάρει για λίγες μέρες των γονιών μου. Βασικά κοιτάζω σε επαγγελματίες διάφορα αυτοκίνητα μέχρι 2200-2300 το πολύ. Όχι μικρά αλλά όχι και πολύ μεγάλα. Επειδή θα κατέβω μόνιμα επαρχία ένα αυτοκίνητο χρειάζεται Δεν ξέρω βασικά πως λειτουργεί αυτό το "δεκτός κάθε έλεγχος σε συνεργείο της επιλογης σας" Δίνω κάποια εγγύηση μπροστά , το παω στο συνεργείο να το δει και αν δεν με συμφέρει (δηλαδή είναι κάνα χρέπι ) το γυρνάω και μου δίνουν την εγγύηση πίσω? Η το αγοράζω κανονικά και μου υπογράφουν κανά χαρτί ότι αν εχει προβλήματα μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω? Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι μαντράδες. Το πρώτο το είχα πάρει με κλειστά μάτια και ευτυχώς για 7 χρόνια δεν μου έβγαλε πολλά προβλήματα. Ας μεταφερθεί στο automoto PLEASE...
thant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω βασικά πως λειτουργεί αυτό το "δεκτός κάθε έλεγχος σε συνεργείο της επιλογης σας" Το αμάξι που σου αρέσει το πάτε σε συνεργείο της εμπιστοσύνης σου για έλεγχο. Ετσι απλά. Δίνω κάποια εγγύηση μπροστά , το παω στο συνεργείο να το δει και αν δεν με συμφέρει (δηλαδή είναι κάνα χρέπι ) το γυρνάω και μου δίνουν την εγγύηση πίσω? Εννοείται πως δεν δίνεις προκαταβολή πριν σου δώσει ο μηχανικός το οκ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καταλαβαίνω ότι το πάμε σε συνεργείο της επιλογής μου.... Απλά αυτό που με νοιάζει όπως λες είναι το αν θα δώσω κάτι σαν εγγύηση. Καλα θα μιλήσω αν είναι με τον μαντρά όταν φυσικά κατασταλάξω σε αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα