Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι insomniacs, σκέφτομαι να επενδύσω περίπου 1300€ +- 200€ για έναν υπολογιστή για gaming αλλά και για γρήγορο rendering σε 3D μοντέλα ... και σκέφτηκα αντί να δώσω αυτά τα λεφτά σε ένα έτοιμο σύστημα ή σε ένα σύστημα της επιλογής μου κομμάτι κομμάτι, να τα δώσω και να πάρω πολλά raspberry pi και να τα μοντάρω ώστε να δουλεύουν όλα μαζί, είχα δει στο παρελθόν κάποια τέτοια συστήματα απλά δεν ξέρω αν συμφέρει... έχετε κάποια άποψη ?

Δημοσ.

Gaming με raspberry;

Με τι λειτουργικό;Ποια παιχνίδια;

Με τι πρόγραμμα το rendering;

Αν απλά είδες 25 βατόμουρα μαζί και σκέφτηκες,ωραία 25 φορές δύναμη σε cpu και gpu,τέρμα θα παίζει το insertgamehere,μάλλον ξανασκέψου το.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις με τα raspberry pi.

Αν γίνεται, θα γίνεται πολύ δύσκολα και με αμφίβολα αποτελέσματα και από ειδικευμένο πρόγραμμα και με εξειδικευμένες γνώσεις τις οποίες εσύ δεν έχεις. (Αν τις είχες δεν θα ρωτούσες εδώ μέσα)

• Like 1
Δημοσ.

το 1 ή το 2 ;

Γνήσια η απορία του φίλου,υπερβάλλεις θαρρώ.

Όταν πλέον υπάρχει τόση πληροφορία διαθεσιμη  στα χέρια μας θεωρώ τρολ το άνοιγμα ενός τέτοιου θέματος.....

Αληθεια τώρα.... raspberry vs pc???

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αποπαίρνετε το παιδί.

Φίλε, πάρε 40 playstation 2 και μόνταρε τα να φτιάξεις έναν υπερυπολογιστή. Το χε κάνει ο Santam Hussein πριν κάποια χρόνια, νομίζω έφτασε η ώρα να το κάνει και κάποιος άλλος απ την Ελλάδαρα των καινοτομιών.

Θα σου βγει και πιο οικονομικά.

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 4
Δημοσ.

Gaming με raspberry;

Με τι λειτουργικό;Ποια παιχνίδια;

Με τι πρόγραμμα το rendering;

Αν απλά είδες 25 βατόμουρα μαζί και σκέφτηκες,ωραία 25 φορές δύναμη σε cpu και gpu,τέρμα θα παίζει το insertgamehere,μάλλον ξανασκέψου το.

Για αυτό ακριβώς ρώτησα γιατί δεν ξέρω ! Σκέφτηκα ότι θα είναι καλή ιδέα  !!

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις με τα raspberry pi.

Αν γίνεται, θα γίνεται πολύ δύσκολα και με αμφίβολα αποτελέσματα και από ειδικευμένο πρόγραμμα και με εξειδικευμένες γνώσεις τις οποίες εσύ δεν έχεις. (Αν τις είχες δεν θα ρωτούσες εδώ μέσα)

η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη αν θα ήταν καλύτερα να δώσω λεφτά για να κάνω ένα τέτοιο μηχάνημα με βατόμουρα ... αν όχι με βατόμουρα πως θα γινόταν ? 

Τι ειναι το raspberry pi

https://www.raspberrypi.org/blog/benchmarking-raspberry-pi-2/

Αυτό !

​πφφφφφ.....

Πολλά τρολ θέματα τον τελευταίο καιρο.....

Εκτός θέματος και δεν απαντάς καν στην ερώτηση μου  :shifty:

το 1 ή το 2 ;

Γνήσια η απορία του φίλου,υπερβάλλεις θαρρώ.

Για το δυο, πιστεύω είναι καλύτερο ! Ωστόσο θα άξιζε να ασχοληθώ θα είχε το αποτέλεσμα που θέλω ή θα κλαίω τα λεφτά μου ?

Όταν πλέον υπάρχει τόση πληροφορία διαθεσιμη  στα χέρια μας θεωρώ τρολ το άνοιγμα ενός τέτοιου θέματος.....

Αληθεια τώρα.... raspberry vs pc???

Ακόμη δεν έχεις απαντήσει στην ερώτηση, τι κάνεις εδώ ?!  :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Μην αποπαίρνετε το παιδί.

Φίλε, πάρε 40 playstation 2 και μόνταρε τα να φτιάξεις έναν υπερυπολογιστή. Το χε κάνει ο Santam Hussein πριν κάποια χρόνια, νομίζω έφτασε η ώρα να το κάνει και κάποιος άλλος απ την Ελλάδαρα των καινοτομιών.

Θα σου βγει και πιο οικονομικά.

Καλό αν ισχύει, αλλά θα θέλει πιο εξειδικευμένες γνώσεις από αυτές που έχω εγώ μέχρι τώρα, σε ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως !

​πολύ ενδιαφέρεται για το θέμα που ανεβασε ο ts .....

Κοινώς εγώ σας πετάω το τυρακι και εσείς σκοτωθητε τώρα.....

Σοβαρά τώρα αν δεν μπορείς να με βοηθήσεις γιατί ασχολείσαι με το θέμα ?

τα rasberry νομιζω τα χρησιμοποιουν σε διταξη για mining δεν νομιζω οτι χρησιμεύει αλλου χωρίς να είμαι και σιγουρος

Δεν ξέρω είναι η αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί αλλα από χτες που το ψάχνω και εγώ αυτό βλέπω

Δημοσ.

τα rasberry νομιζω τα χρησιμοποιουν σε διταξη για mining δεν νομιζω οτι χρησιμεύει αλλου χωρίς να είμαι και σιγουρος

Ναι λογικά κάτι τέτοιο γίνεται. Μόνο για Mining θα αξίζει κάτι τέτοιο, λόγο χαμηλής κατανάλωσης σε watt ασε σχέση με αυτά που προσφέρουν. Mining κάποιο ψευτονόμισμα με CPU, εννοείτε όχι bitcoin, litecoin κτλ....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιούν τα pi για mining, για σύνδεση των mining μηχανημάτων με το internet και την μεταφορά των δεδομένων τα χρησιμοποιούν.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...