Ερμόλαος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Είναι πολύ πιθανό, επειδή μόλις γράφτηκα στο forum να γράφω αυτή τη στιγμή σε λάθος ενότητα... Εδώ και δύο μήνες έχω ένα pc κάπως (όχι πολύ) παλιό. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη χρήση του, αλλά έχω ένα μικρό θέμα, για το οποίο βέβαια μπορεί να μη φταίει ο Η/Υ. Από την πρώτη μέρα, έχω παρατηρήσει ότι σε τυχαίες στιγμές το παράθυρο των Windows «ξεπατιέται» (το ξέρω, δεν υπάρχει τέτοια λέξη αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα ). Χρησιμοποιώ windows 7. Για να καταλάβετε τι εννοώ... Έτσι είναι το παράθυρο «πατημένο», κανονικά δηλαδή: Και έτσι όταν «ξεπατιέται»: Τώρα όλοι καταλάβατε . Το πρόβλημα είναι ότι γίνεται από μόνο του (χωρίς να κάνω κλικ εκτός παραθύρου). Είναι πολύ εκνευριστικό, όταν πληκρολογώ μεγάλα κείμενα, να «ξεπατιέται» το παράθυρο και να κάθομαι κάθε λίγο να κάνω κλικ στο παράθυρο που εργάζομαι, για να συνεχίσω να γράφω . Αν έχετε υπ' όψιν σας τι μπορεί να φταίει, θα ήθελα να μάθω... Συγγνώμη αν κούρασα με τις εξηγήσεις αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς .
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κατεβασε τον Process Explorer και ξεκινησε τον. Όταν το παράθυρο χάσει το λεγόμενο 'focus' που λες, το focus θα παει στο παραθυρο που ειναι υπευθυνο για αυτο. Όταν δεις λοιπον οτι το παραθυρο σου αποεπιλεχθηκε, απλα πατα Alt+F4 για να τερματισεις το παραθυρο που σου 'εκλεψε' το 'focus'. Μετά μπορεις να κοιταξεις τον process explorer και να δεις ποια ειναι η διεργασια που μολις εκλεισε. Οποτε μετά θα ξερεις τι φταιει.
Ερμόλαος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα σε σένα ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα