Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι μέχρι τώρα στη Forthnet, το συμβόλαιο λήγει τώρα τον Φλεβάρη, για να φύγω από την Forthnet, τι χρειάζεται να ξεχρεώσω για να πάω στον ΟΤΕ; Επίσης η Forthnet, είναι στο όνομα του πατέρα μου, και  θέλω ο ΟΤΕ να είναι στο ονομα της μάνας μου καθώς εγώ είμαι άνεργος. Χρειάζεται κάποια φορολογική δήλωση κλπ χαρτιά; Οσοι έχετε κάνει ανάλογη αλλαγή αν γίνεται πείτε μου.

Ευχαριστώ

Παρεμπιπτόντως, για να προλάβω μερικούς η Forthnet με έχει συνδεδεμένο στο Αστικό Κέντρο με χάλια γραμμή και με το ζόρι πιάνω 3.5 mbps-4 ( κάποτε έπιανα 6.5 με 7 ).

Ο ΟΤΕ σύμφωνα με τη γεωγραφική τοποθεσία του σπιτιού μου είπαν ότι θα πιάνω 9-10mbps. 

Δημοσ.

Για να φύγεις απο την forthnet με την λήξη του συμβολαίου σου δεν χρειάζεται να πληρώσεις κατι αλλο πέρα των λογαριασμών που θα έχουν μείνει ( τελευταία οφειλόμενα κτλπ ) απλα δεν ανανεώνεις , απο εκει και πέρα θα κάνεις αίτηση στον οτέ για τηλέφωνο και internet στο όνομα της μητέρας σου τώρα για το τι χρειάζεται για καινούργια σύνδεση κτλπ παίρνεις στον οτε ενα τηλέφωνο και ρωτάς ειναι ο πιο αρμόδιος να σου απαντήσει τι χαρτιά χρειάζεσαι.

Ο οτε και αυτος λογικα στο αστικό κέντρο θα σε συνδέσει  απο εκει και πέρα τι ταχύτητα θα πιάνεις εξαρτάται ποσο μακριά εισαι απο το αστικό κέντρο πως ειναι η καλωδίωση στο σπίτι σου κτλπ , κανένας ουτε ο οτε μπορεί να σου πει σίγουρα ποσο θα πιάνεις , μπορει δηλαδή να πιάνεις και πιο λίγο αλλα και περισσότερο

Δημοσ.

Για να φύγεις απο την forthnet με την λήξη του συμβολαίου σου δεν χρειάζεται να πληρώσεις κατι αλλο πέρα των λογαριασμών που θα έχουν μείνει ( τελευταία οφειλόμενα κτλπ ) απλα δεν ανανεώνεις , απο εκει και πέρα θα κάνεις αίτηση στον οτέ για τηλέφωνο και internet στο όνομα της μητέρας σου τώρα για το τι χρειάζεται για καινούργια σύνδεση κτλπ παίρνεις στον οτε ενα τηλέφωνο και ρωτάς ειναι ο πιο αρμόδιος να σου απαντήσει τι χαρτιά χρειάζεσαι.

Ο οτε και αυτος λογικα στο αστικό κέντρο θα σε συνδέσει απο εκει και πέρα τι ταχύτητα θα πιάνεις εξαρτάται ποσο μακριά εισαι απο το αστικό κέντρο πως ειναι η καλωδίωση στο σπίτι σου κτλπ , κανένας ουτε ο οτε μπορεί να σου πει σίγουρα ποσο θα πιάνεις , μπορει δηλαδή να πιάνεις και πιο λίγο αλλα και περισσότερο

Ευχαριστώ Spank. Μου ειπαν υποτιθέμενη ταχύτητα με βαση τη γραμμη απο το κατω σπιτι που μενει συγγενής μου και ειναι στον Οτε. Τωρα μακαρι να παω σε κατι καλυτερο και οχι χειρότερο γιατι 4mbps με τετοια χαρακτηριστικά δεν , εν ετη 2016 ειναι κάπως.

post-376588-0-10067200-1455030683_thumb.png

Δημοσ.

Πάντως μ αυτά τα στατιστικά δύσκολο μου φαίνεται να πιάνεις 9. 9 πιάνω εγώ κ έχω αρκετά καλύτερα στατιστικά

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα με βάλλουν σε καφάο εδώ κοντά, τους είπα ότι άμα δε γίνει αυτό ΔΕΝ θα αλλάξω πάροχο. 

Πριν 3 χρόνια είχα 7mbps με τα μισά line attenuation. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος παντων, θα τους ρωτησω καλα και αμα δω οτι πανε για λαμογιά και του Οτε θα μείνω δυστυχώς στην Forthnet.

Επίσης, αξίζει να ρωτήσω τα γειτονικά σπίτια ποια εταιρεία έχουν και τι ταχύτητες πιάνουν; 

( Τα γειτονικά σπίτια είναι σε κοντινές αποστάσεις το ένα με το άλλο )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Παιδιά δεν ανοίγω καινούριο θέμα.

Είμαι στη Φορθνετ και μου έκαναν προσφορά από τον οτέ τηλεφωνικά τα βρήκαμε όλα καλά και μου είπαν θα μου στείλουν ταχυδρομικά να υπογράψω τα συμβόλαια. Μου τα έστειλαν αλλά βλέπω έχει μόνο το χαρτί της φορητότητας και ακόμα 8 σελίδες με όρους γενικούς. Δεν έχει δηλαδή το συμβόλαιο με τους όρους που συμφωνήσαμε τηλεφωνικά. 

Έτσι συμβαίνει γενικά?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, έτσι ειναι ταχυδρομικά συμβόλαια , αλλά ο,τι συμφωνήσατε θα ισχύει και ειναι και ηχογραφημένα.

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος , στο τηλεφωνο μπορει να λενε οτι θελουν απο την στιγμη που υπογραφεις ισχυει μονο το συμβολαιο που υπεγραψες

Να παρεις να τους ζητησεις γραπτα αυτα που σου υποσχεθηκαν στο τηλεφωνο για να εισαι καλυμενος

Δημοσ.

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος , στο τηλεφωνο μπορει να λενε οτι θελουν απο την στιγμη που υπογραφεις ισχυει μονο το συμβολαιο που υπεγραψες

Να παρεις να τους ζητησεις γραπτα αυτα που σου υποσχεθηκαν στο τηλεφωνο για να εισαι καλυμενος

Δεν υπέγραψα τίποτα, όπως και κανένας που του στέλνουν με courier τα χαρτιά που γράφουν ότι να ναι.

Ότι είπαμε στο τηλέφωνο με χρεώνουν οπότε no worries.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπέγραψα τίποτα, όπως και κανένας που του στέλνουν με courier τα χαρτιά που γράφουν ότι να ναι.

Ότι είπαμε στο τηλέφωνο με χρεώνουν οπότε no worries.

Επειδή κυνηγάω την hol για ίδιο θέμα ξέρω κάτι παραπάνω

Αλλά μου είπαν στο τηλέφωνο αλλά έγραφαν στο συμβόλαιο η μάνα μου απλά υπέγραψε γιατί την ζαλίσε ο courier ότι πρέπει να το πάρει γιατι βιάζεται, εγινε καταγγελία στην εεττ και μου είπαν και από εκεί ότι άκρη δεν θα βγάλω εφόσον υπάρχει υπογεγρανενο συμβόλαιο η ηχογράφηση είναι άχρηστη, άκρη θα έβγαζα με ηχογράφηση μόνο αν ήταν τηλεφωνική ανανέωση που δεν θα έστελναν κάτι να υπογράψω

Δημοσ.

Επειδή κυνηγάω την hol για ίδιο θέμα ξέρω κάτι παραπάνω

Αλλά μου είπαν στο τηλέφωνο αλλά έγραφαν στο συμβόλαιο η μάνα μου απλά υπέγραψε γιατί την ζαλίσε ο courier ότι πρέπει να το πάρει γιατι βιάζεται, εγινε καταγγελία στην εεττ και μου είπαν και από εκεί ότι άκρη δεν θα βγάλω εφόσον υπάρχει υπογεγρανενο συμβόλαιο η ηχογράφηση είναι άχρηστη, άκρη θα έβγαζα με ηχογράφηση μόνο αν ήταν τηλεφωνική ανανέωση που δεν θα έστελναν κάτι να υπογράψω

Εγώ έχω υπογράψει απ' ότι θυμάμαι μόνο παραλαβή router στην courier, αλλά γενικά τους εμπιστεύομαι κ στον οτε, κ στην forthnet τους εμπιστευόμουν γιατί πάντα τηρούσαν τα συμφωνηθέντα.

Το τελευταίο μου συμβόλαιο ήταν τηλεφωνική ανανέωση και μάλιστα μου κάνανε και "χάρη" μετά από δική μου πίεση.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω υπογράψει απ' ότι θυμάμαι μόνο παραλαβή router στην courier, αλλά γενικά τους εμπιστεύομαι κ στον οτε, κ στην forthnet τους εμπιστευόμουν γιατί πάντα τηρούσαν τα συμφωνηθέντα.

Το τελευταίο μου συμβόλαιο ήταν τηλεφωνική ανανέωση και μάλιστα μου κάνανε και "χάρη" μετά από δική μου πίεση.

η ανανεωση συνηθως γινεται τηλεφωνικα (αν κανεις αλλαγη προγραματος μαζι με την αλλαγη παλι στελνουν νεο συμβολαιοεγω πλεον επειδη στο τηλεφωνο λενε οτι θελουν τους ζηταω ακομα και την ανανεωση να την στειλουν γραπτως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...