Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ούτε 1000 τη μέρα θα πάρεις ούτε σε θέλουν να δουλέψεις γι αυτούς, ίσως βρεις σε κάτι άλλο , που σίγουρα δεν θα σου δώσει 1000/μέρα με την καμία.δεν μπορώ να σκεφτώ δουλειά που πληρώνει τον κάθε υπάλληλο φύλαξης 30.000/μήνα, τι αξίας αντικείμενα ή ζωές προστατεύει αλλα σίγουρα θα χρειαστεί πολλά περισσότερα απο κάποιον που στο άκυρο είπε να πάει για εκπαίδευση 2-3 χρόνια και υπάρχει τόση πληθώρα για να επιλέξουν εκεί έξω.Η παρούσα συζήτηση μου θυμίζει την συζήτηση που είχαμε στο γυμναστήριο κάποια στιγμή , εγώ κ κάποιοι άλλοι με ένα παλικάρι π έλεγε να πάει εξωτερικό για mma, εκπαίδευση 2-3 χρόνια εντατικά όπως έλεγε και να γίνει γνωστός γιατι ένιωθε οτι το χει. Ο τύπος είχε κάνει μικρός 2-3 χρόνια Καράτε , και άντε κανα 2 ακόμα αργότερα kick boxing και του λέει ένας αρκετά έμπειρος στο θέμα ... καλά μας δουλεύεις? οι καλύτεροι προπονούνται απο μωρά και ΑΝ φτάσουν να γίνουν οι καλύτεροι ή έστω γνωστοί και εσύ θες απο το πουθενά να λάμψεις ? το μεγαλύτερο ταλέντο να ήσουν δεν προλαβαίνεις να αποκτήσεις εμπειρία δεκαετιών, η εμπειρία πληρώνεται και η εμπειρία αποκτιέται , δεν γεννιέσαι με αυτή. Το ταλέντο χρειάζεται την ίδια εμπειρία για να λάμψει παραπέρα (αν το έχεις) απλά κάποια πράγματα φαίνονται απλά κ εύκολα στη σκέψη αλλα στην πράξη είναι παντελώς αδύνατα.
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ^ Για τι ηλικία μιλάμε; Αν ήταν 18-20 με 3 χρόνια καράτε και 2 kick-boxing, κάτι μπορεί να έκανε. Αν όντως το είχε βέβαια.
Papakaliati Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ^ Για τι ηλικία μιλάμε; Αν ήταν 18-20 με 3 χρόνια καράτε και 2 kick-boxing, κάτι μπορεί να έκανε. Αν όντως το είχε βέβαια. Κατσε, περιγραφεις πορτιερη σε κλαμπ τωρα, οχι μισθοφορο.
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ^ Για τι ηλικία μιλάμε; Αν ήταν 18-20 με 3 χρόνια καράτε και 2 kick-boxing, κάτι μπορεί να έκανε. Αν όντως το είχε βέβαια. 27-28 , με την καμία.. δεν το εξασκούσε κιόλας Κατσε, περιγραφεις πορτιερη σε κλαμπ τωρα, οχι μισθοφορο. όχι όχι για το spoiler λέει , γνωστός αθλητής mma ήθελε να γίνει
Ψιτ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε, από την εμπειρία μου, ένα έχω να σου προτείνω: χειριστής μπαζούκα, να γίνεις. 1
jason97 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το εχεις συζήτηση με κανέναν απο την οικογένεια σου;
NT1G Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ρε φιλε εχω πει επανειλλημενος ΜΟΝΟ ατομα με προσωπικες εμπειριες να σχολιαζουν!... ... Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το insomnia κατακλύζεται από μισθοφόρους και άτομα παρόμοιας απασχόλησης; 3
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 το ίδιο που τον κάνει να πιστεύει πως μπορεί να απαγορεύσει σε όλους τους άλλους να σχολιάζουν 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 έχω μερικές χαζές ερωτήσεις... 1. απο πού ενημερώνεστε για τις τιμές στην αγορά εργασίας για τους μισθοφόρους? 2. υπάρχουν τόσοι πολλοί έλληνες? 3. οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στο ισραήλ να εκπαιδευτεί? 4. φύλαξη εγκαταστάσεων-προσώπων είναι το ίδιο με pmc?
Harisgsxr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έλα πες την αλήθεια, θες να τ' ακούσεις τώρα και συ ΧD Μ' έκανες και δάκρυσα και δεν μου συμβαίνει συχνά Επειδη δεν το εχω προσδιορισει,η απαντηση σου ειναι straight ή λιγο εριστικη?Αν ειναι το 1το συγγνωμη για την ενοχληση. το ίδιο που τον κάνει να πιστεύει πως μπορεί να απαγορεύσει σε όλους τους άλλους να σχολιάζουν Να απαγορευσω σε καποιον να σχολιασει?Πρεπει να εισαι πολυ κατω απο 15χρονων σε ωριμοτητα ανθρωπε μου,για να πεις κατι τετοιο,με βαση τα κριτηρια των σχολιων μου. Παρακαλω καποιον Mod να κλεισει το θεμα,ευχαριστω για την φιλοξενια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 εε ρε rpgcodex που μας χρειάζεται...
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλω καποιον moderator να παρει θεση με σκοπο να καθαρισει τα εκτος θεματος σχολια. Ρε φιλε εχω πει επανειλλημενος ΜΟΝΟ ατομα με προσωπικες εμπειριες να σχολιαζουν!Επομενως μπορεις πολυ απλα να παρακολουθεις την ροη του θεματος χωρις να σχολιαζεις.Και εσυ και οσοι υπολοιποι δηθεν "σνομπαρουν" το θεμα. Σεβομαι την αποψη σου.Τβρα σεβασου και εσυ εμενα με το να μην ξανα σχολιασεις το θεμα. Να απαγορευσω σε καποιον να σχολιασει?Πρεπει να εισαι πολυ κατω απο 15χρονων σε ωριμοτητα ανθρωπε μου,για να πεις κατι τετοιο,με βαση τα κριτηρια των σχολιων μου. μας τρόλαρες μπαμπέσικα ρε μπαγάσα 2
NT1G Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 εε ρε rpgcodex που μας χρειάζεται... Δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή; http://www.rpgcodex.net/forums/index.php ρίξε μια ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις