Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανεβαζω αυτην την αγγελια και δεχομαι μηνυμα προιδοποιησης απο το insomnia,τι ακριβως εκανα?

Γιατι δεν νομιζω οτι εχω παραβει καποιες απο τις προυποθεσεις,τωρα οσο αναφορα το λογισμικο δεν ειναι κλεμενο εχω κανονικα τον κωδικο ενεργοποιησης και ολα τα παρελκομενα μαζι με cd εγκαταστασης κλπ.Τα οποια θα τα εδειχνα αν με αφηνε το σιτε να ανεβασω φωτογραφια,που εχω αλλαξει την εικονα που θελω σε ολα τα πιθανα μεγεθη με τον ελαχιστο δυνατο χωρο μπας και καταφερω να την ανεβασω.

Πωλειται κωδικος διαρκειας ενος χρονου για δυο υπολογιστες.Για περισσοτερες πληροφοριες η ερωτησεις παρτε τηλεφωνο στο νουμερο που αναγραφεται.Ο κωδικος ληγει στις 6/2/2017.Ωρες επικοινωνιας: 14:00-21:00

Απαγορεύονται αυστηρά:
(α) Η διαφήμιση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.
(β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα.
(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας από φυσικά πρόσωπα ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.
(δ) Αγγελίες που διαθέτουν με οποιονδήποτε τρόπο "κλειδιά" ενεργοποίησης λογισμικού ή λογαριασμούς σε διαδικτυακές υπηρεσίες ή λογισμικό ΟΕΜ χωρίς το υλικό που αυτό συνοδεύει.
(ε) Η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Δημοσ.

ειναι ξεκαθαροι οι οροι του insomnia αφου αναφερουν τη λεξη ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ κ σωστα κλειδωθηκε αφου η αγγελια παραβιαζει τους ορους χρησης του ινσομνια.

Αγγελίες που διαθέτουν με οποιονδήποτε τρόπο "κλειδιά" ενεργοποίησης λογισμικού ή λογαριασμούς σε διαδικτυακές υπηρεσίες ή λογισμικό ΟΕΜ χωρίς το υλικό που αυτό συνοδεύει.

** οπου ""οποιονδηποτε τροπο"" παει και ο νομιμος τροπος ΑΓΟΡΑΣ κλπ ειναι απο τα προιοντα που απαγορευονται καλως ή κακως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...