panos_6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εδω και λιγο καιρο εχω θεμα με την γραμμη εναρξης. Δεν εμφανιζει τα μισα εικονιδια και μαλλον οσα ειναι της Microsoft(οπως store Και microsoft edge). Ενω εχει κενο σαν να υπαρχει εκει δεν φαινονται και μολις παταω πανω εκει κολλαει η γραμμη. Επισης στην αναζητηση οτι και να γραψω θα κολλησει και μετα απο 1 2 λεπτα και αν θα ανοιξει οτι προγραμμα ψαξω. Οπως και αν πατησω τις ρυθμισεις παλι αργει να ανοιξει. Παω να κανω αποκτασταση κανει επανεκινηση ο υπολογιστης και μολις ανοιξει μ βγαζει σφαλμα 0x80070005. Η επιφανεια εργασιας δουλευει κανονικα. Τι παιζει να φταιει; Τα 10 αυθεντικα εχω. Εdit: Τωρα παρατηρησα οτι οταν κανω δεξι κλικ σε καποιο προγραμμα στην επιφανει εργασιας παλι κολλαει οπως κολλαει και οταν κανω δεξι κλικ στους σκληρους δισκους. Δεξι κλικ στην επιφανεια μπορω να κανω οπως και στην γραμμη εργασιων αλλα οτι και να πατησω αν ανοιξει θα αργησει να ανοιξει.
plan B Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σε laptop εισαι η σε desktop; Εχω περιπου το ιδιο προβλημα με ενα laptop της DELL, αναθεματισμενα win 10.
panos_6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σε laptop εισαι η σε desktop; Εχω περιπου το ιδιο προβλημα με ενα laptop της DELL, αναθεματισμενα win 10. desktop και δεν ειναι απο αναβαθμιση. Ειναι καθαρη εγκατασταση των 10 εδω και 3 μηνες περιπου. Αυτο εχει ξεκινησει εδω και 10 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα