akiz90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα ξέθαψα το παλιό μου playstation 1 που έπαιζα πιτσιρικάς. Είναι χαλασμένο και αφαίρεσα από μέσα όλες τις πλακέτες, αφήνοντας μόνο το σασί. Σκέφτηκα να το μοντάρω και να το κάνω Η/Υ. Δεν με ενδιαφέρει να είναι γρήγορος. Απλά θέλω να το έχω στο σαλόνι μου για καμιά ταινία και βιντεάκια σε κανα youtube. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι πολύ μικρό motherboard και τροφοδοτικό για να χωρέσει μέσα στο σασί. Υπάρχουν επιλογές σε τόσο μικρά υλικά και αν ναι ποιες είναι?
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιος φίλος εδώ έχει κάνει κάτι αντίστοιχο με nes. Αν ψάξεις να βρεις το θέμα πιστεύω θα βοηθηθείς!
keravnos21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ καλη η ιδεα σου , για motherboard δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να χωραει αλλα σιγουρα θα εχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικο , εκτος αν υπαρχουν και εξωτερικα τροφοδοτικα για pc .
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 www.skroutz.gr/s/6116339/Raspberry-Pi-2.html Με αυτο νομιζω οτι θα κανεις την δουλεια.. 2
akiz90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 www.skroutz.gr/s/6116339/Raspberry-Pi-2.html Με αυτο νομιζω οτι θα κανεις την δουλεια.. Σκέφτηκα το raspbery αλλά δεν ξέρω τι είναι ή τι κάνει και πως το προγραμματίζεις...διάβασα στο ιντερνετ πως ούτε winXP δεν σηκώνει. Ισχύει?
Gr00vy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μια mini atx μητρικη με εξωτερικη τροφοδοσια οπως περνουν τα λαπτοπ θελεις με ενσωματομενο επεξεργαστη. η καποιο motherboard am1 με καποιον χ4 επεξεργαστη.
deadlyrjim21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 είχα φτιάξει παλιότερα εγώ με μητρική macbook a1181 με τροφοδοσία όπως ακριβώς ήταν το macbook και το είχα στο σαλόνι καλή φάση ήταν και η μητρικη άνετα χωρούσε. αν έχεις κάποια μητρική από μικρό λαπτοπ νετμπουκ άνετα μπορείς να το κανεις
Gr00vy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=221710 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα