Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει ενα καινούριο monitor(dell u2711) με ανάλυση  2560 x 1440 και το pc μου εχει καρτα γραφικών amd r7 240 4gb . Δεν μπορω να ανεβάσω την ανάλυση πανω απο 1920χ1080 ,δεν ξερω τι κανω λαθος ή ποια ρυθμίση πρεπει να κάνω ?

(Εχω βαλει και καινούργια drivers)

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Αν ήταν dvi η σύνδεση θα σου έλεγα οτι το καλώδιο πρέπει να είναι dual link. Σε hdmi απ ότι ξέρω δεν υπάρχει θέμα. Δοκίμασες και στις δύο θύρες; Και μία απορία. Που βρήκες καινούριο; Αυτό είναι πενταετίας. Όπως και να 'χει είναι εξαιρετικό monoitor

Δημοσ.

ΝΤο πήρα απο φιλο που το εχει δουλέψει ελάχιστα ειναι σχεδον καινούργιο .

Πάντως μια θυρα hdmi εχει και η καρτα μου μια θυρα εχει .

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο που δεν αναφέρουν μέσα στο forum της Dell είδα ότι το συγκεκριμένο monitor με HDMI μπορεί να παίξει 1920Χ1080 με περιορισμό από τη κατασκευάστρια εταιρεία. Αν θέλεις μεγαλύτερη ανάλυση μόνο DisplayPort ή DVI. Στη περίπτωση σου μόνο DVI γιατί DP δεν υποστηρίζει η κάρτα σου.

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο που δεν αναφέρουν μέσα στο forum της Dell είδα ότι το συγκεκριμένο monitor με HDMI μπορεί να παίξει 1920Χ1080 με περιορισμό από τη κατασκευάστρια εταιρεία. Αν θέλεις μεγαλύτερη ανάλυση μόνο DisplayPort ή DVI. Στη περίπτωση σου μόνο DVI γιατί DP δεν υποστηρίζει η κάρτα σου.

το δοκιμασα και με dvi dual link  και παλι τα ιδια.

Μηπως φταινε τα windows?

Δημοσ.

Βρήκα ακρη (με CRU) με την ανάλυση αλλα ειναι στα 37 Hertz σε ανάλυση 2560x1440. μήπως ξερει καποιος αν μπορω να το παω σε 60 hertz και πως?

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα στο CRU μου το κανει απλα οταν παω στο control panel στις ρυθμίσεις της οθόνης για να αλλαξω τα hertz δεν μου την εχει σαν επιλογή( εκανα restart το pc μου )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...