Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PACMAN ROM

Cyanogen Mod

Omni Rom

AOSP Rom

Ειναι απο της ποιο γνωστες

Ναι υπαρχει(γι'αυτο που μου ειπες στο pm)

Root: http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-xperia-z-android-5-0-t3151618

Ο τροπος πως περνας την rom: http://www.teamandroid.com/2015/04/19/update-xperia-z-android-51-lollipop-cyanogenmod-121-custom-firmware/2/

Δημοσ.

Παιδιά, πριν κάνετε root/flash custom room σε οποιαδήποτε xperia συσκευή πρέπει να ξεκλειδώσετε τον bootloader, έχετε το στα υπόψη σας, και το flashtool έχει αυτη την δυνατότητα, απλά πρεέπει να κάνετε και εσείς κάποια πράγματα από πλευρά σας.

Eπίσης επειδή το παλικάρι δεν το ανέφερε, σε windows 8/10 , λόγω του driver verification θα πρέπει να κάνετε restart το συστημά σας με Driver Signature Enforcement disabled για να επιτραπεί το installation του flashtool και των drivers, κάτι που δεν χρειάζεται στα 7, το αναφέρω εκ πείρας, 3 χρόνια πειράζω το xperia p της υπογραφής μου, με windows 7/8/10

@@saruman123

Βάλε το στο αρχικό ποστ αν σου είναι εύκολο

Δημοσ.

Παιδιά, πριν κάνετε root/flash custom room σε οποιαδήποτε xperia συσκευή πρέπει να ξεκλειδώσετε τον bootloader, έχετε το στα υπόψη σας, και το flashtool έχει αυτη την δυνατότητα, απλά πρεέπει να κάνετε και εσείς κάποια πράγματα από πλευρά σας.

Eπίσης επειδή το παλικάρι δεν το ανέφερε, σε windows 8/10 , λόγω του driver verification θα πρέπει να κάνετε restart το συστημά σας με Driver Signature Enforcement disabled για να επιτραπεί το installation, κάτι που δεν χρειάζεται στα 7, το αναφέρω εκ πείρας, 3 χρόνια πειράζω το xperia p της υπογραφής μου, με windows 7/8/10

@@saruman123

Πολλά ευχαριστώ στο Σάρουμαν με είχε βοηθήσει πριν λίγο καιρό με xperia Z2 downgrade!

Να σε καλα ευχαριστω

Eπίσης επειδή το παλικάρι δεν το ανέφερε, σε windows 8/10 , λόγω του driver verification θα πρέπει να κάνετε restart το συστημά σας με Driver Signature Enforcement disabled για να επιτραπεί το installation του flashtool και των drivers, κάτι που δεν χρειάζεται στα 7, το αναφέρω εκ πείρας, 3 χρόνια πειράζω το xperia p της υπογραφής μου, με windows 7/8/10

@@saruman123

Αν και δεν μιλαμε για ρουτ και custom αλλα για stock σε ευχαριστω
  • Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδη με αυτο θα επαναφέρω τη συσκευή στην αρχική της μορφη? Τα αρχεία χρειάζονται backup ετσι?

Ναι έτσι ακριβώς.

Backup κάνουμε πάντα σε ότι και να κάνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...