new_man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σας, Έχει κάποιος στα υπόψιν κάποιο plugin σε wp δοκιμασμένο ή να έχει πέσει στην αντίληψη του? Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει αποκλειστικά ο τίτλος του με e-library (άσχετα αν εγώ αυτό θέλω σαν έννοια). Πιστεύω ότι και κάποια αντίστοιχα document managment sytem μάλλον θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Αυτό που θα ήθελα είναι να επιτρέπει μέσω μια φόρμας αναζήτησης (έτος - τίτλος - συγγραφέας - κατηγορία, κτλ) να μπορεί να φέρνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Ευχαριστώ
dominotrix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ετος, συγγραφεας ειναι και αυτα κατηγοριες; (taxonomies) 'η tags/meta keys ? Στην αναζητηση οταν βαλει καποιος 1985 σαν ετος, απο που θα γινει η αναζητηση του ετους στο συστημα;
new_man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι όπως το φαντάζομαι, ναι αυτά θα είναι κατηγορίες και οι τίτλοι tags/meta keys. Ουσιαστικά κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω, αλλά με πολύ λιγότερες παραμέτρους φυσικά. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/advanced
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα