mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 το 5s που ειδα εχθες απο ενα φιλο μου αρεσε το μεγεθος-βαρος
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 το 5s που ειδα εχθες απο ενα φιλο μου αρεσε το μεγεθος-βαρος Ωραια τοτε, παρε ενα sony z3 compact που εχει ιδιο μεγεθος σχεδον με το iphone 5s, παρολο που εχει 4.6" οθονη, γιατι πολυ απλα εχει πολυ μικρα περιθωρια. http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Sony-Xperia-Z3-Compact,Apple-iPhone-5s,Apple-iPhone-6s/phones/8744,7710,9501 4.6" 4.0" 4.7" Το συμπερασμα λοιπον ειναι να μην κρινεις απο τη διαγωνιο της οθονης το μεγεθος των κινητων , αλλα να κοιτας τις πραγματικες διαστασεις τους. Πχ το iphone 5/5s μπορει να εχει μικρουτσικη/μη-παραγωγικη οθονη 4", αλλα ειναι αρκετα μεγαλο γιατι ουσιαστικα εχει μπει σε σασι κινητου 4.6" λογω μεγαλων περιθωριων. 3
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ακριβουτσικο Mεταχειρισμενο με εγγυηση παιζει στα ~200€(απο αγγελιες εδω Ελλαδα για να μην τρεχεις με ebay κλπ) που εχεις βαλει σαν οριο. Το iphone 4s δεν θα εχει εγγυηση(ειναι κινητο 4 ετων) κ πιθανοτατα να εχει ταλαιπωρημενη μπαταρια. Αν σου φαινεται ακριβο το z3 compact, τοτε πηγαινε στο z1 compact που το βρισκεις στα ~150€ μεταχειρισμενο κ με λιγη εγγυηση υπολοιπο. Οπως και να εχει, το να δωσεις 100-150€ για κινητο 4+ ετων, χωρις εγγυηση, με ταλαιπωρημενη μπαταρια, μικρουτσικη,προβληματικη οθονη , βαρυ σαν τουβλο (βαρυτερο απο κινητα 4.6" παρολο που ειναι μονο 3.5"), μετριοτατη καμερα κ αργο επεξεργαστη που λαγκαρει. Παρε κατι στα 150-200 στο μεγεθος που θελεις(z1, z3 compact) με οθονη μεγαλη για να εισαι παραγωγικος, με εξαιρετικη αυτονομια/χωρις ταλαιπωρημενη μπαταρια, με πολυ καλη καμερα κ χωρις lag.
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 σκευτομαι για αυτο εδώ που ανεφερα και πριν..https://www.skroutz.gr/s/6581817/Samsung-Galaxy-S4-mini-Plus-8GB.html τι λέτε
mp44christos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σου πούμε? Τπτ... Τοσα κινητά έχουνε περάσει από τα χέρια μας καλα κάνεις και δεν μας ακους. Αφού έχεις ιδι αποφασισει τι θα πάρεις εμας τι μας θες? Όλοι σου λέμε οτι κανείς λάθος επιλογή με λανθασμένα κριτήρια. Καλη σου τυχη συντροφε!
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι εχεις δίκιο είναι πολυ τραγικό αυτο που συμβαίνει, δεν ξερω φοβάμαι πολυ.. ξέρεις μην κάνω την λάθος επιλογη... και δέν ξέρω μετα πός θα συνεχίσω τη ζωη μου μετα απο αυτο το γεγονος........ νταξ ρε φιλε αραξε λίγο κινητό θέλω να πάρω οχι γυναίκα... μου πρωτείνατε κάποιοα κινιτα αλο ηταν μεγαλο αλο ηταν ακριβό γουστα ειναι αυτα τι να κάνουμε. εσυ συγκεκριμένα δέν μου πρότεινες κανένα! μου είπες αν ντε και καλά θέλω iphone να πάρω το 5 οχι το 4 αλλα δέν πρότεινες κάποιο αλο σαν εναλλακτικό.. πρότεινε μου κάποια να σου πώ εγώ μεγάλο κινητό δέν θέλω τωρα εσυ με λές οτι μόνο τα μεγάλα είναι ''καλά'' και τα μικρά οχι.. ε τι να σε απαντήσω τωρα.... γουστάρω τα μικρα κινητά και της χοντρές γυναίκες γούστα ειναι αυτα.. φιλικά ολα αυτα πάντα. 1
AlienTechGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι εχεις δίκιο είναι πολυ τραγικό αυτο που συμβαίνει, δεν ξερω φοβάμαι πολυ.. ξέρεις μην κάνω την λάθος επιλογη... και δέν ξέρω μετα πός θα συνεχίσω τη ζωη μου μετα απο αυτο το γεγονος........ νταξ ρε φιλε αραξε λίγο κινητό θέλω να πάρω οχι γυναίκα... μου πρωτείνατε κάποιοα κινιτα αλο ηταν μεγαλο αλο ηταν ακριβό γουστα ειναι αυτα τι να κάνουμε. εσυ συγκεκριμένα δέν μου πρότεινες κανένα! μου είπες αν ντε και καλά θέλω iphone να πάρω το 5 οχι το 4 αλλα δέν πρότεινες κάποιο αλο σαν εναλλακτικό.. πρότεινε μου κάποια να σου πώ εγώ μεγάλο κινητό δέν θέλω τωρα εσυ με λές οτι μόνο τα μεγάλα είναι ''καλά'' και τα μικρά οχι.. ε τι να σε απαντήσω τωρα.... γουστάρω τα μικρα κινητά και της χοντρές γυναίκες γούστα ειναι αυτα.. φιλικά ολα αυτα πάντα. Ρε μάστορα θες να αγοράσεις κινητό,οκ;;Από τη στιγμή που ρώτησες σε ένα forum πρέπει να είσαι και σε θέση να ακούσεις και να δεχθείς και κάποια διαφορετική γνώμη.Από το πρώτο σου μήνυμα,μέχρι το τελευταίο,έχεις κολλήσει στο 4S και στο S4 Mini Plus.Σου είπαμε ήδη ότι ΔΕΝ αξίζουν και εσύ επιμένεις,ε τι άλλο να σου πούμε πλέον... Θα στο ξαναπώ,για το δικό σου καλό.Ρίξε μία ματιά στο Z1 και στο Z3 Compact...Είναι κορυφαίες συσκευές (δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με iPhone 4S/S4 Mini Plus) σε μικρό μέγεθος.
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλά ξεφευγουν απο το buget μου δέκτές ολες οι γνώμες. το galaxy δέν βλέπω το λόγο να μήν αξίζει εχει γενικά καλές κριτικές οπου διάβασα.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παρε Blackberry αν θες κινητο μικρο στο χερι.Για ποιο λογο να ακριβοπληρωσεις την Apple για κινητα πλεον σαραβαλα. Μαρεσει που βαζεις και την κριση μεσα στις κουβεντες οπως και αλλοι και παλι ολο για Iphone γινεται η κουβεντα τις περισσοτερες φορες.....
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι εχεις δίκιο είναι πολυ τραγικό αυτο που συμβαίνει, δεν ξερω φοβάμαι πολυ.. ξέρεις μην κάνω την λάθος επιλογη... και δέν ξέρω μετα πός θα συνεχίσω τη ζωη μου μετα απο αυτο το γεγονος........ νταξ ρε φιλε αραξε λίγο κινητό θέλω να πάρω οχι γυναίκα... μου πρωτείνατε κάποιοα κινιτα αλο ηταν μεγαλο αλο ηταν ακριβό γουστα ειναι αυτα τι να κάνουμε. εσυ συγκεκριμένα δέν μου πρότεινες κανένα! μου είπες αν ντε και καλά θέλω iphone να πάρω το 5 οχι το 4 αλλα δέν πρότεινες κάποιο αλο σαν εναλλακτικό.. πρότεινε μου κάποια να σου πώ εγώ μεγάλο κινητό δέν θέλω τωρα εσυ με λές οτι μόνο τα μεγάλα είναι ''καλά'' και τα μικρά οχι.. ε τι να σε απαντήσω τωρα.... γουστάρω τα μικρα κινητά και της χοντρές γυναίκες γούστα ειναι αυτα.. φιλικά ολα αυτα πάντα. Tα sony z1/z3 compact ειναι στο μεγεθος που θελεις κ εντος του budget σου σαν μεταχειρισμενα, χωρις μαλιστα να μπλεκεις με ebay, αγωνια για κλειδωμενα icloud κ φυσικα εχουν εγγυηση. Αν τελικως πας για καινουριο, δεν ειναι ασχημο το galaxy s4 mini plus που κοιτας, αλλα δες και το samsung a3 που ειναι στα 165€ κ εχει διπλασια μνημη (16gb εναντι 8gb), καλυτερη μπροστινη καμερα, ειναι αισθητα λεπτοτερο (6.9mm εναντι 8.9mm) κ ειναι μεταλλικο με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 samsung a3 μια πολύ καλή επιλογή και αυτό +φωνώ
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλά ξεφευγουν απο το buget μου δέκτές ολες οι γνώμες. το galaxy δέν βλέπω το λόγο να μήν αξίζει εχει γενικά καλές κριτικές οπου διάβασα. Δεν ξεφευγουν απο το budget σου το z1/z3compact ως μεταχειρισμενα, απλα βρισκεις δικαιολογιες για να επιστρεψεις στις κακες προτασεις που σκεφτεσαι. Τωρα ψήθηκα να το πάρω καινούριο δέν ηξερα οτι υπήρχε.. με 200 και κάτι κομπλέ μαζί με αποστολή το 64g εε.. ξεκινησα με την ιδεα να πάρω ενα απλό κινιτό και κατέληξα σε iphone στην ποιο απλή έκδοση δέν ανεβαίνω άλλο στα λεφτά.. μαξ 200 εχουμε και κρίση και οπος ολοι ξέρουν κρίση χωρίς κινητάρα δέν λέει. Ενδεικτικα με ψαξιμο 1 λεπτου στις αγγελιες στο φορουμ εδω: Sony Xperia Z3 Compact - €200 Z3 Compact Black σε Άριστη κατάσταση - €200 Πωλείται ανταλλάσσεται Xperia Z1 λευκό ΝΕΑ ΤΙΜΗ - €160 Και αυτες ειναι τιμες που οπως ξερεις με τις αγγελιες παντα δεχονται ενα παζαρι και ειναι κινητα που εχουν ακομα υπολοιπο εγγυησης.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξεφευγουν απο το budget σου το z1/z3compact ως μεταχειρισμενα, απλα βρισκεις δικαιολογιες για να επιστρεψεις στις κακες προτασεις που σκεφτεσαι. Δεν διαφωνω σε αυτα που λες εκτως απο το παραπανω.Ρωτας τον αλλο αν θελει να παρει used τηλεφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα