Προς το περιεχόμενο

iphone 4s απο ebay?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρεις τπτ john snow... Πραγματικά να σου προτείνω μερικα κινητα στα 150 ευρο που ειναι 10 φορές καλύτερα απο τι 4s?

Δημοσ.

Τωρα ψήθηκα να το πάρω καινούριο δέν ηξερα οτι υπήρχε..

με 200 και κάτι κομπλέ μαζί με αποστολή το 64g 

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-SEALED-FACTORY-UNLOCKED-IPHONE-4S-64GB-BLACK-/222018623608?hash=item33b1575878:g:JWIAAOSwYIhWlhrL

αξίζει γενικά το κινιτό ρε παιδια ?

εγώ μέχρι τώρα είχα ενα sony ericsson εδω και 5 χρόνια και εχω συνηθίσει το μικρό μεγεθος δέν πέρνω με τίποτα αυτα τα 4''+ θέλω κάτι μικρό και καλό και κατέληξα σε iphone

Mε 200 παιρνεις απο εξωτερικο το 5s μην κανεις καμμια πατατα... Εκτος αν πιστευεις οτι το 4s εινια καλυτερο απο το 4s..Επισης να ξερεις οτι θα φας τελωνειο σχεδον σιγουρα οποτε υπολογιζε παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.

το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω κινητό μικρό και όχι μεγάλο 3,5'' να είναι και να πέρνει εφαρμογές κτλ να εχει μια καλή κάμερα κτλ.

τι θα μου προτείνατε? δέν θέλω μεγάλο σε καμία περίπτωση τώρα όμος ολα είναι 4-5'' λές και θα χαθεί ο κόσμος αν βγάλουν και κανα μικρό καλό κινητό.. 

Δημοσ.

Ρε άνθρωπε μ... Δεν θα έχεις κανενα θεμα με κινητά με 4.7". Είναι το μέγεθος που βολεύει πιο πολύ σε ένα χέρι. Πιο μικρό κ θες παιδικα χεράκια, πιο μεγάλο κ δεν μπορείς να το διαχείριστεις με το ενα χέρι. Δεν είναι τυχαίο που τα καινούργια iPhone έχουν 4.7". Αν θες να παρεθστο 4ς εμπρος σπαταλισε τα λεφτά σ. Εμείς μιλήσαμε. Το χρεος δικο σ.

Δημοσ.

4,7'' με τίποτα.

Δέν παίρνω τόσο μεγάλο.. 

με μια μικρή αναζητηση που εκανα τα μόνα που παιζουν ειναι 4,3'' οπότε με βάση μεγέθους αν θέλω καινουριο κινητό είμαι εκεί.

μια επιλογή είναι το samsung galaxy s4 mini plus.

εχει και καλές κριτικές μεγάλο για τα δικάμου στανταρ και αυτο αλα αν δεν βρώ κάτι άλο η αν δεν πάρω iphone με κοβω για αυτο.

Δημοσ.

4,7'' με τίποτα.

Δέν παίρνω τόσο μεγάλο.. 

με μια μικρή αναζητηση που εκανα τα μόνα που παιζουν ειναι 4,3'' οπότε με βάση μεγέθους αν θέλω καινουριο κινητό είμαι εκεί.

μια επιλογή είναι το samsung galaxy s4 mini plus.

εχει και καλές κριτικές μεγάλο για τα δικάμου στανταρ και αυτο αλα αν δεν βρώ κάτι άλο η αν δεν πάρω iphone με κοβω για αυτο.

To 5s που σου ειπα πιο πανω ειναι το μεγεθος που θες.Παρτο και εισαι οκ

Δημοσ.

Θα με τρελάνεις... Ρε υπάρχουν κινητα στης 4.7" που είναι στο ιδιο μέγεθος με το 4ς. Το 4ς είναι τεράστιο για την οθόνη που έχει. Αν θες ντε και καλά Apple παρε το 5ς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...